• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

20.09.2020

11:28

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA PINKU: PREDSEDNIK VUČIĆ ĆE FORMIRATI NAJBOLJU VLADU UPRKOS PRITISCIMA SA SVIH STRANA!

Politika

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA PINKU: PREDSEDNIK VUČIĆ ĆE FORMIRATI NAJBOLJU VLADU UPRKOS PRITISCIMA SA SVIH STRANA!

Podeli vest

Dragan J. Vučićevič, glavni i odgovorni urednik Informera, istakao je gostujući u Novom jutru na TV Pink da je bez sumnje uveren u to da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić formirati budući saziv Vlade na najbolji mogući način, uprkos pritiscima koji dolaze sa svih strana

 

- Predsedniku Vučiću nije lako da formira Vladu i podeli te mandate. Siguran sma da će to uraditi na najbolji mogući način, jer se njegova politika svodi na to da iz svake situacije izvuče ono najbolje - rekao je Vučićević.

Kako je on ukazao, posao oko formiranja Vlade Srbije nije nimalo lak, i dodao da su brojni zli jezici koji pokušavaju da sabotiraju ovaj proces.

- Pogledajte samo ko komentariše kako se formira Vlada. Pogledajte ovog Ivana Ivanovića, nazovi voditelja, mada on voli da se predstavlja kao novinar, sa jedne đilasovske televizije - kazao je on.

Foto: printscreen RTV Pink

Vučićević se takođe osvrnuo na kritike koje je Ivan Ivanović uputio Marku Đuriću, Direktoru kancelarije za KiM.

- On, bivši šef obezbeđenja, taksi vozač, sad kaže da je sramota to što je Marko Đurić kandidat za bilo kakvu funkciju. On je završio srednju uličarsku školu, CV mu se završava na tome da je bio šef nekog obezbeđenja, cela karijera mu se svodi na muljanje, stan u Rovinju vredan 250.000 evra je uzeo ko zna kako. Marko Đurić je jedan od najboljih studenata pravnog fakulteta. On tečno govori engleski, francuski i hebrejski jezik. Koliko ja znam, prema navodima iz medija, Marko Đurić će ići u diplomatsku službu u Vašington - rekao je Vučićević i dodao:

- Tu se vidi ta razlika između predsednika Vučića i hejterske opozicije i Đilasa, što je čista mržnja. S jedne strane imate rad, rad, disciplinu i konkretne rezultate za državu, a sa druge imate samo mržnju i ništa više osim toga - zaključio je Vučićević.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dr JJ

pre 3 godine

Za mnogo sto sta receno mogu da se slozim... pitam za Vulina i Loncara: da li i oni zasluzuju da budu ministri ili treba da lete iz Vlade? Da li se za njih moze reci da su skloni redu, radu i dusciplini ili su skloniji nekim drugim rabotama... realno treba da se zna da je Vucic na klackalici i da od ovog izbora minustara zavisi politicka buducnost i njegova i Srbije. Mesta za greske nema. On odlucuje. Kompromitovani ministri prepuni afera mora da lete iz Vlade. I ukoliko ostanu i ukoliko budu smenjeni poruka ce u oba slucaja biti jasna. Cekamo...

nunfuck legion

pre 3 godine

Legenda istraživačkog novinarstva !

Psihijatar

pre 3 godine

Ne formira Vladu predsednik nego premijer.

zoran

pre 3 godine

Još jedan divan nastup kod Sarape..antologijski, nadahnuto, patriotski, vaseljenski..naravno da ne sporim vidljive rezultate ali ima mnogo toga što ne valja, a dotični prave od svakog poteza vlasti istoriju..

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija