• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.09.2020

07:30

(VIDEO) NEVEROVATNA NOĆ! SRBI I AMERIKANCI PEVAJU O ALABAMI I ZAPADNOJ VIRDŽINIJI! Grenel objavio snimke sa večere na brodu

Politika

(VIDEO) NEVEROVATNA NOĆ! SRBI I AMERIKANCI PEVAJU O ALABAMI I ZAPADNOJ VIRDŽINIJI! Grenel objavio snimke sa večere na brodu

Podeli vest

Specijalni izaslanik američkog predsednika za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel podelio je na Tviteru utiske sa večere u Beogradu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i članovima srpske i američke delegacije


"Srbi i Amerikanci u Beogradu pevaju o Alabami i Zapadnoj Virdžiniji, neverovatna noć", napisao je Grenel i postavio video snimke sa broda na kojem je, uz zvuke pesama "Country roads" i "Sweet home Alabama", održana večera.

 

 

Vučić je sinoć, posle sastanka i konferencije za novinare, ugostio je delegaciju SAD na večeri u Beogradu i razmenio poklone sa Grenelom i izvršnim direktorom DFC Adamom Bolerom, a uručen mu je i lični poklon predsednika Donalda Trampa.

Predsednik Vučić je, kako saznaje Tanjug, poklonio dvojici američkih zvaničnika kutije sa srpskim vinima, dok je od Grenela na poklon dobio knjigu "Bela kuća kroz istoriju".

"Hvala Ričardu Grenelu na posvećenosti i dobrom poslu koji obavlja za ceo region. I hvala na divnom poklonu!", poručio je Vučić na Instragram profilu "buducnostsrbijeav".

 

 

 

 


Vučić je objavio i fotografije sa dvojicom američkih zvaničnika.

"Dobrodošlica Adamu Boleru uz dobra srpska vina!", navodi se u drugoj objavi predsednika Vučića.

 

 


Vučić je u trećoj objavi na Instagramu naveo i da je dobio lični poklon od američkog predsednika Donalda Trampa.

"Iz predsedničke rezidencije u Kamp Dejvidu pravo u Srbiju! Lični poklon predsednika", napisao je predsednik Srbije.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Željko

pre 3 godine

Ako nešto znamo, to je kako da ugostimo ljude. Utisci Amerikanaca su takvi da će pomoći u daljoj izgradnji odnosa sa njima.

MarkoM

pre 3 godine

Veliki ugled predsednika Srbije, koji nam je vratio nadu da pozitivno gledamo u budućnost. Amerikanci cene požrtvovanost, a ne ulizice.

Milena

pre 3 godine

Nadam se da je Ričard Grenel sa svojim saradnicima, proveo noć sa našim državnim rukovodstvu da nosi lepe uspomene iz naše zemlje gde je video kakvi smo domaćini.

Prvoborac

pre 3 godine

Srbija i jeste zemlja gostoprimstva dobre muzike,kvalitetne hrane i odlične kapljice.Zato se svi u njoj dobro provedu.

Sasa

pre 3 godine

Tek ce Amerikanci videti kako se slavi u Srbiji, brzo ce se navici na nasu kulturu, posle nece hteti da napuste Srbiju, uz nasu hranu i gostoprimljiv narod, svi se vracaju ponovo u Srbiju

Dragan

pre 3 godine

Izgleda da je predsednik Tramp dobro obavešten da je naš predsednik Vučić ljubitelj ikolekcionar vina te mu je po svojoj delegaciji poslao na poklon jednu malu kolekciju vina. Predsednik Vučić je uzvratio poklon iAdamu Boleru uzvratio poklon kolekcijom dobrih srpskih vina. Lepo je videti sprsku i američku delegaciju zajedno na večeri i nakon decenijama loših odnosa odnosi Srbije i Amerike su krenuli uzlaznom linijom, tako treba nastaviti i konstantno ih jačati.

pera_lozac

pre 3 godine

Dobri odnosi sa najvecim svetskim silama je kljuc uspeha i napretka nase zemlje.

kontesanera

pre 3 godine

Srbi su odlični domaćini i ovoga puta su pokazali gostoprimstvo na najbolji mogući način.

Drugar

pre 3 godine

Grenelu se svidela vecera, i jos vise mu se svideo pogled na beograd sa reke.

Maja

pre 3 godine

Gradimo dobre odnose sa SAD, sto je svakako vetar u ledja za nas da istrajemo, ali pre svega da jacamo na polju ekonomije.

Tijana

pre 3 godine

Juce se pisala nova istorija o saradnji Amerike i Srbije, dobre medjudrzavne odnose treba unapredjivati. Srbi su poznati kao dobri domacini, neka ceo svet zna!

BozaB

pre 3 godine

Srbija je jos jednom pokazala da je odlican domacin.

Taki

pre 3 godine

Ko provede malo vise vremena sa Srbimaj ukoliko je imao predrasuda, one nestaju.Mi imamo dusu!

Tanjica

pre 3 godine

Nadamo se da ce konacno odnosi izmedju Srbije i A.erike da se normalizuju.

Milovan

pre 3 godine

Amerikanci nisu naivni. Uvideli da Kosovo nije samo njihovo i sada ne mogu da kazu da je bila pogrešna procena u vezi Kosova. Ako je a jeste da je Kosovo i nase onda zasto bombardovanje i stete Srbiji od 160 milijardi eura. Zasto tolika ubijanja i raseljavanje 250000 srba sa Kosmeta. Pogrešna politika. Ok. Plati stetu pa da vidimo. Velika nam je steta naneta i to neko mora da plati. Toga se EU najviše boji. Velike su to pare.

Tanja

pre 3 godine

Albanija moze samo da zavidi Srbiji na svemu sto je postigla.

Miro

pre 3 godine

A Covid-19? Kupusijada - koronijada, sta je ovo? Od kupusijade makar korist od Genela...

Filip

pre 3 godine

Predsednik se potrudio da priredi nezaboravno veče za goste iz SAD:

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija