• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.09.2020

10:11

PONOŠ I NJEGOV PARTIJSKI ŠEF JEREMIĆ SU NAJDELOTVORNIJI TANDEM ŠTETOČINA U SRPSKOJ ISTORIJI! Ðurić: Svaka njihova kritika je zapravo pohvala nama koji se trudimo da saniramo njihovu štetu

Politika

PONOŠ I NJEGOV PARTIJSKI ŠEF JEREMIĆ SU NAJDELOTVORNIJI TANDEM ŠTETOČINA U SRPSKOJ ISTORIJI! Ðurić: Svaka njihova kritika je zapravo pohvala nama koji se trudimo da saniramo njihovu štetu

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Ðurić ocenio je danas da je Zdravko Ponoš svojevremeno, revnosno radeći na uništenju i ukidanju Vojske Srbije, nedvosmisleno pokazao kakve su mu namere i da "svoju doslednost iskazuje radeći protiv Srbije"


Ðurić navodi da Ponoš srećom nije uspeo da dovrši uništenje vojske, ali bi danas rado, gledajući kako neki ljudi Vojsku Srbije vraćaju na put stare slave, a našoj zemlji vraćaju izgubljeni ponos, "da se ponovo domogne Generalštaba kako bi nastavio tamo gde je stao, jer u međuvremenu nabavljeno je još mnoga toga što bi Ponoš rado topio".


Napominje da Ponošu ne odriče stručnost u oblasti metalurgije, koju je, kako kaze, dokazao pretapajući srpske tenkove i topove kao staro gvožđe, ali, kada je reč o politici, smatra da je i zlonameran i nestručan.

"On i njegov partijski šef Vuk Jeremić u svojim karijerama imaju u zbiru toliko katastrofalnih poteza usmerenih protiv sopstvene države da su nesumnjivo najdelotvorniji tandem štetočina u srpskoj istoriji, i zato je svaka kritika koja dolazi sa njihove strane zapravo pohvala svima nama koji se trudimo da saniramo njihovu štetu i Srbiju uzdignemo", istakao je Ðurić.

Foto: Tanjug

On ukazuje da je Ponoš svojevremeno činio sve da postane načelnik Generalštaba bez vojske, a danas čini sve da bude političar bez države, tako da mu se mora priznati da je, kako navodi Ðurić, ako ništa drugo, dosledan čovek - "samo šteta što svoju doslednost iskazuje radeći protiv Srbije".

Potpredsednik Narodne stranke i bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije Zdravko Ponoš ocenio je juče da je priča američkog izaslanika za Balkan Ričarda Grenela o spremnosti SAD da učestvuju u obnavljanu zgrada Generalštaba, oštećenih u bombardovanju 1999.godine, deo Grenelovog političkog marketinga u okviru izborne kampanje Donalda Trampa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 3 godine

Neka oni obnove zgradu General Štaba! A to dali to rade zbog predizborne kampanje u Americi, koga briga!? Valjda je bolje da se gradi nego da se ruši i uništava kao u njihovo vreme, u vreme tih velikih "patriota" koji su se trudili svim silama, da državu Srbiju i Srpski Narod bace na kolena i počnite, da bi oni za sebe izvukli neku korist! Srećom, u toj nameri su uspeli samo delimično, ali ipak dovoljno da je to svakom normalnom građaninu potpuno jasno i niko nema dilemu oko toga, kolike su oni štetočine! Doduše, mnogo je duži spisak štetočina, nisu samo njih dvojica, nažalost! Ali sreća je da ih je narod prepoznao, i da sigurno više nikad niko normalan za njih neće glasati! I na kraju, ŽIVELA SRBIJA! A oni kojima smeta uspešna i jaka Srbija, ... pa ne znam šta da im kažem ...?! Osim, biće Srbija još jača i još uspešnija!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija