• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.10.2020

11:36

OPOZICIJA ZAHTEVA OD VARHEJIJA: Uceni Srbiju, ne daj investicije! (VIDEO)

Politika

OPOZICIJA ZAHTEVA OD VARHEJIJA: Uceni Srbiju, ne daj investicije! (VIDEO)

Podeli vest

Lideri dela opozicije sastali su se sa komesarom za proširenje Oliverom Varhejijem i od njega zahtevali da Evropska unija ucenjuje Srbiju za investicije koje žele da ulože u našu zemlju

Dragan Đilas, Boris Tadić, Zoran Lutovac, Pavle Grbović i Zdravko Ponoš (koji je došao ispred Narodne stranke Vuka Jeremića) sastali su se sa Varhejijem i tražili da uceni naše rukovodstvo.

- Prezentovan je ekonomski investicioni plan, ali po našem mišljenju on bi trebalo da se sprovodi pod mnogo drugačijim uslovima jer Srbija nema insitucije. Ta pomoć bi trebalo da bude uslovljena napretkom u pogledu reformi jer izveštaj EK svake godine liči na onaj prethodni - navedeno je posle sastanka.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vlado

pre 3 godine

Ha ha ha. "Prezentovan je ekonomski investicioni plan, ali po našem mišljenju on bi trebalo da se sprovodi pod mnogo drugačijim uslovima jer Srbija nema insitucije", kaže kvazi opozicija. Naravno valjda ste vi, koji zajedno ne možete skupiti cenzus, te "institucije" a što se tiče dugačijih uslova, to naravno mislite da se i vi nekako ugradite, jer su vam presahnuli izvori finansiranja a koliko vidim ni oni iz EU vam baš ne nose pare u džakovima, jer vas dobro poznaju.

Dragan

pre 3 godine

Ponoš, otkud tom čoveku moralno pravo da nešto kaže. Da li ikad pomisli kako je došao na čelo generalšaba. Mogao bi da se malo vrati u svoje mesto porekla pa neka uvodi demokratiju!

ponos je provereni hrvatski sp

pre 3 godine

razume se da ste i vi samo jedno od pododeljenja s komandom iz zagreba i da komentar nece biti objavljen ... kako god dovoljno je da znate da se i za vas uz 'pink pravdu sputnjik i razne slavije balkane i info SRBIJE' zna ... ali nikako vam igra nece proci ...

Rade

pre 3 godine

Kome su ovi lopovi "opozicija"?! Narodu, Državi! Banda lopovska!!!

Vla

pre 2 godine

Kako su naivni, da ne kazem ograniceni, zar misle da jedan investitor investira zato sto voli Vucica, e ogranicena ba ro, bez planova o dobroj zaradi nema ljubavi, a gospodin, jer je za vas zaista gospodin Vucic je toliko pametan da ih privlaci kao magnet, slobodna trgovina sa rusijom, kinom, evropskom unijom i mnogim drugim drzavama, omogucuje slobodan protok robe i kapitala a ti samozvani generale pocni od 5 og razreda osnovne skole, bilo bi ti bolje

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija