• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika

09.10.2020

11:57

STANARI ZGRADE U ZEMUNU OGORČENI: Obradović iz "Obraza" nas TERORIŠE!

Politika

STANARI ZGRADE U ZEMUNU OGORČENI: Obradović iz "Obraza" nas TERORIŠE!

Podeli vest

Stanari zgrade u Ulici Rabina J. Alkalaja broj 1 u Zemunu požalili su se na upravnika ove stambene jedinice Mladena Obradovića, istaknutog člana Obraza.

Kako oni tvrde, Obradović već duže vreme samoinicijativno popravlja zgradu kojoj popravke uopšte nisu potrebne.

- Zgrada je pod zaštitom Zavoda za žaštitu spomenika kulture od koje Obradović nije dobio dozvolu niti da obija fasadu niti da popravlja krov - kaže naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, Obradović koji je poznat po rasnoj diskriminaciji zbog koje je i bio osuđivan, namerava da iz zajedničkih prostorija izbaci romsku porodicu koja već 40 godina živi tu.

- To su uzorni građani koji već 40 godina žive u zgradi - ogorčen je on.

On ističe da su stanari rešili da stanu ka kraj bahaćenju jednog huligana i odbrane svoje domove pa će podneti zahtev za njegovu smenu pravnom zastupniku.

- Mi smo pokrenuli inicijativu da ga smenimo zato što je bezobrazan i neodgovoran i radi šta njemu pada na pamet. Obija fasadu bez dozvole Zavoda za zaštitu spomenika kulture, pada nam crep sa krova. Sve to radi u cilju da nas natera da platimo nenormalnu cenu od 30.000 evra za popravku krova - žali se stanar zgrade.

Prema rečima starijeg stanara, Obradović pokušava da im uzme što više novca da bi jedan dobar deo otišao i u njegov džep.

- Mi ne damo da se izvode radovi, danas u jedan idemo kod pravnog zastpunika da ga smenimo to možemo i većinom glasova ali želimo sa pravnim zastupnikom - navodi stanar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rajko

pre 3 godine

Pa to može samo kod nas da osudjivana osoba vrši javne poslove. Šta očekivati od njega. Da je bio dobar ne bi bio osudjen. I eto dozvoljeno mu da teroriše narod i da se rasno iživljava.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17