• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.11.2020

22:00

(Foto) Ministar Stefanović obišao povređenog radnika

Politika

(Foto) Ministar Stefanović obišao povređenog radnika

Podeli vest

Ministar odbrane zahvalio je lekarima i medicinskom osoblju VMA što su povređenom radniku pružili najbolju medicinsku negu i što preduzimaju sve za njegovo uspešno lečenje

Stefanović, koji je ranije danas uputio telegram, još jednom je izrazio najdublje saučešće porodici inženjera M.J. koji je izgubio život u eksploziji i ponovio da je reč o velikom gubitku za namensku industriju.

Foto: Minsitarstvo odbrane

- Njagova tragična smrt duboko je potresla i sve pripadnike Ministarstva odbrane i Vojske Srbije. Ministarstvo i ja lično učinićemo sve da pomognemo porodici i budemo tu za njih za sve što im je potrebno u ovim teškim trenucima - rekao je Stefanović.

Foto: Minsitarstvo odbrane

Povređeni M.P. smešten je u hirurškoj intenzivnoj nezi Кlinike za anesteziju i reanimaciju VMA, a zastupnik načelnika Sektora za lečenje VMA potpukovnik prof. dr Boban Đorđević rekao je da pacijent primljen sa eksplozivnom povredom tela i opekotinskim povredama teškog stepena. On je dodao da je urađena kompletna dijagnostika i da su preduzete sve potrebne medicinske mere.

Foto: Minsitarstvo odbrane

Danas oko 11 časova, tokom realizacije redovnih zadataka Holding kompanije „Кrušik“ Valjevo na bojevoj glavi za protivoklopnu raketu, na poligonu Begove Vode u selu Zlatarić kod Valjeva došlo je do eksplozije od koje je poginuo radnik „Кrušika“ M.J., a povređen je radnik M.P. koji je učestvovao u realizaciji opitovanja.
 
Povređeni radnik M.P. odmah je prevezen u Zdravstveni centar u Valjevu gde mu je ukazana medicinska pomoć, a potom je prevezen i u Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija