• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.12.2020

17:52

ALARM! ALBANCI OTIMAJU MEDVEĐU! Iljir Meta: Srbi su krivi za raseljavanje "albanskih teritorija"?!

Politika

ALARM! ALBANCI OTIMAJU MEDVEĐU! Iljir Meta: Srbi su krivi za raseljavanje "albanskih teritorija"?!

Podeli vest

Albanski predsednik Ilir Meta optužio je Srbiju da pokušava da raseli Albance u Medveđi i pozvao je da okonča raseljavanje "albanskih teritorija"

Meta je to rekao prilikom svečanosti na kojoj je dodelio titulu "Vitez reda Skenderbeg" političkom aktivisti iz Medveđe Muharemu Saljihuu, prenosi portal Albania dejli njuz.

- Razumem zašto Srbija pokušava da depopulizuje Medveđu u nepoštenoj igri nejednakih teritorijalnih korekcija. Ova nagrada za Muharema je nagrada za sve koji su odlučili da ostanu, da pruže otpor, da ne napuste domove predaka - rekao je Meta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan

pre 3 godine

Pa bre ljudi policija u medvedji odjavljuje sa adresa i same srbi verovali ili ne odjavljuju nas sa mesta prebivalista ako nismo kuci i cak su i mene odjavili iako imam i kucubi imanje na svoje ime..primoran sam bio u beograd da se prijavim kako bih mogao pasos da produzim...politika SUP MEDVEDJE

Marko

pre 3 godine

Sve zbog rudnika zlata lece i lekovite termalne banje! Ne smemo im to dozvoliti nikada pa makar svi poginuli!!! Oteli su nam trepcu pa bi i lece! Imaju informacije iz prve ruke od engleza i amerikanaca koji vrse istrazivanja u vezi rudnih bogatstava juga srbije i dela sveta sa najkocentrisanijim nalazistima prirodnog zlata na kubnom metru! Nesmemo im to nipošto nikada dozvoliti, ima koga interesuje moze da procita o istrazivanjima na tlu srbije. Poceli smo se opismenjivati i buditi! Jasnije je sada zasto nas bombarduju, gaze i otimaju!!!

kosovojesrpsko

pre 3 godine

A da albanci srbima vrate Skadarsku regiju, srpskog Djurdja Kastriota-Skenderbega zajedno sa njegovom zastavom-. . Srbija mora da insistira na reciprocitetu i da zahteva da se Srbima u Albaniji vate nase teritorije, imena, prezimena, religija i nase crkve. Zato sto nasi ministri ne potezu to pitanje oni cine sta im se prohte.

Mika

pre 3 godine

Sram ih bilo 5 %hoce da vlada sa 95%srba,dok srbe na kosovu i dan danas maltretiraju ,pljackaju,prebijaju i nemaju nikakva prava.Ko ce nas srbe u srbiju zastititi od ove bagre?

Bla bla

pre 3 godine

Sto lazes bre picka ti materina, mrs picka ti mater uhhhhhh kako bih ti zaklao grkljan

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija