• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv

07.01.2021

13:14

Đilas najavio DIKTATURU ako se vrati na vlast: Zaplenićemo imovinu stranih firmi i ugasićemo medije!

Politika

Đilas najavio DIKTATURU ako se vrati na vlast: Zaplenićemo imovinu stranih firmi i ugasićemo medije!

Podeli vest

Predsednik Stranke slobode i pravde uputio otvorene pretnje u božićnom intervjuu

Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde, otvoreno je, u božićnom intervjuu za internet portal čiji je vlasnik, najavio uvođenje diktature u Srbiji ako se on vrati na vlast.

Naime, Đilas je, između ostalog, poručio da će država zapleniti privatnu imovinu stranih kompanija i ugasiti medije čija mu se uređivačka politika ne sviđa.

– …A postoji mogućnost da nas u budućnosti čeka minimalna zarada od 500 evra, plata lekara od 1.500, profesora u školi i vaspitačica od 1.000, povratak u vlasništvo države svega što je ova vlast u bescenje prodala stranim poslovnim partnerima, očuvanje reka, zemlje, vazduha, nezavisno pravosuđe, godišnji rast BDP-a od minimum 6 odsto, formiranje razvojne banke, ulaganje u poljoprivredu, u obrazovanje, kulturu…

O ovom mašta Đilas

Može da nas čeka specijalni tužilac za borbu protiv korupcije funkcionera, oduzimanje imovine svima koji ne mogu da objasne odakle im pare, gašenje svih propagandnih glasila SNS-a koja su širila mržnju… – poručio je Đilas.

Dragana Đilasa, međutim, njegovi novinari jedino nisu pitali zašto “med i mleko” koje sada obećava nisu potekli tokom njegove osmogodišnje vladavine Srbijom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Saradžogla

pre 3 godine

13.15,13.16,13.17,13.18,3.19,13.20,13.21,13.21 ... 22,23,24,25 .... Као члан СНС вас упозоравам НЕ ПИШИТЕ ЛАЖИ О ЂИЛАСУ? Имамо велике критике што нас подржавате! Је л' био Председник Вучић код удовице са бројном децом?Јесте. Нисам упознат да му је неко блокирао пут?Ако није онда ћу поднети захтев да видимо шта ћемо са вама ми из СНС што нисмо ТАКОЈЕВИЋИ.Вучићевићу .... Председничееееее,не иди у Кинуууууу!Ће биде државни ударррррр!Не беше!Рекламирате албанске окупационе снаге?ПС.Слично сам некада ,,ратовао'' са Правдом која је имала ваш стил писања. Упозоравао сам их да има да их нема на киоску!И,ето има их само на интернету али без коментарисања.

Marko

pre 3 godine

Djilas je istorija, nikada više neće dobiti vlast.

Milan63

pre 3 godine

Živeo sam u vreme Đilasove vladavine i nešto se ne sećam da nam je bilo kako sada obećava. Njemu nije bilo loše. Čovek se enormno obogatio, zakonito iki nezakonito, svejedno, a mi ostali smo tavorili. Tako da na vlast, po meni, on i njemu slični mogu da dođju ne izborima, već na stranim tenkovima, kako se to kolokvijalno kaže. Ali, teško da od te rabote može da bude nešto. Narod je odavno shvatio sa kakvim ljudima ima posla.

Marcco

pre 3 godine

Pa nije to državna imovina pa da otima. Strana ulaganja su strana i možemo jedino da popijemo neku arbitražu koja ce da nas košta desetine miliona, ako ne i stotine. Tako su se pravili pametni i sa Parking servisom pa raskinuli sve ugovore pre 2001. ne bi li "odradili" svoju priču. Srbiju i Beograd je to koštalo 309 milona evra. Nije opštinski sud pa da sa svojim partijskim pajtasem pise presudu u kafani.

Olja

pre 3 godine

Samo tako !!! Znaš kada ćeš da pobediš ??? NIKADA !!!

greska

pre 3 godine

Vucic ce zazaliti kao sto oni danas zale za 5tim oktobrom, sto ih nije sve pohapsio i zabranio kada je dosao na vlast 2012te... kada ovi. fasisti dodju na vlast ne pise se dobro nikome... a nece biti ikoga i da zastiti...

Ljubiša

pre 3 godine

E, sad to što je rekao, vlast da primeni na njemu, od dokazivanja porekla imovine, i zaplene imovine, do gašenja tv. Ne1. Da vidimo šta će Don Djidolaros da kaže.Sve mi se čini da Don nije preboleo PKB, pa bi da ga zapleni. i pokloni sebi.

XXL

pre 3 godine

@Ljubiša druže šta si se naložio na N1? Uzmi mt:s-ov IPTV paket da te Bog vidi pa uživaj ... aj pa pozz ...

Ljubiša

pre 3 godine

XXL, neka tebe vidi Bog, a ti bi da odredjuješ ko šta da gleda i čita? Ti li si Don Djidolarose?

Realno

pre 3 godine

Mada će on tada imati više godina od Bajdena.

Zdravko

pre 3 godine

To mu je želja- Ali postoji jedan mali problem. Kako da dotična osoba udje u parlament i predje cenzus. A ostalo mu ni aladin ne može pomoći.

Ivana

pre 3 godine

Hahaha... Kakav licemer. Pa, neka prvo on objasni poreklo svoje imovine. A, to što govori, to su priče za malu decu i prazna obećanja.

Srdjan

pre 3 godine

Znam ja Djilasa, secam se ja kad su oni vladali, sve su unistili!

Ero

pre 3 godine

Nisi zna DS voditi a da vodiš Srbiju.Nemoj na Srbiji sprovodit program koji si sproveo na DSu.

Aleksa

pre 3 godine

Čuje li ovaj Đilas sebe? Kakav lažov i prevarant.

Olja

pre 3 godine

Je l moguće da neko može da nasedne na ove priče i da veruje Đilasu? Strašno...

nemanjicbgd

pre 3 godine

Napila se budala. pa cacka nokte i prica gluposti.

Sasa

pre 3 godine

Na srecu on i njegovi lopovi nikada vise nece biti na vlasti u Srbiji, a za albaniju ne znam,,,jedino se slazem sa njim da n1 i novu "s" treba hitno ugasiti kao i sbb,,,tu ga podrzavam,,

Željko

pre 3 godine

Đilas je toliko frustriran što ne može da se vrati na vlast da više ne zna ni sam šta bulazni.

Stoyko

pre 3 godine

Ako glavom garantujes za ovo ., odmah glasam za tebe!

Saša

pre 3 godine

Na svu sreću pa je podrška Đilasu u biračkom telu sve manja i manja.

Dejan

pre 3 godine

Đilas bi nas sve zavio u crno i pretvorio u ibespravljeno roblje ako bi se vratio na vlast.

Klara

pre 3 godine

Haha..ovaj Đilas ume da bude i humorističan.

MIki

pre 3 godine

Kao i sto je do sad bilo, u skladu sa obecanjima dobice i glasove!

Aleksandar

pre 3 godine

Sve je to oK. Nego kad je on to bio 8 godina na vlasti???

Mikabg

pre 3 godine

"Gospodine" Đilas, vi ste zaboravili da su Vuk Drašklvić, Mlađan Dinkić i mnogi političari obećavali slična primanja, a onda napunili svoje džepove, kao vi i zaboravili na data obećanja? Na te priče većina Srpskog naroda više ne veruje!

Dejan

pre 3 godine

Taj covek samo moze u snovima da dodje na vlast!

Arpad

pre 3 godine

Ako ti dodjes na vlast .. ja cu poceti nasumicno da ubijam po ulici ..

Rasta

pre 3 godine

Taj covek nikada nece doci na vlast jer mu gradjani to nece dozvoliti!

normalna srbija

pre 3 godine

pa prosto ima odgovora sto njegovi novinari to nisu pitali jer znaju da je on samo punio svoje dzepove dok je bio na vlasti a gradjanima je ukidao radna mesta i ostavljao ih na ulicu bez para i zatvarao fabrike i prodavao tako reci poklanjao svojim prijateljima

Marcco

pre 3 godine

Reče Đilas... u čije vreme je np. Sartid prodat za 25 miliona dolara, ali tako što je država preuzela na sebe 450 miona Sartidovih dugova.... u prevodu, ne samo da su poklonili Sartid nego su još dodali 425 miliona dolara US Steel-u. Naravno, Sartid su "kupili" pred ekspanziju gradnje a napustili 2011. kad je sve stalo... ostavivši 85 miliona dugova prema samom sebi tj. prema čeličani Košica-Slovačka, koja je isto u njihovom vlasništvu, a koje je država Srbija morala da im plati. Da li je država do te mere bila glupa ili je neko namerno zatvorio oba oko je pitanje koje niko neće da postavi.

Fedja

pre 3 godine

Na kojoj je terapiji Djiki ? Treba ga momentalno skinuti da ne prolupa do kraja.

Dzem

pre 3 godine

Lopuro pokro si drzavu , pa bi jos malo da krades. Ti trebas u zatvor tamo ti je mesto.

Ana

pre 3 godine

Taj film svog vracanja na vlast,Dragan Djilas nikada nece ga gleda niti u njemu ucestvovati

Miloš

pre 3 godine

Ovaj Djilas se ponaša kao da je vreme vlasti iskoristio da za to da kroz svoje dobro upravljanje pomogne napretku i razvoju Beograda. Svi dobro znamo da je period vlasti iskoristio samo ga lično bogaćenje.

Rade

pre 3 godine

Prolupo pravo u Kovin sa ovim Djilasom i nedajte vise da izadje.

Mile

pre 3 godine

Ono što je važno napominjati jeste da je Djilas ušao u politiku sa 74.000 evra, a da danas ima 25 miliona evra samo u nekretninama. Ili je madjioničar, ili je lopov, trećeg nema.

Vanja

pre 3 godine

On nije uopšte normalan. I o njemu ne treba da se piše.

Nada

pre 3 godine

Ja lično ne poznajem čoveka koji ima dobro mišljenje o Draganu Djilasu. Smešno mi je kada vidim koliko je on samouveren. Deluje mi da on misli da će opet biti u priliku da stiče višemilionsko bogatstvo, zloupotrebljavajući funkciju. Od toga nema ništa!

Nada

pre 3 godine

Ja lično ne poznajem čoveka koji ima dobro mišljenje o Draganu Djilasu. Smešno mi je kada vidim koliko je on samouveren. Deluje mi da on misli da će opet biti u priliku da stiče višemilionsko bogatstvo, zloupotrebljavajući funkciju. Od toga nema ništa!

Marina

pre 3 godine

Djiki vec godinama masta,ali nema ono sto je potrebno da dodje na vlast.

Biljana M

pre 3 godine

A sta ce biti sa njegovom, i njegovog brata imovinom? - Nju ce predpostavljam da uveca stostruko.

Vladica

pre 3 godine

I sta se desilo kad si se probudio i shvatio da je sve bio samo san?

nina

pre 3 godine

Hvala mu na ovoj najavi,valjda ce njegovi obozavaoci sada shvatiti kakvu osobu podrzavaju.

superdevojce

pre 3 godine

Ajooj kakav cirkuzant. Samo neka nas postedi svojih besmislenih izjava.

Sanjica

pre 3 godine

Muka mi je od Djilasa i njegovij izjava. kako covek nema obtraza to je neverovatno.

Milan

pre 3 godine

Mozes obecavati sta hoces ali vlast nikad neces osvojiti u Srbiji ti si pokazao kako vladas a narod to nezeli da se ikad vise ponovi .

Sale

pre 3 godine

Djilase Dragane, ne brini jer neces dobiti priliku da ponovis diktaturu,a utokratiju i da napunis svoje dzepove.Dosta je bilo!

Biljana

pre 3 godine

Zapleniti imovinu? Ugasiti medije? Da li je ovaj realan? Da li u sve medije spadaju i oni njegovi tajkunski? - Ne rece nam.

Mitar

pre 3 godine

Kasno je sad dosta je bilo,takvi ljudi se neće pojavljivati na tom mestu.

Vladimir

pre 3 godine

Super,samo da se oduzme imovina i ovim našim tajkinima koji si se obogatili od 2000 godine prodavajući i uništavajući preduzeća po Srbiji,Đilas,Kostić,Čedica i ostala dosovska bulumenta koji su do dvehiljadite bili obične jajare a danas milioneri.Ostavili su stotine hiljada radnika na ulici svojom "privatizacijom".Sve sam ološ do ološa na čelu sa ovim riđim siledžijom.

MakiZox

pre 3 godine

Jadan ovaj Djilas nemojte ljudi da ga zezate vidite da mu nije dobro . Lepo kazu stariji ljudi da se od velike pare brzo poludi . Vratio bi on sad sve samo da ozdravi .

guru

pre 3 godine

Koliko znam Đilas nikada nije vladao Srbijom, kako kažete u tekstu. Bio je jedno vreme gradonačelnik Beograda.

Zaka

pre 3 godine

Samo nije naveo kada ce se vratiti na vlast u kom zivotu

Snežana Krstović

pre 3 godine

Šta je bilo sa Đilasovim stanovima koje je prepisao na svog brata Gojka?

Milisav

pre 3 godine

Đilas je odavno prošlost na srpskoj političkoj sceni.

Marija

pre 3 godine

Gledati Djilasa vam je cirkus bez para.Ko jos veruje u ono sto on baljezga.

maki

pre 3 godine

Hahaha pusti snovi.Moze samo da masta.To ne kosta.

Marko

pre 3 godine

Svi znamo sta je radio dok je bio na vlasti.Ovaj narod nije glup,moze on samo da masta.Snila baba sta joj milo.

Jovana

pre 3 godine

Djilas i na Bozic siri mrznju, podelu u narodu, zarad svoje koristi. Nista od toga Djiki, ostaces praznik ruku, ljudi su te procitali n vreme.

Velizar

pre 3 godine

Zašto ovo što sada obećava nije sproveo u delo dok je bio na vlasti? Radio je sve suprotno od ovoga što sada obećava i to sve na štetu svoje zemlje i svog naroda.

vanja

pre 3 godine

I posle svega sta je uradio, ocekuje da ce neko glasati za njega?!

vesna

pre 3 godine

Ovo su samo pusti snovi DJilasa.Dobro je da si nas na vreme obavestio.Narod je odavno rekao NE,tako da ne znam ko ce glasati za vas?!

Vaske

pre 3 godine

Menjaj dilera djiki nakazo.Lazu odmah vratiti iz kovida.

Bojana

pre 3 godine

Ako se vratiš..... .Možda u njegovim snovima. Ti si Đilase pokazao šta imaš da pružiš, a to je laž i krađa.

Ivana

pre 3 godine

Ovo je stvarno smesno,pa ko njega zeli na vlasti??

Dusan

pre 3 godine

Jedan lazov i prevarant kao sto je on nikada ne moze biti na vlasti.

Uros

pre 3 godine

Djilas prvo treba da podje od sebe, jer ona najbolje zna kako je stekao veliko bogatstvo za kratko vreme.

Sanja

pre 3 godine

Jedino sa cim se slazem jeste to da treba ugasiti N1 i Novu, a za ostalo mislim da ni sam Djilas nema pojma o cemu prica... A ako se drzi svojih reci, prvo bi sebe trebalo da izvede na lice pravde!

Milan

pre 3 godine

Mi Srbi u Republici Srpskoj nikad nećemo podržati Djilasa iako je porijeklom iz Drvara BiH, jer njega neinteresuje Srpski narod ni u Srbiji ni u Bosni, njega interesuje lopovluk i vlastiti dzep

Bilja

pre 3 godine

Ni božićni praznici ne mogu proći bez pretnji Dragana Đilasa. Može da priča šta hoće, na vlast u Srbiji nikad neće doći.

Mara

pre 3 godine

Na ovaj veliki praznik najvljuje diktaturu. Sramota.

Vlajko77

pre 3 godine

Ma nikada on vise nece da okusi vlast , cenzus preci nece nikada ! Zivela Srbija !

Mima

pre 3 godine

Samo me interesuje jel se i on navukao na narkotike? Ovo samo uradjen čovek ili bolesnik moze da izjavi!

Bata

pre 3 godine

Ovo su bajke za malu decu. Prvo Djilas nikad neće biti u prilici da nešto odlučuje o ovome, a drugo ovo što on želi je zaista pravno neizvodljivo pa sve i da dodje na vlast.

Una

pre 3 godine

Boze me sacuvaj. Ovaj bi rasterao sve investitore iz Srbije i zavio zemlju u crno. Dal je Djilas svestan svojih izjava.

Tamara

pre 3 godine

Prvo bi trebalo da krenes od sebe i da dokazes odakle ti sva imovina i sve ostalo

Ana

pre 3 godine

I on misli da će neko posle ovoga glasati za njega!?

Darija

pre 3 godine

Zbog toga Djilas nikad nece doci na vlast, dosta nam je vladavine tajkuna.Obican, radan narod vas ne zeli!

Boban

pre 3 godine

Prvo skoci pa kazi hop! Tako bi rekao narod. A narod je rekao vise puta do sada, i opet ce, da si ruzna proslost Srbije i da te bre vise NECE!!! Da li si skapirao covece?!!!

Boris

pre 3 godine

Na ovaj veliki i radostan dan, gde svi treba da širimo ljubav i sreću Đilas ponovo prosipa mržnju i nemir. Ne znam šta je u tom čoveku toliko loše da i danas ne može da se suzdrži ove prljave kampanje protiv Vučića.

Mala plava

pre 3 godine

Zatvorice ono sto donosi profit zemlji i narodu da bi svoj plasirao a svoje medije ce ostaviti da fejk izvestavaju

Genesis

pre 3 godine

Dragan Đilas je bivša politička figura. Njegova politička ideologija je odavno poznata Srbima, zbog koje je i otišao u istoriju.

Nency

pre 3 godine

Haha samo ne znam kad ces doci na vlast 2100 godine haha

Goran

pre 3 godine

Moze da sanja samo da ce se on vratiti na vlast.

Janko

pre 3 godine

Pa posle ovog sto je najavio, jel misli da ce ga neko hteti na vlasti?

Cana

pre 3 godine

Djilas je pokazao kako vodi Srbiju u propast, sa svojim ciljevima neće daleko dogurati, jer narod više neće prevariti.

Pajo

pre 3 godine

Srbi jesu blesavi ali nisu glupi. Ne vracamo mi tebe na vlast

Ana

pre 3 godine

Diktator Đilas bez države hara, hoće da se još nafatira para!

Jaca

pre 3 godine

Sto je babi milo , to joj se i snilo.Ali sipak malo dok se narod pita.

Velja

pre 3 godine

Ko ce da mu napravi rast BDP-a od 6 odsto ako otera sve strane investitore?

Mile

pre 3 godine

Bas bi mu dosli novi strani investitori kada krene da pleni imovinu po Srbiji. I verovatno da je onda da svojim pajtasima.

Milan

pre 3 godine

Djilasova stranka dok su bili na vlasti su izvrsili gomilu katastrofalnih privatizacija i unistili i ono malo fabrika koje smo imali. Ne treba nam ponovo to.

Goran

pre 3 godine

Interesantno da nema slobode stampe za njegove medijske protivnike ukoliko bi on ponovo dosao na vlast. Jel to ta demokratija kojom se sada hvali?

Pera

pre 3 godine

Hahaha, Djilasu niko te ne podržava, skini se sa ekrana ne brukaj se, sta ces ti da uradis? Pricas prazne price, dzabe niko nije uz tebe.

Žuti

pre 3 godine

Sve si unazadio i prodao dok si bio na vlast, sto tada nije bilo bolje kao sto obecavas, nego si stavljao pare u svoj dzep i bogatio se dok su ljudi ostajali bez posla.

Olga

pre 3 godine

Hahhahahhha Djiki sanjaj snove.....nece ti se ostvariti.

Marko

pre 3 godine

Đilas može slobodno da sanja, ali što dalje od Srbije i srpskog naroda!

Miki

pre 3 godine

Do skoro se pretvarao i svoju "borbu" nazivao "odbranom Srbije" i navodno želeo dobro, dok je za to vreme u pozadini kovao zavere i smišljao afere... Sad, više i ne krije da mu je diktatura nad Srbijom cilj, ali hvala Bogu nikad niko neće ni glasati za njega!

Mirjana

pre 3 godine

Ali i dalje nije svestan da ga niko ne želi...

Micojka

pre 3 godine

Znate kada ce da Djilas dodje na vlast? Nikad!

ALEmat

pre 3 godine

Đilasova obećanja ludom radovanja, pa zar si već ostao bez para, ona stara pare i pamet nikad dosta. Đilase ne lupetaj stašćeš nekome na žulj, da ne kažem nešto gore od toga. Ti znaš da nikad nećeš doći na vlast pa zato i daješ lažna obećanja.

Natasa

pre 3 godine

Na najradosniji hrišćanski praznik Đilas širi mržnju kako bi došao do jeftinih političkih poena. Hteo bi da ima apsolutnu kontrolu nad svim medijima ali taj scenario neće gledati.

Nemanja

pre 3 godine

Do skoro se pretvarao i svoju "borbu" nazivao "odbranom Srbije" i navodno želeo dobro, dok je za to vreme u pozadini kovao zavere i smišljao afere... Sad, više i ne krije da mu je diktatura nad Srbijom cilj, ali hvala Bogu nikad ga niko neće ni glasati!

Dragan

pre 3 godine

Samo ima jedan mali problem koji Đilas još uvek ne može da prihvati kao činjenicu a to je da on više nikada neće doći na vlast.

Jaksa

pre 3 godine

Zar ova gospoda nisu bila na vlasti i pokazala sta zna!

Stojan

pre 3 godine

Djilasa pamtimo iz perioda kada je bio na vlasti po tome sto se obogatio

Goca

pre 3 godine

Ali on se neće vratiti na vlast, narod ga ne želi.

Veljko

pre 3 godine

Demokratija u režiji Đilasa počinje obično sa rečju ukinućemo. Tako on zamišlja slobodu medija.

Helena

pre 3 godine

Može Đilas da najavljuje šta hoće, na vlast doći neće.

Karolina

pre 3 godine

I ovaj priča o slobodi medija i kako je u Srbiji medijski mrak a on bi da zatvara medije. Haha, e zbog ovoga nikada ni neće doći na vlast.

Tijana

pre 3 godine

Samo ima jedna začkoljica, Đilas nikada neće doći u poziciju da o nečemu odlučuje.

Taša

pre 3 godine

Samo puste želje i snovi Đilasa. Narod ga više nikad neće podržati jer svi dobro znamo ko je i šta je on!

Tatic Mile

pre 3 godine

Djilasu ti si dosta toga zaplenio dok si bio nesto sad ti preostaje da samo nas srpski izmet zaplenis i da ga licno potrosis, ma da ni to nisi zasluzio.

Stojan

pre 3 godine

Može Đilas da najavljuje šta hoće, kada zna da nema šanse da dođe na vlast.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija