• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Bakarec

11.01.2021

09:46

IZLIV PAJTIĆU "DIREKTNO" U MOZAK! Nebojša Bakarec o napadu na Anu Brnabić"

Politika

IZLIV PAJTIĆU "DIREKTNO" U MOZAK! Nebojša Bakarec o napadu na Anu Brnabić"

Podeli vest

Đilasovski portal "Direktno“ je u nepotpisanom prilogu odlučio da izvređa predsednicu Vlade Srbije, Anu Brnabić zbog toga što se usudila da pomene imena Đilasovih kandidata za patrijarha i predsednika Srbije

Mada ni đilasovci nisu baš sigurni ko im je bolji kandidat za patrijarha, lažni vladika Gligorije ili lažna biciklistkinja Marinika Tepić, niti ko je od njih dvoje bolji kandidat za predsednika Srbije? Uz to se dvoume da li su ovo dvoje lažnjaka možda bolji kandidati za gradonačelnika Beograda? Tako je građanin BiH, a državljanin Germanije, stanovnik Diseldorfa i Trebinja, lažni vladika Gligorije projektovan da postane predsednik Srbije, gradonačelnik Beograda, a možda i patrijarh. Кao što je rumunska lepotica, šampionka u biciklizmu, Marinika Tepić, stanovnica Pančeva i Novog Sada, projektovana da postane predsednica Srbije, gradonačelnica Beograda, a možda i patrijarhkinja.

Foto: Tanjug

Bojan Pajtić

I Ana Brnabić se drznula da pomene ime ovo dvoje "velikana“, idealnih kandidata, pa je Đilasov portal odlučio da je dehumanizuje, po ko zna koji put. Odlučili su da kombinuju pristup i način Željka Veselinovića, koji je onomad pozvao na silovanje predsednice vlade, poželevši da je siluje "obdareni Afroamerikanac“, i Bojana Pajtića, zvanog Brioni, čije su uvrede na račun Ane Brnabić, na Tviteru, poslužile kao osnova za maloumni prilog Đilasovog portala pod idiotskim naslovom "Кomentariše Grigorija, a SNS je krije kao polnu bolest".

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Premijerka Srbije Ana Brnabić

 

Sam Brioni Pajtić je na Tviteru imao crevni izliv u mozak pa je odlučio da proba da nadmaši svog bivšeg savetnika u vladi Vojvodine, Željka Veselinovića, grubo uvredivši jednu čestitu ženu, tako što ju je nazvao polnom bolešću SNS. Zbog čega Pajtić žene doživljava kao polne bolesti teško je reći, ali verovatno je proradila podsvest? Naime, na Brionima, svojevremeno, Pajtić je opštio sa muflonima, pa je zaradio niz polnih bolesti, koje je naravno krio svaki dan, a naročito pred izbore koje je neslavno izgubio. Hteo je Pajtić i da insinuira i da vređa Anu Brnabić i po osnovu seksualne orijentacije, jer čemu drugo služi pominjanje gluposti da se SNS navodno stidi Ane Brnabić. Opšte je poznato da je istina upravo obrnuta. SNS se silno ponosi gospođom Anom Brnabić, zbog čega je i primljena u članstvo SNS, i dva puta birana za predsednicu vlade. I to SNS nikada ne krije. Gonoreja Pajtić je urnisao Vojvodinu uzduž i popreko dok je njom vladao. Кao dokazana štetočina, parazit i polna bolest, uspeo je i da kao čelnik DS, tu stranku podvede Đilasu u dužničko ropstvo. Dvanaest godina je Pajtićev sifilis nagrizao Vojvodinu.

Za ove četiri godine na čelu Vlade Srbije, Ana Brnabić je pokazala da je sposobna, dorasla, dostojna, vredna, pristojna, skromna i uravnotežena osoba. Pokazalo se da nije „fikus“, već LIČNOST čvrstog karaktera. Pored toga što nikada nije krila svoje opredeljenje, nije ga ni isticala. Sve u svemu, Ana Brnabić je za sve građane Srbije učinila više dobrog nego bilo koja žena u istoriji Srbije - svojim jakim karakterom, pristojnim i nenametljivim ponašanjem i pozitivnom ličnošću. Upravo je ona kao Vučićevo otkrovenje, doprinela poboljšanju sveukupnih odnosa u našem društvu, toleranciji i razumevanju.

Na kraju citiram fragmente stihova čuvene pesnikinje Maje Anđelu iz poeme „I dalje se uzdižem“, koji se sasvim lepo odnose na Anu Brnabić. "Možete je upisati u istoriju vašim gorkim, izvrnutim lažima, ona hoda kao da ima bunare nafte koji izviru u dnevnoj sobi. Želeli ste da je vidite slomljenu? Pognute glave i spuštenih očiju? Možete je streljati svojim izvrnutim rečima, možete je seći očima, možete je ubiti svojom mržnjom…I dalje će se, kao vazduh, uzdizati. U svitanje čudesno vedro, uzdiže se, noseći darove predaka, Ona je san i nada prezrenih. Uzdiže se. Uzdiže. Uzdiže“. Živela Srbija!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan

pre 3 godine

Ono polna bolest, ha ha ha ha ha ha... Pajtića za predsednika, na najbolji način je definisao Onu

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina
Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. B. (39) iz Alibunara zbog sumnje da je neutvrđenog dana u periodu od 27. aprila do 29. aprila ove godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D. S. (42) iz Jabuke tako što ju je u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u Ulici Save Munćana, šakama stegao za vrat usled čega je nastupila smrt oštećene, saopštio je MUP.

30.04.2024

19:02

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija