• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.01.2021

12:54

MUČENIK, UPLEO SE KAO PILE U KUČINE! ĐUKA ODUVAO ALEKSIĆA: Šta se desilo sa biljkama iz Jovanjice? Ko se tu omastio, ima li tebe u toj priči?! /Foto/

Politika

MUČENIK, UPLEO SE KAO PILE U KUČINE! ĐUKA ODUVAO ALEKSIĆA: Šta se desilo sa biljkama iz Jovanjice? Ko se tu omastio, ima li tebe u toj priči?! /Foto/

Podeli vest

Advokat Vladimir Đukanović oglasio se povodom najnovije izjave opozicionog lidera Miroslava Aleksića, potpredsednika Narodne stranke, o gostovanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića u emisiji "Ćirilica" na TV Happy

Aleksić je bez imalo srama optužio predsednika države da je u pomenutoj emisiji izneo laži o njemu i pozvao ga na TV duel.

"U naletu besa i straha ovaj duboko nesrećni Aleksandar Vučić izgovori da sam secikesa, mafijaš, kupio diplomu, Jovanjica ne postoji... Pošto sipa laži brzinom munje, i glumi hrabrišu kod Marića, ajde neka to ponovi u duelu na TV. Bolje je to nego da se jurimo po sudovima! Ili je kukavica", napisao je Aleksić na Tviteru, a Đukanović je za njega imao brutalan odgovor

Foto: printscreen

Tvit Miroslava Aleksića

 

"Nesrećni Miki Aleksić, hrabri se i misli da će oni koji su ga upregli da laže uskoro na vlast pa će njega da postave za neki faktor. Mučenik, upleo se kao pile u kučine, jer tako ograničenog su ga navukli kojekakvi tipovi iz policije da im bude PR u kriminalu.

Nego Miki, kaži ti nama šta se dogodilo sa biljkama iz Jovanjice posle upada policije? Ko se Miki tu omastio i ima li tebe u toj priči?

Nema Miki za tebe duela, već pred sud da dođeš, najpre kao svedok, a nadam se i kao okrivljeni", napisao je Đukanović.

Foto: printscreen

I poslanica Srpske napredne stranke Sandra Božić je na svom Tviter profilu uništila Aleksića: 

"Mišu po vokaciji, hrabar si samo na Tviteru! A po sudovima ne smeš ni na hodniku pored Andreja Vučića da prođeš! Nego, bolje narodu reci kako si svom dobrom prijatelju namestio gasifikaciju Trstenika dok si bio predsednik opštine i tako stotine miliona stavio u svoj džep", napisala je Božić. 

Foto: printscreen

Tvit Sandre Božić

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zaza

pre 3 godine

Djuka nekog oduvao.hahaha.djuka svemu dodje keaj tako i vama.odgovaracete za svaki milimetar lazi.a kod vas su kilometri.

Lazni Bot

pre 3 godine

A i otkud Djuki tviter zar ga nije javno spalio pre neki dan da nekoj drzavnoj televiziji.

Bane

pre 3 godine

Komentar.@Zaza O cemu ti pricas ?Prvo od 2000 te ovi izdajnici saradnici duboke drzave da se pohapse i svako ko je sa njima imao nesto,jer Tramp takve hapsi u usa.Sram te bilo neznalico.Ima vas dosta za Lazu Lazarevica.

Marko

pre 3 godine

Kažite mi na kojoj televiziji mogu da pogledam duel između Đuke i ovog nitkova. Baš bih voleo da vidim kako ga je Đuka uživo, jedan na jedan, ispreskakao.

Predragm

pre 3 godine

Ajde Veljo evo ga jos jedan coravi Vladimir. Uz duzno postovanje.....

Luka Tony

pre 3 godine

Kod mene su Djuka ne biljke kako kazes nego mara.

xy

pre 3 godine

Nista vise nije cudno.Los pravnik,dobar "politicar",pa ko bolje placa.Cirkus iz srpske kuhinje.A meni sve ovo izgleda kao cirkus u odraslom obdanistu.Prestanite vise,zar vas nije stid da se ponasate tako banalno i neodgovorno`?

Oradea

pre 3 godine

Kad je bilo ko iz SNS-a stao na crtu I izisao 1 na 1 u argumentovanu diskusiju to jest duel sa nekim ko ima I zastupa drugacije misljenje? Kad?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17