• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.02.2021

15:22

Vučić: Jeremiću je Kina bila dobra dok je mogao da krade kineske pare!

Politika

Vučić: Jeremiću je Kina bila dobra dok je mogao da krade kineske pare!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upitao je danas, one koji kritikuju vlast da je uništila ekonomiju i zdravstveni sistem Srbije, na kojim činjenicama se oslanja ta njihova tvrdnja

Na konstataciju da on i premijerka kažu da je Srbija prva po stopi rasta u Evropi, a Borko Stefanović tvrdi da su uništili ekonomiju i zdravstveni sistem Srbje, te molbu da to prokomentariše, Vučić je istakao da to mora da je šala.

- Nešto s tim čovekom nije baš sasvim u redu. Kada smo prvi u Evropi kaže da smo mi smo uništili ekonomiju. U zdravstvu smo bolji od mnogih zemalja u Evropi, a kada su oni bili na vlasti nisu mogli da nas stave ni na poslednje mesto rang liste - konstatovao je on.

Na kampanju Vuka Jeremića protiv kineske vakcine, Vučić je kazao da u svakoj situaciji, posebno teškim, svako pokaže svoj trag.

- Dok je mogao da krade kineske pare Kina je bila dobra - konstatovao je on, uz pitanje na osnovu čega neko može da tvrdi da je vlast uništila ekonomiju i zdrastveni sistem zemlje, na osnovu kog argumenta, brojki, sem na osnovu lične mržnje.

Podserio je da je ova vlast izgradila brojne bolnice, dok prethodne nisu, naveo je da je od temelja izgrađen Klinički centar u Nišu, koji prethodni nisu ni planirali.

Takođe je ukazao da se rekonstruiše i dodaje ceo novi deo Kliničkom centru Vojvodine, da napreduje velikom brzinom Klinički centar Srbije, te da je u roku procedura javne nabavke za Klinički centar u Kragujevcu.

- Gradimo bolnice u 13 mesta širom Srbije. Plus dve bolncie za Kovid kojima smo spasili živote. Pokazali smo spososbnost koju pokazuju samo najsnažnije zemlje sveta - dodao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 3 godine

Kako Jeremića nazvati Srbinom ako radi protiv iste te Srbije.

Andjela

pre 3 godine

Jeremić očigledno ne može da podnese uspeh ove države, guši se u pohlepi..

Ema

pre 3 godine

Kako neko kao sto je Jeremić može da kritikuje odvašnju vlast koja je dovela ovu državu u red, i izgradila za kratak period mnogo toga što ne može stati u komentaru.. Pa taj isti Jeremić zamalo nije prodao celu državu!

Viki

pre 3 godine

Jeremicu su svi bili dobri ako je imao koristi od njih.

Dragana

pre 3 godine

Sada vise ne moze da krade kineske pare, ali hoće da primi kinesku vakcinu.

Slavica

pre 3 godine

Jeremić je takav profil osobe koji gleda samo lični interes.

Vladan

pre 3 godine

Jeremicu je odavno mesto u zatvoru. Veleizdajnici ne bi trebalo da setaju slobodno.

DraganKg

pre 3 godine

Jeremic je poznat da radi stavri jedino koje idu njemu u korist

nidza

pre 3 godine

Pusti Jeremic samo gleda interes, nema u njemu ni malo dobrote

Boris

pre 3 godine

O likovima kao Jeremić ne treba trošiti reči...

Rade

pre 3 godine

Oduvek je Jeremic gledao samo sebe i svoj licni interes.

Sara

pre 3 godine

Tako je,ali narod odavno zna ko je Jeremiž,ne treba trođiti reči na njega!

Marija

pre 3 godine

Bili su mu dobri dok je imao koristi, sada trazi nove zrtve.

Ivana

pre 3 godine

Srbija je Jeremiću služila za malverzacije i pljačkanje. Jeremić je trebao da bude u zatvoru odavno.

Nemanja

pre 3 godine

Mislio je da se nece saznati za njegove malverzacije.

Kaća

pre 3 godine

Već znamo da Vuk gleda samo sebe i svoje interese, ne vredi pričati o njemu.

Hera

pre 3 godine

A šta drugo i očekivati od takvog čoveka kao što je Jeremić? Dok ima koristi onda su mu svi dobri čim prestane korist onda paljba po njima... jadno zaista, krivo mu je što država ide napred a ne nazad kao sto je bilo dok su oni bili na vlasti

bilja

pre 3 godine

Jeremic kad nema korist,onda pocne da pljuje i vredja ih,a cim ima korist poput kraduckanja onda hvali i lepo mu je.E pa ne moze vise,dosta ste ovu drzavu ojadili!

Perica

pre 3 godine

Jeremica samo novac interesuje i nista drugo.

Andrea

pre 3 godine

Kako se novci vise ne slivaju u njegov dzep i racune po raznim udaljenim ostrvima, onda mu vise nista ne odgovara,ali dobro vakcinu ce ipak primiti.

Jela

pre 3 godine

Mislim da je svaki komentar na Jeremicevu pohlepu suvisan. Kako li taj covek spava?

caca

pre 3 godine

Jeremić je ljubomoran na veliki uspeh naše države!

caca

pre 3 godine

Jeremić je davna prošlost,o njemu netreba ni da se priča!

caca

pre 3 godine

Jeremić pati od teške bolesti,a to je pohlepa!!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija