• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.02.2021

11:57

DANAS SASLUŠANJE MUŠKARCA OSUMNJIČENOG DA JE PRETIO PREDSEDNIKU VUČIĆU, NJEGOVOM SINU DANILU I VESIĆU!

Politika

DANAS SASLUŠANJE MUŠKARCA OSUMNJIČENOG DA JE PRETIO PREDSEDNIKU VUČIĆU, NJEGOVOM SINU DANILU I VESIĆU!

Podeli vest

Privedeni M.Z. (41), koji se sumnjiči za pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, njegovom sinu Danilu i zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću, danas će biti saslušan u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu


Nakon saslušanja tužilaštvo će odlučiti da li će tražiti da mu se odredi pritvor.


M.Z. se tereti za krivično delo ugrožavanje sigurnosti, jer je kako se sumnja, sinoć pozvao kancelariju Srpske napredne stranke, u Ulici Palmira Toljatija i uputio pretnje Vučiću, njegovom sinu i Vesiću.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su M.Z. (42) zbog postojanja osnova sumnje da je uputio pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, njegovom sinu Danilu i zameniku gradonačelnika grada Beograda Goranu Vesiću.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mirjana

pre 3 godine

Nadamo se da će ovaj slučaj što pre razrešiti i počinilac biti adekvatno procesuiran,ovakve stvari su nedopustive.

Mitar O

pre 3 godine

Mirjana: Uslovna kazna nije nikakva adekvatna kazna.

Eka

pre 3 godine

I treba da se uhapsi, ne samo 48 sati biti priveden vec 48godina. Ovo su opasne stvari. Policija je tu i ona ce odraditi posao najbolje sto moze.

Lena

pre 3 godine

Najostrije osuditi bandite koji su se usudili da prete Vucicu i njegovoj porodici! Dosta nam je majmunisanja olosa koji bi da zavode red na ulicama! Vreme je da konacno shvate da nisu Bogom dani!

kontesanera

pre 3 godine

Svakome ko ugožava mir i bezbednost drugih građana treba da bude izrečena odgovarajuća kazna.

Vlajko77

pre 3 godine

Nadam se da ce da ostane dugo iza resetaka zbog pretnji nasem predsedniku Vucicu ,njegovoj porodici i gospodinu Vesicu !

Milena

pre 3 godine

Ako se ustanovi da je kriv, treba ga kazniti maksimalnom kaznom, jer pretnje predsedniku i njegovoj deci postaju svakodnevnica, da nekom slucajno ne padne na pamet da sa pretnji predje na dela.

Anna

pre 3 godine

Koja smelost ?! Koja drskost!! Treba najoštrije kazniti pa da vidimo dal će nekom pasti na pamet da preti!

Anna

pre 3 godine

Ovako nešto ne bi smelo da se dogodi! Kakvi ljidi sve postoje i ata njima pada na pamet!!! Treba debelo kazniti!

Anna

pre 3 godine

Stam bilo takvog coveka sto mi to uopšte palo na pamet!! Zna li on kome preti?! Čoveku koji sve živo radi za našu zemlju !! Da bude bolja i jaca!

Mile

pre 3 godine

Ne treba dirati u porodicu, porodica je svetinja

Iva

pre 3 godine

Nedopustivo je i nezakonito prisluškivati bilo koga, i strogo osuditi takvo ponašanje!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija