• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.02.2021

12:20

NAPAD NA PREDSEDNIKA VUČIĆA SE POJAČAVA KADA SE "KRUG OKO TAJKUNSKE DRUŽINE SUŽAVA"! Božić o demagoškim performansima opozicije

Politika

NAPAD NA PREDSEDNIKA VUČIĆA SE POJAČAVA KADA SE "KRUG OKO TAJKUNSKE DRUŽINE SUŽAVA"! Božić o demagoškim performansima opozicije

Podeli vest

Članica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Sandra Božić ocenila je danas da se napad na predsednika Aleksandra Vučića po komandi pojačava uvek kada se "krug oko tajkunske družine sužava"

- Kada država krene u obračun sa mafijom, i iza rešetaka im se nađu jataci i prvi saradnici, onda kreće i najprljaviji obračun sa porodicom i decom predsednika. Iz sve snage se različiti megafoni Dragana Ðilasa, Vuka Jeremića upiru da jeftinim i demagoškim performansima sakriju kriminal i lopovluk u kojem su ogrezli - navela je Božizć u saopštenju.

Ona ocenjuje da su najglasniji oni koji imaju najviše razloga da zauvek ćute i navodi da je Miroslav Aleksić iz Narodne stranke jedan od takvih, tvrdeći da je odgovoran za brojne malverzacije dok je bio predsenik opstine Trstenik.

Ona navodi malverzacije i nameštanje tendera između ostalog oko gasifikacije Trstenika, asfaltiranja, nasipanja puteva, malverzacija u javnim komunalnim preduzećima..., kao i da je sa tastom, taštom i ženom preko nevladine organizacije izvlačio novac iz budžeta Republike Srbije.

Božić tvrdi i da su nalogodavci Aleksića povezani sa ljudima iz podzemnih krugova, sa kojima, kako kaže, sudeći po foto albumima Ðilas i Marinika Tepić često sarađuju.

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić ponovio je ranije danas tvrdnje da su pojedini predstavnici vlasti povezni sa kriminalnim strukturama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran

pre 3 godine

Opozicija se oseća ugroženo i to sa razlogom.

Danka

pre 3 godine

I to napadaju ga oni koji su radili i rade sa kriminalom, pojedinci iz opozicije.

Mirjana

pre 3 godine

Nadamo se da će svaki napad biti adekvatno procesuiran,a počinilac kažnjen, jer su takve stvari nedopustive.

Ana

pre 3 godine

Opozicioni lideri jos uvek nisu nasĺi za shodno da pohvale akcije u borbi protiv organizovanog kriminala i mafije ,vec rade suprotno konstantno napadaju,sto je krajnja drskost,bezobrazluk i bahatost .

mimi

pre 3 godine

Điki i kompanija u panici, gde sad da sakriju šta su sve pokrali

Slavica

pre 3 godine

Ovo je definitivno tacno,i postoje dokazi evo napadi ne prestaju od kada je Predsednik rekao da ce da se obračuna mafiji...

Pera Savic

pre 3 godine

Jedino cime se opozicija bavi jeste napad na Vucica i njegovu porodicu.

jaca

pre 3 godine

Obračun države s mafijom sigurno ne odgovara opozicionim vođama.

Perica

pre 3 godine

Ono sto treba pod hitno proveriti je Djilasova imovina.

dera

pre 3 godine

Od Đilasa i njegovih medija građani Srbije ništa drugo i ne očekuju.

sdfsd

pre 3 godine

Đilas je provaljen od strane građana pa samim tim i nema podršku.

Jecka

pre 3 godine

Ma u njihovo vreme ubijen je premijer, oruzjem koji su koristili da dodju na vlast.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Evo kakva simbolika se krije u datumu posete kineskog predsednika Srbiji! Ugovori i sporazumi koje donosi Si Điping unaprediće srpsku privredu!
Live TV

Evo kakva simbolika se krije u datumu posete kineskog predsednika Srbiji! Ugovori i sporazumi koje donosi Si Điping unaprediće srpsku privredu!

Vest dana je dolazak kineskog predsednika u Beograd. On će posetiti Francusku, Mađarsku i Srbiju. Zapadnim medijima najinteresantnija je njegova poseta Srbiji. Za osam godina ovo je njegova druga poseta našoj zemlji. Na današnji dan bombardovana je kineska ambasada u Beogradu, tako da ova poseta ima određenu simboliku i nimalo nije slučajno što je baš ovaj dan izabran. Na ovu temu u emisiji "Info dan" govorio je Ibro Ibrahimović, član GO SPS i advokat Pavle Staničić.

07.05.2024

16:29

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija