• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Anel Grbović

12.02.2021

13:42

SRPSKA LISTA UZ SRPSKE PORODICE! Samo jedinstveni i sabrani oko države Srbije možemo opstati na KIM/VIDEO/

Politika

SRPSKA LISTA UZ SRPSKE PORODICE! Samo jedinstveni i sabrani oko države Srbije možemo opstati na KIM/VIDEO/

Podeli vest

Kandidat Srpske liste za poslanika Ljubinko Karadžić i gradonačelnik Gračanice Srđan Popović obišli su danas više srpskih porodica koje žive u ovoj srpskoj opštini na Kosovu i Metohiji.

U Dobrotinu ih je dočekao Aleksandar Ćurčić, otac šestoro dece. On i njegova supruga u potpuno su posvećeni svojoj deci i domaćinstvu. Aleksandar je ranije bio medijski radnik ali je odlučio da raskine radni odnos i sada živi od poljoprivrede. 

- Ostali smo ovde i ostaćemo. Zahvalni smo državi Srbiji koja nas podržava u toj nameri. Verujemo Srpskoj listi, verujemo da će oni ostvariti planove koje imaju kako bi moja, ali i sva druga deca, ostala ovde. Da opstanemo, što se kaže, rekao je on.

Foto: A.G.

 

Kandidat za poslanika Srpske liste Ljubinko Karadžić kaže da država Srbija pomaže poljoprivrednicima sa Kosova i Metohije. On je rekao da će i u narednom periodu poljoprivrednici moći da apliciraju za sredstva iz državnog budžeta.

- Ljudi žele da ostanu i opstanu na ovim prostorima, a mi se trudimo da im u tome pomognemo. Srpska lista, zajedno sa državom Srbijom, bori se za interese građana i za njihovo pravo na ostanak. Porodice u nama imaju podršku i tu smo da im pomognemo u organizaciji domaćinstva, kazao je Karadžić.

On je dodao da su porodice sa više dece veoma značajne i da se Srpska lista bori da svoj deci omogući da žive u miru i dostojanstveno. 

- U tome nam pomažu predsednik Srbije Aleksandar Vučić, vlada naše države i Kancelarija za Kosovo i Metohiju. Srpska lista sprovodi državnu politiku i u prištinskim institucijama borićemo se za naša prava, rekao je Karadžić koji je pozvao birače da u nedelju masovno izađu na birališta i podrže Srpsku listu, jedinu stranku koja ima podršku države Srbije.

Foto: A.G.

 

Gradonačelnik Gračanice i član predsedništva Srpske liste Srđan Popović rekao je da je ova stranka uvek pomagala porodicama sa Kosova i Metohije i da su Ćurčići, koji imaju šestoro dece, najbolji primer kako se brani južna srpska pokrajna.

- Porodica je osnovni segment svakog društva i naroda i zato je na nama da obiđemo svako domaćinstvo. Obilazimo građane, razgovaramo o našim rezultatima i planovima, kazao je Popović.

On je rekao da Srpska lista vodi politiku koja jača veze sa državom Srbijom i zvaničnim Beogradom.

-Bitna nam je svaka srpska porodica. Jedino jakim jedinstvom možemo da branimo svoja ognjišta. Masovnom podrškom Srpskoj listi, koju podržava naša Srbija, dajemo legitimitet našoj državi i našem predsedniku da se svuda u svetu bore za naše ineterese, kazao je Popović.

Vanredni izbori na KIM održavaju se u nedelju, 14. februara, a večeras u ponoć počinje predizborna tišina. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija