• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.02.2021

15:26

MINISTAR POLICIJE VULIN: Ostvareni zavidni rezultati, razbijeno devet organizovanih kriminalnih grupa /VIDEO/

Politika

MINISTAR POLICIJE VULIN: Ostvareni zavidni rezultati, razbijeno devet organizovanih kriminalnih grupa /VIDEO/

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je danas da su pripadnici Uprave kriminalističke policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u prethodnom periodu ostvarili zavidne rezultate u borbi protiv organizovanog kriminala i suzbijanja trgovine narkoticima istakavši da očekuje da će ti rezultati u narednom periodu biti još bolji.

Ministar Vulin je u Nastavnom centru Makiš, sa direktorom policije Vladimirom Rebićem i načelnikom SBPOK-a Ninoslavom Cmolićem obišao pripadnike Odseka za policijsko hapšenje, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala i prisustvovao vežbi u kojoj su prikazali veštine i sposobnosti u savladavanju pripadnika organizovanih kriminalnih grupa. 

Foto: MUP Srbije

 

Ministar je istakao da pripadnici ovog Odseka učestvuju u hapšenjima visokog rizika, izlažu svoj život opasnostima i čine sve kako bi u saradnji sa drugim organizacionim jedinicama Ministarstva unutrašnjih poslova, sklonili kriminalce sa ulica i osigurali bezbednost građana. 

Foto: MUP Srbije

 

U poslednja tri meseca, kako je naglasio ministar Vulin, procesuirano je devet organizovanih kriminalnih grupa i uhapšeno 78 osoba osumnjičenih da su bili njihovi članovi  i u svim tim hapšenjima učestvovali su pripadnici ove jedinice. 

Ministar je posebno pohvalio rad pripadnika ove jedinice na hapšenju pripadnika organizovane kriminalne grupe koju su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković. 

Foto: MUP Srbije

 

„Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviće da  ulaže u poboljšanje uslova rada ovih ljudi, kroz nabavku nove opreme i naoružanja, jer ulaganjem u njih ulažemo u našu bezbednost. Oni su tu da se obračunaju i sa najokorelijim kriminalcima rizikujući pritom i sopstveni život i zato zaslužuju  naše poštovanje“, naglasio je ministar Vulin.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17