• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.02.2021

22:16

BRUKA I SRAMOTA NA ĐILASOVSKOJ TV NOVA! Milan St. Protić SRAMNO VREĐAO SPOMENIK Stefanu Nemanji, rekao da je PAGANSKI i da NE TREBA DA POSTOJI! /VIDEO/

Politika

BRUKA I SRAMOTA NA ĐILASOVSKOJ TV NOVA! Milan St. Protić SRAMNO VREĐAO SPOMENIK Stefanu Nemanji, rekao da je PAGANSKI i da NE TREBA DA POSTOJI! /VIDEO/

Podeli vest

Milan St. Protić bivši diplomata večeras je u jednoj emisiji koja se emituje na đilasovoskoj televiziji Nova imao skandalozan nastup govorivši kako spomenik Stefanu Nemanji ne treba da postoji i da je on paganski

- To je ono što mene brine, što su vladike i sveštenici naše crkve stajali tamo pored paganskog spomenika Stefanu Nemanji i nije im smetalo što nema u ruci krst.

- Po mom osećanju je skrnavljenje njegovog lika i dela. On što je uradio je uradio, a to da mu mi sad naknadno dižemo spomenik na jedan tako banalan način, sa spomenikom od 20 metara. To tu nije Nemanja, to je Vučić tu. Dakle meni to izgleda toliko uvredljivo za našu istoriju i za samog Nemanju da ja nemam reči - rekao je Protić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tijanic

pre 3 godine

Ovome je Tijanić jednom davno rekao:"Vi redovno pijte lekove i pravite se da ste normalni."

Lazni Bot

pre 3 godine

Sreca pa postiji Kineski Utisak nedelje na Pinku sa Vucicem,Seselje,Cedom,Cankom pa uzivajte

Rajko

pre 3 godine

Veću sominu nisam sreo nitu ču ikad sresti. Zlo.

Mire

pre 3 godine

Sram te bilo bolesni paćeniče, ljigo ljigava!!!!

Anton

pre 3 godine

Najgore je kad neko misli da je pametan a nije.

Dejan

pre 3 godine

Gospodin Protić je je fantastičan istoričar. Setite se sa kim je došao ispred policiske stanice Stari Grad 5.oktobra,sa Nikolom Sandulovićem. Pametnom dosta.

Glas razuma

pre 3 godine

Pa koje taj Milan Protić i ko još drži do njega?

Milan

pre 3 godine

Majmun Protic. Nosio kaubojke kao ambasador u USA, smejao mu se ceo diplomatski kor.

Mikica

pre 3 godine

Nema krst u ruci da ne smeta nasim prijateljima iz Abu Dabija. To je zapravo skandal. Kao i preimenovanje skole Rastko Nemanjic u Bin Zajed. Tu vest ste zaboravili da prenesete.

Jova

pre 3 godine

Samo ga treba razumeti, ako ga posmatrate kao hrvatskog dupelizca, onda je to i ocekivano da kaze, samo ga ne treba smatrati za srbina, jer on je cista kravlja balega, bio i ostao.

ratko

pre 3 godine

ajde ne seri vise govedo jednokao i ta televizija i taj smrad djilas i ostali

Čarapan

pre 3 godine

Neko u Srbiji iza svakog.ćoška vidi Vučića

dera

pre 3 godine

ST Proticu , dizi spomenik sam sebi za zivota , nemoj da se sekiras za nesto sto sa tobom nema ama bas nikakave veze . Tvoja pametovanja su poznata, ali dela nisu jer ih nemas . Krst ili mac sve jedno , sta god da je postavljeno opet bi ti ili neka slicna intelektualna torokusa imala zamerku , a sto ovo , a sto ono . Pametan covek stvara , ne laprda .

Boris

pre 3 godine

Kog zanima misljenje ovog lika ovaj lik je zesci Srbofob i Rusofob ne razumem sta ce u Srbiji ako je decu uputio u Ameriku i to posle 99-te zamislite coveka cija su deca otisla u Ameriku posle trovanja Srbije i pokusaja unistenja jednog naroda

Dragi

pre 3 godine

...kao da je bitno šta kaže Milan Protić. Ako je bivši diplomata, ne znači da je pametan. A to što ne voli Vučića...i ne mora. Ali mora da poštuje volju i izbor apsolutne većine građana Srbije. Na jednog Protića, dođe 100.000 onih koji vole Vučića. O nama iz Republike Srpske, da i ne govorim. Osim ludog, bivšeg ministra Dragana Mektića, ovdje svi vole Vučića. Poruka za Protića: učlani se u Đilasovu stranku, izađi na izbore, pa ćeš se uvjeriti u istinitost ovih mojih riječi. Ovako...bolje ti je da ćutiš, jer ne znaš ništa o liku i djelu Stefana Nemanje. Tako niko neće znati koliko si glup, a i svaka riječ, koju ne izgovoriš, biće ti vredna, k'o suvo zlato. Pozdrav normalnoj Srbiji (kojoj na žalost ne pripada Milan Protić) z Srpskog Sarajeva

JOVAN

pre 3 godine

Smešno,prvo po čemu je on kompetentan da ocenjuje,a drugo i jeste u jednu ruku Vučićev i to vas baš boli.Izdajnici i strani špijuni koji su kolaboracionisti nikad nisu stvarali i gradili,oni su krali i otimali,jednostavno to im je karakter.Zato Milane Protiću pao si i kao intelektualac i kao karakter,sujeta i mržnja te uništava.

PRKI

pre 3 godine

Milane sto se praviš glup i što brukaš svoje pretke zarad šačice dolara, blatiš Srbiju i Srpstvo. Sram te bilo.

Milan Karapandza

pre 3 godine

Nikakvo cudo, jer Srbija nije njegova zemlja. Nismo zaboravili da je gospodin bio ambasador drzave DOS. Sam se time hvalio. Dakle, sto bi mu se svidjao spomenik iz neke njemu strane drzave.

Ljubiša

pre 3 godine

A baka Olja samo što nije s*ršila od uzbudjenja, izlaganjem kauboja Džimija St. Protića.

ALEmat

pre 3 godine

Tog Protića smo našim parama stvarali da bi nam danas držao predavanja kome, gde i koliki spomenik treba da podignemo. Sram ga bilo, daje dupe onima u krilo koji ga sad za male pare kupuju. On svoje mišljenje nema ni o čemu, zato nek ostane na toj grani gde je sad, i on i oni koji ga plaćaju da ovako priča.

gaja

pre 3 godine

100% taćno ljudi tog vremene su za života dizali crkve da ih se sećamo, što je Stefan i uradio. zaista dizati posle 700 godina spomenik nekome tako velikom je besmisleno traćenje para Da su podigli zdanje koje će biti nazvano njegovim imenom a da služi narodu pa ok.

Dule

pre 3 godine

Protic je jedan najobicniji bezvredni i besramni pigmejac. Kada ga je DOS postavio za ambasadora u Americi mislio je da moze da radi sta hoce pa su ga ti isti vrlo brzo opozvali. Eto ima je sansu da se i za njega cuje. Danas je on zeljan medijske paznje, ali nema neku sansu. Zadnje sto je govorio bilo je o Rambujeu i tu se toliko izlagao da ga eto nije bilo par godina i sta ce sad nego opet neku pricu. Ako mu je deda ili pramdeda bili kraljevi konjusari to ne znaci da je on sada u najmanju ruku predstavnik kraljeve loze i eto Milan St. Protic ostade niko i nista i dalje na nivou jednog pigmejca.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17