• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

24.02.2021

19:25

OPASNO! MINISTAR DOŽIVEO OZBILJNU 'NEPRIJATNOST'! Ratku Dmitroviću odvrnuti šrafovi na točkovima 'superba'!

Politika

OPASNO! MINISTAR DOŽIVEO OZBILJNU 'NEPRIJATNOST'! Ratku Dmitroviću odvrnuti šrafovi na točkovima 'superba'!

Podeli vest

Dmitrovićev vozač prekjuče je u poslednji čas otkrio da su na službenoj 'škodi superb' koju koristi ministar odvrnuti zavrtnji na prednjem točku

Ministar za demografiju i brigu o porodici Ratko Dmitrović ima ozbiljnih razloga da strahuje da mu neko radi o glavi! Dmitrovićev vozač prekjuče je u poslednji čas otkrio da su na službenoj "škodi superb" koju koristi ministar odvrnuti zavrtnji na prednjem točku!?!

Ministar se, kako saznajemo, vraćao iz Niša sa službenog puta kada je zajedno sa vozačem primetio da nešto nije u redu sa kolima. Vozač je neposredno pre uključenja na autoput zaustavio auto, a ispostavilo se da su šrafovi na prednjem točku odvrnuti i da se on jedva drži samo na jednom zavrtnju! Povodom ovog slučaja odmah je pokrenuta istraga.

Lupanje u kolima

Pozvali smo ministra Dmitrovića da proverimo ove informacije, a on nam je potvrdio da situacija nije bila nimalo bezazlena.

- U ponedeljak sam iz Beograda krenuo u Niš, gde sam imao sastanak sa gradonačelnicom Draganom Sotirovski, nakon kojeg smo posetili Sigurnu kuću. Po okončanju službenog dela posete domaćini su me izveli na ručak, a potom smo odmah krenuli za Beograd. Na izlazu iz Niša, pre uključenja na autoput za Beograd, vozač i ja smo čuli da nešto lupa u prednjem delu službene "škode". Vozač je odmah skrenuo prema parkiralištu i zaustavio automobil. Čim smo prišli prednjem levom točku, videli smo da jedan šraf samo što nije ispao, dok su svi ostali bili odvrnuti - priča Dmitrović, dodajući da su šrafovi bili "razlabavljeni" i na desnom točku.

- Odmah sam zvao nadležne službe u Beogradu i obavestio ih. Vozač i ja smo posle ovog slučaja imali iscrpan razgovor sa policijskim inspektorima koji su pokrenuli istragu. Ovakav slučaj, kada su ministri u pitanju, nije zabeležen u poslednjih nekoliko decenija. Prema svim elementima bezbednosne terminologije, ovako nešto tretira se kao pokušaj atentata - ističe Dmitrović.

Nisam paranoičan, ali...

Prema njegovim rečima, postoje neki elementi u slučaju koji su mu čudni, ali o tome ne može da govori dok traje istraga.

- Prošao sam na stotine dramatičnih situacija, od pretnji do fizičkih nasrtaja, tako da nisam paranoičan. Ali, ovo nije bezazleno i sigurno nije slučajno. Upućeni mi kažu da ne postoji ni delić mogućnosti da se toliko šrafova odvrne samo od sebe. Zašto na mojim kolima, zašto ja? Ne znam. Imam pretpostavke, ali sačekajmo rezultate istrage - naglašava Dmitrović.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bane

pre 3 godine

Svaka obavestajna sluzba ima prepoznatljiv nacin likvidacije,a ovaj podseca na hrvatski nacin obracuna sa neistomisljenicima i protivnicima njihovog sistema.Definitivno ONI!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija