• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.03.2021

14:55

GRAĐANI SRBIJE ZASLUŽUJU DA ČUJU ISTINU! Žena zmaj ponovo pred vratima SSP postavila pitanja zbog kojih će Marinika POLUDETI!

Politika

GRAĐANI SRBIJE ZASLUŽUJU DA ČUJU ISTINU! Žena zmaj ponovo pred vratima SSP postavila pitanja zbog kojih će Marinika POLUDETI!

Podeli vest

Narodna poslanica SNS Biljana Pantić Pilja, koja je poznata kao žena koja je u više navrata "rasturila" Mariniku Tepić u javnim nastupima, održala je konferenciju za medije ispred sedišta stranke Dragana Đilasa SSP zatražila od Marinike Tepić, u ime svih građana Srbije, odgovore na pojedina pitanja

 

- Bili smo ovde pre par nedelja, postavili smo neka pitanja, ali odgovore nismo dobili. Ponovo ću morati da postavim neka pitanja, jer građani Srbije zaslužuju da čuju istinu. U kakvoj je vezi sa Belivukom na osnovu kojih je iskonstruisala lažne afere Morović? Neka nam odgovori u kakvim su vezama ona i njen gazda Dragan Đilas sa narko dilerima? U kakvoj je vezi sa Filipovićevem i da li mu je dodeljivala novac kada je bila pokrajinski ministar? U kakvoj je vezi Dragan Đilas sa Zemunskim klanom, evo ga na slici sa Vladom Japancem? Neka nam odgovori odakle Đilas na slici sa Bakićem? Dragan Đilas na slici sa Dabovićem, 2,5 kilograma kokaina, 6 godina zatvora, možemo samo da nagađamo odakle mu 100 hiljada evra? Odakle Mariniki Tepić 250 hiljada evra i je l istina da ih je primila od narko klanova i da li pokušava da se izvuče iz neustrašive borbe Aleksandra Vučića protiv mafije? Neka nam odgovari koliku platu prima u Multikom grupi kao zaposlena?

- Neka nam odgovori koliko je Dragan Đilas zaradio dok je bio na vlasti, a nije preveo i nije prodao nikome svoju Multikom firmu, zašto niko neće da odgvori na ovo pitanja? Građani Vojvodine su je dobro upamtili, jer je na nelegalan način finansirala beton lige i renovirala kuće svojoj porodici. Neka objasni veze sa Filipovićem i šta je tražila da uradi novinaru koji se usudio da piše o njoj! Ona direktno pljuje u lice svim građanima Srbije! Ona je tražila da se Srbi proglase genocidnim narodom, menjala je stranke po principu, ko plati više, njegova sam. Neka objasne, ona i njen gazda Dragan Đilas svoje veze sa narko dilerima, klanovima i Belivukom. Opet je pozivam na duel, kako na nacionalnim televizijama, tako isto i na tajkunskim. Hvala - rekla je Biljana Pantić Pilja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sandra

pre 3 godine

Pilja dobro pita. Odlično. Ali Marinika odabira opciju "ignor" jer su odgovori koje treba da da, samovoljni potpis licne politicke sahrane.

Mile

pre 3 godine

Ne moze Marinika vise da se seti o cemu je lagala, sta je izmislila, a sta precutala.

Goran

pre 3 godine

Ma gde sme Marinika da izadje Biljani na crtu, pa ova bi je oduvala.

Marko

pre 3 godine

Ne moze Tepicka toliko brzo da spinuje u tv duelu.

Svetlana

pre 3 godine

Marinika bejbe, e ovako izgleda kad se pametna žena oglasi. Ti Marinika nemaš više pojma šta si slagala, izgubila si se u svom svetu. Biljana je žena koja pre svega ima rečnik, znanje, obrazovanje. Biljana je pokazatelj kako jedna političarka treba da nastupa. Bravo Biljana!

mira

pre 3 godine

Mnogo je Marinika providna i mislim da će ubrzo zakonzakucati i na njena vrata.

mira

pre 3 godine

Cim joj legne plata od Djilasa odmah se pojaca Marinikin "rad" na terenu. Vidi se svakog meseca.

mira

pre 3 godine

Polako se bliži kraj Marinikinim lažima jer se sama uplete u svojoj laži.

mira

pre 3 godine

Marinika pokušavajući da ukanali vlast ukanalila sebe a i njene kolege.

zora

pre 3 godine

Pozabavice se njenim novcem inspekcija za poreklo imovine. Nadam se da ce joj presesti i DILAS i lova.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59