• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.03.2021

10:21

Premijerka Brnabić i članovi Vlade Srbije položili vence na mestu na kom je ubijen ZORAN ĐINĐIĆ

Politika

Premijerka Brnabić i članovi Vlade Srbije položili vence na mestu na kom je ubijen ZORAN ĐINĐIĆ

Podeli vest

Navršilo se 18 godina od ubistva premijera Srbije i lidera DS-a Zorana Đinđića. Đinđić je bio prvi premijer Srbije posle pada režima Slobodana Miloševića 2000. godine

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić i članovi Vlade položili su venac na mestu na kom je izvršen atentat na nekadašnjeg predsednika Vlade Republike Srbije Zorana Đinđića.

Na današnji dan pre 18 godina ubijen bivši premijer Srbije i lider Demokratske stranke Zoran Đinđić.

Zoran Đinđić bio je prvi premijer iz Demokratske stranke koja je posle promena 5. oktobra 2000. godine došla na vlast kao član koalicije DOS (Demokratska opozicija Srbije).




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 3 godine

Nebi trebalo donositi vence Djindjicu zbog toga sto je za vreme bombardovanja govorio na Nemackoj televiziji da Srbiju treba jos bombardovati. Takav cove ne zasluzuje vence, cvece, pomene tid. Cuo sam od nekog ko je radio sa njim i dobro ga poznavao da je bio dobar momak, inteligentan i radan i da nezna sta se desilo sa njim.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija