• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.03.2021

11:44

IZGUBILI SMO MNOGO, ALI OBRAZ I SRPSKO SRCE JOŠ SU TU! Vučić na Instagramu objavio snimak koji NIKOGA NEĆE OSTAVITI RAVNODUŠNIM! /Video/

Politika

IZGUBILI SMO MNOGO, ALI OBRAZ I SRPSKO SRCE JOŠ SU TU! Vučić na Instagramu objavio snimak koji NIKOGA NEĆE OSTAVITI RAVNODUŠNIM! /Video/

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu "avucic" snimak sa sinoćnjeg obeležavanja Dana sećanja na stradale u NATO agresiji i istakao da je smo mnogo izgubil, ali da je srpsko srce još su tu

 

 

 

 

- Izgubili smo mnogo, ali obraz i srpsko srce još su tu, da čuvaju Srbiju koja je večna i neuništiva - napisao je Vučić na Instagram profilu avucic.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tina

pre 3 godine

Tako je dragi predsjednice!! Zivila Srbija I svi koji u njoj zive!!!

Sofija

pre 3 godine

Србија тврд орах не сломи га али зубе поломи ,Наша војска и полиција показале велику храбост и способност

Romanija

pre 3 godine

Sofija: Da smo 1999. godine imali ovako opromljenu vojsku situacija bi bila daleko drugačija.

Anja

pre 3 godine

Patnja i tuga uvek ostaju.Nato Agresija je nesto sto je ostavilo dubok trag i patnja i bol su neizbrisivi.Nadam se da ce platiti svoju cenu

Nešo N

pre 3 godine

Anja: Nadam se da nam se tako zlo više nikada neće dogoditi.

Tamara

pre 3 godine

Ono najbitnije smo sacuvali, ostalo je manje vazno.

ivanamarko99

pre 3 godine

Mnogi su hteli da nas ruse al nisu uspeli.

Sara

pre 3 godine

Sve sto smo izgubili, mozemo nadoknaditi, obraz se samo jednom gubi.

Realno

pre 3 godine

Na zalost, desna ruka osudjenog ratnog zlocinca nije sacuvao obraz, kao ni svi ostali koji su u zlocinima ucestovali, ili ih inspirisali, promovisali, makar mislili da cine herojsku stvar, da brane narod, a u stvari su ugrozavali i svoj i tudj narod svojim nerazumnim postupcima. A licno se bogatili i pravili karijere. Obraz nisu sacuvali ni svi, koji su u tome ucestvovali '90, a ni ovi sto su za takve glasali, ili ih podrzavali, makar i da niko ne zna (ali Bog zna). Naravno, obraya nemoja ni ovi koji su napadali nas narod, kao sto smo mi napadali na druge, i na sebe, da se dodvorimo drugima (kao za vreme NNDH i SFRJ, to je srpsko srce - koje glasa za vlastodrsce, i cini zlocine za njih, da bi se pokazali. Da, to su sacuvali, bez obzira da li to bio Maks Luburic, koji je postao Hrvat, pa klao za fasiste, ili ovi sto su postali komunisti pa ubijali "za ideju", ili komunisti koji su postali "nacionalisti", pa ubijali za sluzbu '90. - svi su isti, i svi su za zaljenje. Ovi, koji su pobegli iz ove doline suza i krvi, su sacuvali i obraz i dostojanstvo, i jos po neko, ko je odbio da saucestvuje '90. na bilo koji nacin. Ovo nije osuda, vec kritika. Daj Boze da u buducnosti vise verujemo u Boga i u ljudstvo, i u sebe, i da ne sledimo slepe vodje, jer nam to nista dobro nije donelo, i nece.

Sava

pre 3 godine

FUCK FUCK NATO PACT!KOSOVO JE SRCE SRBIJE!NASE SRCE I DALJE KUCA,KOSOVO SE NALAZI U NASEM SRCE,NIKAD NE ZABORAVI!

Perica

pre 3 godine

Gledao sam govor i Vučića i Dodika! Rečeno je sve na svom mestu, a da se ja pitam govor bi bio žešći protiv NATO-a . Nisu oni ništa gori od Hitlera i njegove klike čak su i gori!

Jelisaveta

pre 3 godine

Srbija nastavlja da siri mir i stabilnost sa svim zemljama kako u regionu tako i u svetu, ali zlocin koji je nacinjen nasem narodu, to ne zaboravljamo. Pamtimo.

Jelisaveta

pre 3 godine

Najvisa vrednost za koju srbija zna je sloboda, i tome tezimo. Na staro se ne vracamo, vec krupnim koracima idemo napred. Ali proslost nismo i nikada necemo zaboraviti.

Jana

pre 3 godine

Uprkos mnogim zlocinima koji su se desile nasem narodu, Srbija je danas jaca i slobodnija drzava, koja tezi ka odrzavanju mira i stabilnosti. Mi ne sudimo, ali i ne zaboravljamo.

Branko

pre 3 godine

Srbija danas pamti i obeležava bitne događaje što je za svaku pohvalu.

Mitar

pre 3 godine

Srbija i srpski narod su na prvom mestu. Postujemo sve ali sebe volimo najvise. ??

Ana

pre 3 godine

Srbija je dobila '99 jak udarac, koji nikad necemo zaboraviti, ali ustali smo i ne damo se.

Dragan

pre 3 godine

Srpski narod je neunistiv.sta smo sve preziveli, i na kraju smo opstali. Sada smo jaka zemlja sa dobrom ekonomijom i zemlja u koju se neprestano ulaze.

Sandra

pre 3 godine

Nikad nećemo zaboraviti nevine zrtve koje su izgubili život u toku NATO agresije na Srbiju.

Maja

pre 3 godine

Patnja i tuga zauvek ce ostati u nasim srcima. Da se nikada ne zaboravi!

Ivana

pre 3 godine

Jako nam je važno da građani Srbije žive bolje.Srbija se danas cela razvija i gradi, Srbija danas ima predsednika kojem je stalo da građani Srbije žive bolje.

Mila

pre 3 godine

Kada je najteze mi se drzimo i ne damo na sebe, ponosna na nas narod i Srbiju!

Dragan

pre 3 godine

Nikad ne smemo zaboraviti ni jednu žrtvu NATO bombardovanja.

Dragan

pre 3 godine

Ne smemo zaboraviti ni jednu žrtvu NATO bombardovanja, ni jedno dete, ženu, muškaraca koji su položili svoje živote za otadžbinu

Dragan

pre 3 godine

Pokusali su da nas slome da nas uplase da nas ponize ali to nikad nisu niti ce uciniti.

Marina

pre 3 godine

Tako je dragi predsjednice! Zivila Srbija I svi koji u njoj zive

Sreta

pre 3 godine

Kroz vekove smo ga sačuvali i nismo ga ukaljali. Obraz čist, a um bistar da možemo da zapamtimo i dovoljno veliki da nam se slične stvari više nikada ne ponove.

Dragan

pre 3 godine

Kao narod smo stradali vekovima, ginuli i slobodu skupo plaćali ali na kraju smo uvek opstajali.

Jeka

pre 3 godine

I nikada necemo. Mi smo narod koji se uvek borio za cist obraz. Zivela Srbija.

Jekica

pre 3 godine

Emotivna a jaka poruka predsednika Vucica. Koji je jednom recenicom opisao svoj narod. Ziveli svi zajedno...

Pera Savic

pre 3 godine

Da je Srbija jaka bila kao danas nista od toga nebi bilo.

Zana

pre 3 godine

Izgubili smo mnogo,decu im necemo ni zaboraviti ni oprostiti,ali Srbija je konacno na dobrom i pravom putu,na putu uspeha.

Veka

pre 3 godine

Iako su nas neduzne bombardovali ,mi smo ostali ponosni,a sada i uspreli da izadjemo iz krize i krenemo napred u nove i bolje pobede.

Zeljko Ilic

pre 3 godine

Mi srbi smo poznati po velikom srcu i cistom obrazu,koliko god nas gazili sve smo uspeli da prevazidjemo i krenemo dalje.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija