• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.03.2021

14:15

VI KOJI PODRŽAVATE ONE KOJIMA JE BIO CILJ DA LAŽIMA I KAMPANJAMA UBIJAJU PORODICE POLITIČKIH PROTIVNIKA, JOŠ BISTE DA MI DRŽITE PRIDIKE KO KOME PRESUĐUJE! Vučić "razmontirao" novinara N1!

Politika

VI KOJI PODRŽAVATE ONE KOJIMA JE BIO CILJ DA LAŽIMA I KAMPANJAMA UBIJAJU PORODICE POLITIČKIH PROTIVNIKA, JOŠ BISTE DA MI DRŽITE PRIDIKE KO KOME PRESUĐUJE! Vučić "razmontirao" novinara N1!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je nakon obilaska radova na pruzi Beograd - Stara Pazova - Novi Sad odgovarao na pitanja novinara. Na pitanje novinara TV N1, zašto je u slučaju optužbi na račun Dragana Đilasa "preuzeo ulogu državnog tužioca", Vučić kaže da o ovome nije planirao da govori, a da se u pitanju vidi svo licemerje đilasovskih medija i Đilasove politike

 

- Nisam mislio da o tome govorim, ali hvala vam što ste pokrenuli tu temu. U načinu na koji ste postavili pitanje vidi se svo vaše licemerje, licemerje medija Dragana Đilasa i Dragana Šolaka, licemerje politike koju pomenuti gospodin vodi - rekao je Vučić i dodao: 

- Nisam tužilac, ali imam svoj mozak, ali ste vi sebi dali za pravo da budete i tužioci i branioci i da imate pravo na sve. Bio sam ubica Olivera Ivanovića, danas sam ubica Cvijana, nemam pojma o čemu pričate. Ja bih trebalo da znam kad je ko postavio neku ploču nadgrobnu ili ne. Lupetaju svašta naši politički protivnici. Valjda sam hteo da ranim u šaku Daku Davidovića, a onda on u iskazu kaže: "mislim da je Vučić nešto znao čim se javno o tome nije izjašnjavao o tome". Je l' možete vi to ljudi da verujete, da takve optužbe iznosite, a da to potkrepljujete takvim glupostima.

Vi ste ti koji mi dve godine sudite, nastavio je Vučić, koji me optužujete i unapred izrečenu presudu imate o slučaju Jovanjice, ja nemam pojma o čemu se radi.

- Niko me nikad nije pomenuo, ni mene niti bilo koga iz moje porodice, niko nikada, ni u jednom dokumentu, nigde. Izmislili ste celu priču, tužili, optužili, sudili, presudili, sve ste to sebi dali za pravo, zajedno sa Draganom Đilasom. Ja jednino što mogu da vam kažem je da znamo da ima račune. Da li je to krivično delo ili nije, to će nadležni organi da ustanove. Da li je utajio porez na kapitalnu dobit, na dividendu, na prenos apsolutnih prava, nadležni organi će da ustanove. Da li je mnogo para ukrao za vreme svoje vladavine i uzeo, pa to piše u APR, to piše u zvaničnim aktima ove zemlje, kojima je on to prijavljivao. On prijavio prihode od skoro 700 miliona evra u vreme dok je bio vlast - kazao je Vučić.

Foto: printscreen RTV Pink

I vi kažete neko drugi presuđuje. Ja sam ćutao danas, nisam ga pomenuo, juče ćutim nisam ga pomenuo. Imam pametnija posla rekao je predsednik Srbije i nastavio:

- Ali nemojte vi koji tužite, sudute, presuđujete, vi kojima je, govorim o političarima, bio cilj da ubijate porodice svojih političkih protivnika lažima i kampanjama, vama koji ste angažovali ubice, one koje seku glave. Đilas je sve vreme organizovao hajku na moju decu, pa čak sad kad se pozivate na gluposti oko Cvijana, po tim novinama, pošto sve prepisujute iz Tabloida Milovana Brkića, tamo piše da sam ubio svoje dete. Što i to ne kažete javno, što to krišom pravite i puštate. Kažite naciji čime se sve bavite i šta sve radite. A njemu neko pusti sa razglasa "Đilase, lopove" kažete ugrožena su mu deca. Pa ko ti je decu pomenuo?! Nisu ti deca krala ako si ti lopov. Kažite meni to što imate da kažete, ne petljajte decu. Ali ste u stanju da upetljate svačiju decu od vaših političkih protivnika, da im živote uništete. Ali ćete licemerne suze da ronite kad vam neko kaže da je vaš politički štićenik običan lopov. Ja to mislim. I mislim mnogo gore od toga - rekao je Vučić.

- Ali ja nisam tužilac u ovoj zemlji. Tužioci će da rade svoj posao, u zavisnosti od toga da li imaju predmet, slučaj ili ga nemaju. U tome je razlika između pravne i nepravne države. A sve to vi što radite je direktan primer kako bi se nepravno ponašali oni koji bi bili na vlasti. Oni koji kažu treba da se puste prisluškivani razgovori. Pa svaki bi vam razgovor puštali u javnost, to ne bi bila država. To bi bila papazjanija u kojoj bi dvojica najbogatijih tajkuna uništavali živote ljudima kako im padne napamet.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rale

pre 3 godine

O tome što se praviš naivan kao francuska sobarica...o tome ćeš pričati kad sidješ sa vlasti..svuda di ti umešan.

Mapko

pre 3 godine

Rale, imas li dokaze o umesanost Aleksandra Vucica u svemu ? Ako je imas, ili ako tvoji lopovski mafijaski heroji iz opozicije imaju dokaze, zasto je dostavite policiji, sudstvom, ma da i onako je celo sudstvo ilegalno i protivustavno postavljen u vreme kada je kleptokrata Djilas bio na vlast. Nego ajde ako imate dokaze, slobodno, jos ih cekamo a kukate kao poltroni godinama. Da kojim slucajem ste imali dokaze kao sto ih vidjamo kada se radi o nelegalnim racunima nasilnika prema zenama Djilas, davno bi ste vi paraziti i lopovi to licno doneli u sud i davno bi AV bio u zatvor, ali posto ste psihicki bolesnici koji veruju u soptsvenu laz kao degutantni pripadnici najgore sekte koji zive u paralelan svet, nista od toga, ali sada znamo javno koliko imamo parazita i kripto lopova u Srbiji koji zale staro vreme kada su krali na svoj nizi stepen izmedju 2000-2012, ima vas preko 100 000 u celoj drzavi, maksi 1%. Znam licno takvog tipa u Beogradu koji se folira da je pripadnik gradske Srbije, a izmedju 2000-2012, dobro se grebao privilegije i jako je bio sposoban da ne placa porez. Vama treba oduzeti drzavljansto i isterati iz zemlje. Rale, izgleda si zaboravio uzeti svoj lek, jel treba mozda da te ispratimo do ludnice ? Tamo te cekaju Jeremic, hitlerovac i ljoticevac Obradovic, i nasminka balerina Tadic.

Normalac

pre 3 godine

Nešto vam treba 1000 puta da "razmontiravate N1", sve opet i opet u posl 4 god. Ako kažete "razmontirao" to normalan čovek razume da su činjenice koje se pominju toliko bile snažne da su zaista razmontirale-diskreditovale taj medij koji tada gubi svaki respekt i kredibilitet.

Zoran

pre 3 godine

Председниче само ви наставите овако, млад, паметан и пун елана и енергије. Видели смо ми шта нам се деси, и шта нас чека кад год дођу неки жути, крути и остали чим се докопају власти.

Ana

pre 3 godine

Djilasovcima je najlakse osudjivati druge a svoje prikrivaju.

MK

pre 3 godine

Bravo, treba tajkunima reći istinu u lice,živeo predsednik

Andjela

pre 3 godine

Djilasevi ne prestaju sa govorom mržnje.. Strasno..

Milan

pre 3 godine

N1 je odavno izgubio kredibilitet iskren da budem.

Nadja

pre 3 godine

Ja ne znam zašto i sluša šta ti licemeri govore!

Marijana

pre 3 godine

Djilas je kriv i ne treba mu davati medijski prostor.

Ivana

pre 3 godine

Niko više ne podržava lopova Dragana Đilasa koji trteba da odgovara za veliku pljačku naroda i države. Dragan Đilas mora da ode u zatvor , a tužilaštvo da počne da radi svoj posao.

Milanko

pre 3 godine

Novinari sa N1 tv obožavaju da svesno provociraju, ali to im se svaki put obije o glavu. Čak ispadaju i smešni.

Ivona

pre 3 godine

E lepo im je ocitao bukvicu,toliko su providni vidi se da navijaju za opoziciju,a ovamo kao nezavisni novnari

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Završeno veštačenje optuženog profesora glume Miroslava Aleksića! Utvrđivano da li može da prati suđenje, a ovo je zaključak
Hronika

Završeno veštačenje optuženog profesora glume Miroslava Aleksića! Utvrđivano da li može da prati suđenje, a ovo je zaključak

Lekarsko veštačenje Miroslava Mike Aleksića, koje je trebalo da utvrdi njegovu procesnu sposobnost, dostavljeno je Višem sudu u Beogradu nakon zahteva sudskog veća zbog čestih odgoda ročišta uz objašnjenje da je vlasnik škole glume, koji je optužen za silovanje i polno uznemiravanje sedam polaznica škole, u lošem zdravstvenom stanju.

01.05.2024

08:02

Sport

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15