• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.03.2021

07:24

PONOSAN SAM NA NAŠE LJUDE, NA NJIHOVU BORBENOST, SMELOST I HRABROST! Vučić: Uskoro idemo na treću kovid bolnicu!

Politika

PONOSAN SAM NA NAŠE LJUDE, NA NJIHOVU BORBENOST, SMELOST I HRABROST! Vučić: Uskoro idemo na treću kovid bolnicu!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu "buducnostsrbijeav" da će se uskoro u Srbiji graditi treća kovid bolnica

 

"Srećan sam jer ljude ne delite po tome kojoj veri pripadaju i gde žive, već da li možete da im pomognete ili ne. To je za nas važan signal da možemo zajedno da stvari guramo napred i mnogo toga uradimo.

Menja se gibitnički mentalitet, veliki ciljevi se postavljaju pred Srbiju, mislim da su svi ljudi bili ponosni što smo mogli nekome da pomognemo i uradili smo ono što je bila naša dužnost.


Ruzvelt je davno rekao, da nisu važni kritičari, već oni koji su u areni i koji se bore za svoj narod.

Uskoro idemo na treću kovid bolnicu, ponosan sam na naše ljude, na njihovu borbenost, smelost i hrabrost", napisao je Vučić na Instagram profilu buducnostsrbijeav.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Petrosijan

pre 3 godine

Covid bolnice su nam potrebne za zdravlje svih gradjana.

latinka22

pre 3 godine

Volimo kad si ponosan na nas, mali smo ali jaki

Saša

pre 3 godine

Svaka čast za naše medicinske radnike koji svoje živote izlažu opasnosti kako bi spasili živote ostalih građana Srbije.

Slavica

pre 3 godine

Ja sam pre svega ponosan na nase medicinsko osoblje kapa dole za sve sto radite...

lana

pre 3 godine

Činjenica je da se Srbija hrabro bori u teškoj situaciji u kojoj smo se svi našli.

Jovana

pre 3 godine

Иако вест о изградњи треће болнице, не може, да нас обрадује , обрадоваће нас вест да ће грађани Србије, у новоизграђеној ковид -болници, имати одличне здравствене услове и одличан надзор наших лекара!

nikola

pre 3 godine

Svaka cast nasoj drzavi na ovolikom uspehu. Bolnice su nam izgradjene u rekordnom roku. Nastavljamo da radimo i da se trudimo za nas narod.

Marijana

pre 3 godine

Zdravlje je uvek na prvom mestu. Kapa dole našim zdravstvenim radnicima na žrtvi koju podnose svakodnevno boreći se za ljudske živote.

Jasmina

pre 3 godine

Vucic je uporan i radan covek.koliko se zalaze za nasu zemlju je ocigledno.

Strahinja

pre 3 godine

Srbija moze da parira većim drzava po pitanju borbe sa koronom.dobicemo jos jednu bolnicu, verujem u rekordnom roku.

Jana

pre 3 godine

Lekari su i podneli najveći teret u ovoj borbi sa Covidom 19.

Simke

pre 3 godine

Kako stvari stoje kovid bolnice će bam biti neophodne i u budućnosti. Podivljali virus mutira i širi se jer smo mu mi to dozvolili. Sve što Vučić kaže to i uradi.

Anastasija

pre 3 godine

Narod Srbije je pokazao veliku istrajenost i odgovornost u ovoj pandemiji nadam se da će uskoro i da pobedimo ovaj virus

Miloš

pre 3 godine

Treća Kovid bolnica je odlična vest ovo su stvari koje su Srbiji najpotrebnije trenutno

Siniša

pre 3 godine

Nardo Srbije je iz dana u dan napredniji i složniji u cilju bolje budućnosti

Jana

pre 3 godine

Mi smo ponosni kao građani ove zemlje, rad, trud i borba su ono što vodi ovaj narod

Sofija

pre 3 godine

Svi smo ponosni na nase doktore,zdravstvene radnike i sve medicinare koji odgovorno rade svoj posao a to je spasavanje zivota,a to je veoma važan i odgovoran poziv.

Ivana

pre 3 godine

Hvala našem zdravstvenim radnicima koji zaista rade na tome da pomogne u izlečenju građana Srbije.

Jovo

pre 3 godine

Ulaganje u zdravlje nacije je i ulaganje u budućnost. Svaka čast državi na borbi.

Jovanka

pre 3 godine

Mi smo ponosni na predsednikoa Aleksandra Vucica koji neumorno gradi Srbiju, on je ponosan na svoj narod i njegovu borbenost i istrajnost. Dakle, uzajamno postovanje i poverenje, MORA voditi u bolju buducnost!

Maja

pre 3 godine

Nasi medicinski radnici su nasi heroji. Jako znacajna i veliki projekat nam je jos jedna bolnica, koja nam je ovom trenutku jako potrebna.

Jovana

pre 3 godine

Највећи део терета у овој пандемији , на својим плећима поднели су здравствени радници.Хвала им на њиховој храбрости , смелости, ,издржљивости и истрајности!

jelena

pre 3 godine

Predsednik uvek razmislja unapred. Bilo bi lepo da nam te bolnice ne budu potrebne vise, ali nije na odmet imati ih...a ne kao u prosla vremena kada su nam bolnice bile stare i ofucane.

TINA

pre 3 godine

Kovid bolnice su mogucnost da se spasi sto vise građana...

Dejana

pre 3 godine

Niko se nikad nije ovoliko borio za ovu zemlju kao što se bori naš predsednik Aleksandar Vučić rezultati govore o svemu što je do sada urađeno u našoj zemlji i ja sam beskrajno zahvalna celoj našoj državi i našem predsedniku na svemu što je uradio za nas građane i samo neka tako nastavi da radi od mene će uvek imati punu podršku.

Zora

pre 3 godine

Hrabrim stopama prolazimo kroz ovaj pakao koji nas je zadesio.

Igor

pre 3 godine

Treba biti ponosan na Srbiju zbog rezultata koje je postigla.

Anna

pre 3 godine

Sada su nam bolnice najpotrebnije da svako bude zbrinut .trebamo biti ponosni na naše medicinske radnike! Oni su naši heroji!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija