• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.04.2021

22:05

/ANKETA/ SERIJA "PORODICA" UZDRMALA SRBIJU! JEDNO PITANJE ODZVANJA: Da li je Milošević junak ili tragičar novije srpske istorije?

Politika

/ANKETA/ SERIJA "PORODICA" UZDRMALA SRBIJU! JEDNO PITANJE ODZVANJA: Da li je Milošević junak ili tragičar novije srpske istorije?

Podeli vest

Samo što se završila poslednja epizoda serije "Porodica" u kojoj su prikazani poslednji sati na slobodi bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, a strasti se ne smiruju. Dok jedni brane Miloševića i okrivljuju tadašnji DOS, drugi smatraju da je nekadašnji lider naše zemlje prikazan u suviše lepom svetlu

Danima cela Srbija bruji o ovoj seriji. Portali i društvene mreže usijali su se o vestima o glavnim junacima, pre svega Slobodanu Miloševiću, njegovoj supruzi Miri Marković, ćerki Mariji Milošević, Zoranu Đinđiću, Čedi Jovanoviću, Legiji, Siniši Vučiniću, pa čak i o kućnoj pomoćnici Ani.

Kakvo je vaše mišljenje o ovoj seriji i uopšte, o tadašnjoj političkoj sceni pišite nam u komentarima.

Pre toga, odgovorite na pitanje iz ankete.

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
caja

pre 3 godine

Ne moze Srbija nikada da se opere od sramnog izrucenja predsednika, ma kakav da je bio. Dok je sveta i veka a sve zahvaljujuci montanjarskoj bagri.

Slavko Radovanovic

pre 3 godine

Pokojni Slobodan Milosevic je svjetski srpski drzavnik sa kraja dvadesetog vijeka.Imao je tezi zadatak i od Karadjordja i od Milosa.Brani je srpski narod od najvecih sila sviejta koje su raspolagale oruzjima koje nisu imali ni Turska ni Austorougarska ni Hitler.Jugosalvija je bila bezdan stradanja srpskog naroda i trebalo je sprski narod izvuci iz te stgoodisnje provalije.Na strategiji pokojnog Slobodana Milosevica Srbija je danas uspjesna drzaa a rezolucija 1244 i Dejtonski sporzum su zastita srpskog naroda na Kosovu i Republici Srpskoj.Svojom politikom pokojni Slobodan Milosevic je dao i Rusiji deset godina /1987-1999./ vremena da se poslije proptasti SSSR konsoliduje i ponovo se revatilaziju kao svjetska nuklearna sila.Nevazno je da li je pokojni Slobodan Milosevic ubio Stambolica ili Couruviju.To su bili izadajnici srpskog naroda.To je radio i Karadjordje i Milos.Ovi sada sto snimaju te filmove i serije su otpad srpskog naroda.Korac,Jovanovic i drugi.

Milisav

pre 3 godine

Pa da li je moguće da i dalje postoje ljudi,a vi ih dodatno palite,koji misle dobro o čoveku koji nam je upropastio život i budućnost naše dece ?

Baki

pre 3 godine

Milošević je žrtveno jagnje koji je morao da plati glavom jer se suprotstavio NATU i naneo mu ogromne troškove a DOS je morao da skloni Slobu jer su ga se bojali da se ne vrati na vlast vrlo brzo kao što se SPS i bez Slobe vratio na sledećim izborima . DOS je dva puta naneo ogromnu sramotu Srpskom narodu : pvi put kada su plakali i tražili da se Srbija i njen narod BOMBARDUJEU a drugi put kada su priznali da je Srbija navodno napravila genocid na prostorima bivše Jugoslavije i zbog toga predali Miloševića . SRAMOTA

Stocar

pre 3 godine

S'cim se javnost ispira dok sve poskupljuje,od goriva pa sve do ostalih bitnih namirnica,bravo SRBIJOOO...samo napred..

Milan63

pre 3 godine

Scenarista i reditelj Vuletić je, uz obimna finansijska sredstva, pokušao da prikaže na karikaturalan način Slobodana Miloševića i njegovu ženu, u najboljoj tradiciji drugosrbijanštine i kulturne kontaminacije, a u poslednjoj epizodi ove amaterske serije poentira ko je krivac za propast bivse države, taman po meri onih koji su tu seriju naručili. Toliko laži i izmišljenih scena o jednom državniku mogao je da smisli samo neko ko i danas pokušava da opere biografije onih tipova koji su došli posle Miloševića i gotovo uništili sve čega su se dohvatili. Vuletiću, sedi, jedan!

Dalibor

pre 3 godine

Najnegativnija istorijska ličnost Srbije. Ja njega nikad neću smatrati ratnim zločincem i balkanskim kasapinom, jer samim tim u isti koš idu i Izetbegović i Tudjman. Ali jeste zločinac prema svom narodu.

Atlija Milorad

pre 3 godine

Sramite se, izrucili ste svog predsednika, to sve govori Serija cisto smece. Pozdrav

Jovan

pre 3 godine

Jedan od najlošijih vođa kojeg je Srbija ikada imala. Povodljvi lider na čiji je presudan i poguban uticaj imala njegova žena. U kombinaciji njih dvoje to je bila čista patologija koja je narod bacila u bedu, otela im ušteđevinu, mnogima i živote. Na drugoj strani Bambilendi, Madone, bahatost njihove dece. Katastrofa Srbije, Milošević!

George Vukmanovic

pre 3 godine

Milosevic,srpski heroj,Dos-ovci izdajnici za saku dolara i vlastite interest,I svakoga od njih size zasluzena kazna

Miroslav

pre 3 godine

Milosevic je bio drzavnik sa greskom, a svi ostali su bili greske od drzavnika. Koliko je bilo izdajnika koji su pevali po notama Vasingtona te nesretne 2000-te godine? DOS niko nece pamtiti ni po cemu dobro, vec kao izdajnike, kukavice, pohlepne i lopove. Pogledajte im imovinsku kartu pre i posle puca, pa onda donosite sud o vrednostima puca i coveka koji se borio za srpski narod ma gde bio.

sledeća vest

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija