• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.04.2021

20:57

SRAMOTA JE DA SU NA SKUPU BILI LEKARI PANIĆ I RADOVANOVIĆ! Brnabić o ekološkom protestu: ZALAŽU SE ZA OŠTRIJE MERE, A SAMI IH KRŠE!

Politika

SRAMOTA JE DA SU NA SKUPU BILI LEKARI PANIĆ I RADOVANOVIĆ! Brnabić o ekološkom protestu: ZALAŽU SE ZA OŠTRIJE MERE, A SAMI IH KRŠE!

Podeli vest

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras da ono što je viđeno na današnjem ekološkom protestu u Beogradu, predstavlja najstrašnije kršenje mera

- Videli smo masovna okupljanja ljudi gde je većina bila bez maski a distanca se nije držala - rekla je ona za RTS.

Ocenila je kao najtužnije i najlicemernije to što je na skupu govorio i predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Srbije Rade Panić i okupljenima rekao da imaju podršku lekara i da je on zadovoljan što se okupio veliki broj ljudi.

- Sigurna sam da lekari ne bi mogli da podrže takvo masovno okupljanje u situaciji kada imamo blizu 8.000 hospitalizovanih i više od 3.000 zaraženih dnevno - rekla je Brnabić.

Navela je da je na skupu bio i prof. dr Zoran Radovanović, koji kao i Rade Panić kritikuje vlast da njene mere nisu dovoljno oštre, a sada su i sami na skupu na kome se krše mere.

- To mi je nejasno i licemerno je. Napadali su skup kod spomenika Stefanu Nemanji na kome je bilo 200-300 ljudi, a ovo im je u redu gde je bilo mnogo više okupljenih - rekla je Brnabić i ocenila da se izjavama poput one da masovno okupljanje ima podršku lekara, šalje pogrešna poruka.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija