• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs

15.04.2021

22:24

UKRAJINA PRETI DA POSTANE NAJGORA NOĆNA MORA SAD! OVO JE NAJCRNJI SCENARIO ZA VAŠINGTON, Ameri nikad neće dozvoliti Kijevu da ima atomsku!

Politika

UKRAJINA PRETI DA POSTANE NAJGORA NOĆNA MORA SAD! OVO JE NAJCRNJI SCENARIO ZA VAŠINGTON, Ameri nikad neće dozvoliti Kijevu da ima atomsku!

Podeli vest

Ukrajina će postati američki neprijatelj ako nabavi nuklearno oružje, smatra bivši ruski pukovnik Viktor Baranec. Prema njegovim rečima, Ukrajina sa nuklearnom bombom je „noćna mora za SAD".

Tako je Baranec komentarisao reči ukrajinskog ambasadora u Nemačkoj Andrija Melnika o potrebi vraćanja svoje zemlje u status nuklearne sile. Diplomata veruje da bi ili NATO trebalo da brani Ukrajinu ili da je pusti da se brani nuklearnim oružjem.

Vojni stručnjak je, pak, primetio da pružanje takvog oružja Ukrajini definitivno nije uključeno u američke planove. Napokon, ovo će Kijev učiniti još opasnijim i nepredvidljivijim nego što je sada.

- Nuklearna bomba za Ukrajinu je najgora noćna mora Sjedinjenih Država. Ako Kijev želi da postane neprijatelj Vašingtona, onda neka stekne nuklearnu bombu. Nekoliko puta su Sjedinjene Države izjavile da to nikada ne sme biti dozvoljeno - objasnio je Baranec portalu Nacionalne vesti.

Stručnjak je primetio da je tokom 30 godina nezavisnog postojanja Ukrajina uspela da potpuno uništi svoju industriju i ekonomiju.

ALBANCI ŽESTOKO KREĆU NA SRBIJU! Vraćaju takse, ne priznaju automobilske tablice, pasoše, državljanstva, ZAHTEVAJU OSNIVANJE AAO NA JUGU NAŠE ZEMLJE!

Baranec je istovremeno priznao da ga zanima kakva će biti reakcija Sjedinjenih Država i EU. Ukrajinu je uporedio sa dečakom iz mlađe grupe vrtića koji pažljivo sluša učiteljicu koja živi u Vašingtonu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 3 godine

To Amerika planira da dostavi nuklearnu bombu Ukrajini? Ako se to desi, odmah Rusija da dostavi Iranu i Severnoj Koreji po nuklearnu bombu! Naravoucenije: Klin se klinom izbija!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17