• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.04.2021

18:26

MARINIKA, LAŽEŠ! Žene iz restorana "Tigar": Sram te bilo, treba da odgovaraš za to što si nas stavila na stub srama!

Politika

MARINIKA, LAŽEŠ! Žene iz restorana "Tigar": Sram te bilo, treba da odgovaraš za to što si nas stavila na stub srama!

Podeli vest

Povodom opotužbi koje je danas iznela Marinika Tepić na račun predsednika Skupštine opštine Jagodina i lidera JS Dragana Markovića Palme za podvođenje žena i devojčica u Jagodini, žene zaposlene u restoranu ''Tigar'' saopštile su da potpredsednica Stranke slobode i pravde treba da odgovara zbog izgovorenih laži

- Mi zaposlene žene u restoranu Tigar poručujemo Mariniki Tepić da treba da ju je sramota zbog iznetih laži, da mora da odgovara zbog toga što je uvredila sve nas, zato što je nas i kuću u kojoj radimo, svojim lažima stavila na stub srama.

Ništa od iznetog na konferenciji za novinare nije tačno, odgovorno tvrdimo, jer godinama časno i pošteno radimo i nikada ništa slično nismo pomislili, a kamoli videli radeći u restoranu Tigar. Sram te bilo Marinika! - navodi se u saopštenju žena zaposlenih u pomenutom restoranu.

Potpredsednica SSP izjavila je danas da su u hotel „Alfa“ u selu Končarevo kod Jagodine, kao i u prenoćištu „Tigar“ u tom gradu, na žurke koje je, kako tvrdi, organizovao Marković, a kojima su prisustvovali čelnici vlasti iz Beograda, dovođene maloletne devojčice, kao i da se „znalo da posle takvih žurki te devojčice ostaju sa njima“.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan63

pre 3 godine

Mislim da sa ovom službenicom Dragana Đilasa, koja je u nekom posebnom zanosu, da ne kažem neku težu reč, jer se po zadatku uglavnom bavi lupetanjem, ne treba polemisati već podići protiv nje tužbu za klevetu, pa neka dotična svoje tvrdnje dokaže na sudu ili bude sankcionisana. Sve drugo je suvišno i beskorisno.

Danijela

pre 3 godine

Slazem se sa vama - da se pokrene proces i bude procesuirana ako se utvrdi da je iznosila neistinu. Koji je vas predlog ako se ispostavi da sluzbenica nije lupetala?

levenstein021

pre 3 godine

Marinika na biciklu?. Ova osoba na (navodno žena) je takvo zlo da to majka dvaput ne rađa!

Ljubiša

pre 3 godine

I posle se Lažovinka Tergć-Čobanu čudi, zašto je gadjaju kokoškama, pitanje je vremena, kad će je gadjati i go... fekalijama, pa će joj opet drugi biti kriv.

Miki

pre 3 godine

Marinika je zamenila one sa serpama.Meni je nje zao jer se ona pogubila, a mozda zali sto i ona nije videla Palmu gologuzog.Sta li je propustila?!Mora se odgovarati za izgovorene reci.Ukoliko je laz izgovorena tu nema novcanih kazni vec spas i to na bar godinu dana.Ako je istina za Palmu i Dacica onda oni moraju u aps i lustracija iz politike i javnog zivota.

Aleksandar

pre 3 godine

Juric je to sve rekao u tuzilastvu..tako da..

Ljubiša

pre 3 godine

Jurić, to onaj što sve zna a ništa ne govori, za sve ima dokaze, ali ih krije? Pa, taj je isti, kao onaj Dragićević iz B. Luke, sve zna, ima dokaze, pa ćorne pare i pobeže za Beč, i sad ni da bekne. Tako i ovaj, još samo da mazne lovu pa pravac Beč. Do duše, ovaj je krao naftu, pa ga skembali. Nekad mi ga bilo žao, ali sad vidim da je običan profiter.

PALMA: Ne mora tužilaštvo da zove, ići ću sam sutra da kažem da sam od Đilasove glasnogovornice čuo najgnusnije laži ikada! ALI MORAĆE I TA GOSPOĐA U TUŽILAŠTVO!
Politika

PALMA: Ne mora tužilaštvo da zove, ići ću sam sutra da kažem da sam od Đilasove glasnogovornice čuo najgnusnije laži ikada! ALI MORAĆE I TA GOSPOĐA U TUŽILAŠTVO!

Ono što je danas izgovorila gospođa, koja je glasnogovornica Dragana Đilasa su najgnusnije laži koje sam ikada čuo. To da ta gospođa laže, kao što sam nedavno rekao nije ništa novo, to je već postala svakodnevnica. Jedino što je tačno što je rekla je to da će neko zbog svega ovoga morati u zatvor, a to će biti Đilasova glasnogovornica, autor laži koje je danas izgovorila. Ako gospodine Đilas mislite da lažima skrenete pažnju sa vaših sumnjivih poslova, tako što ćete da pustite svoju glasnogovornicu da laže, vređa, napada sve u Srbiji, onda ste se grdno prevarili, izjavio je danas predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma povodom konferencije za novinare Marinike Tepić

19.04.2021

15:00

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija