• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.04.2021

18:47

JEDINSTVENA SRBIJA: Ovo je Marinikin "svedok" koji je izneo gnusne laži protiv Palme! /FOTO/

Politika

JEDINSTVENA SRBIJA: Ovo je Marinikin "svedok" koji je izneo gnusne laži protiv Palme! /FOTO/

Podeli vest

Stranka Jedinstvena Srbija otkrila je identitet "svedoka" Marinike Tepić koji je izneo gnusne laži na račun predsednika ove stranke

Kako se navodi u saopštenju JS, reč je o članu Stranke slobode i pravde, koji je navodno video kako je Marinika došla u Jagodinu i da je nakon toga rešio da svedoči.

Foto: Jedinstvena Srbija

Saopštenje Jedinstvene Srbije prenosimo u celosti: 

Foto: Jedinstvena Srbija

"Ovo je Branislav Radosavljević, "lažni svedok" Marinike Tepić, čovek koji je izneo najgnusnije laži protiv Dragana Markovića Palme i grada Jagodine.

Foto: Jedinstvena Srbija

Taj čovek živi u Beogradu i sa priloženih slika se može videti da taj tobož "nezavisni svedok" u stvari član Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i da je u veoma prisnim odnosima sa Marinikom Tepić.

Foto: Jedinstvena Srbija

To je taj "lažni svedok" koji je navodno video kako je Marinika došla u Jagodinu i da je nakon toga rešio da "svedoči". Po satu na fotografijama može se videti da se radi o istoj osobi. Tražićemo od tužilaštva da utvrdi kredibilnost svedoka i njegovo psihološko stanje.  Još jednom se potvrdila ona narodna da su u laži kratke noge.

 

Kako se navodi u saopštenju stranke Jedinstvene Srbije, "lažnog svedoka" su prepoznali i na još jedan način.

Jedinstvena Srbija navodi poređenje dve fotografije na kojim ase vidi "pomenuti lažni svedok".

Na gornjoj fotografiji je, kako je saopštila stranka, fotografija momka u džemperu sa konferencije za štampu, dok je na donjoj, koja je nastala sa današnje proslave dve godine postojanja Stranke slobode i pravde, na kojoj je takođe u istom džemperu.

Foto: Jedinstvena Srbija

Foto:  

Foto: Jedinstvena Srbija




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Amater

pre 3 godine

SVEDOK JE OSLOVLJAVA SA MARINIKA DA NISU MOZDA U VEZI...

e moja drzavo

pre 3 godine

pusti price jer svaka ozbiljna drzava bi i nju i njega vec poslala kod tužioca...

Miloš

pre 3 godine

То су само слуге фабрике лажи која сваки дан пласира измишљотине,ти људи што раде за те стране медије раде директно против интереса Србије и њеног народа.Треба подносити сваки дан тужбе против таквих лажова То није слобода медеја то је директно клеветање и свесно изношење неистина, треба да се стиде за кога раде и шта раде.

Milan

pre 3 godine

Mi u Bosni imamo svoju Marinku(Bisera Turković)

Milan

pre 3 godine

Marinka, Palma na tebe nebi biciklo oslonio, ali će Palma da ti zauvijek istjera te bolesne laži iz glave

Liber

pre 3 godine

interesantno,palma cuti za poligraf,odmah se uvatio politike.za pocetak poligraf a posle cemo da vidimo

Sale

pre 3 godine

O dragi Bože! Da ne bih uvredio kokoške moram da kažem da je prava ćurka. Drage ćurke i Vama se izvinjavam. A tek njen šef? Zaslužuju zlatnog ćurana!

Mica Haubica

pre 3 godine

pusti papane nek laprdaju, narod sve vidi

sledeća vest

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija