• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.05.2021

14:48

Predsednik Vučić se obratio javnosti iz Praga: BIĆE IH JOŠ U BUDUĆNOSTI KOJI ĆE SMETI DA KAŽU ONO ŠTO JE ČEŠKI PREDSEDNIK IZGOVORIO DANAS! /VIDEO/

Politika

Predsednik Vučić se obratio javnosti iz Praga: BIĆE IH JOŠ U BUDUĆNOSTI KOJI ĆE SMETI DA KAŽU ONO ŠTO JE ČEŠKI PREDSEDNIK IZGOVORIO DANAS! /VIDEO/

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u dvodnevnoj poseti Češkoj odakle se obratio uživo

- Zeman je prvi koji je Srbiji uputio izvinjenje zbog NATO bombardovanja. Ali neće biti poslednji, biće ih još u budućnosti koji će smeti da kažu ono što je češki predsednik izgovorio danas! - rekao je predsednik Vučić.

Miloš Zeman je na početku obraćanja zamolio predsednika Vučića i Srbiju za oproštaj zbog NATO bombardovanja.

Podsetimo, Vučića je uz vojne počasti i intoniranje himni dve zemlje dočekao u Praškom zamku predsednik Češke Miloš Zeman, nakon čega je predsednik odlikovan "Ordenom belog lava".

Predsednik Češke Miloš Zeman priredio je danas u Praškom zamku svečani rucak u cast predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Vučić se zatim upisao u knjigu pocasnih gostiju Praškog zamka.

Predsednik Srbije je potom obišao katedrale Svetog Vita, Svetog Vaclava i Svetog Vojtjeha koje se nalaze u okviru zamka, a u pratnji kardinala Dominika Duka, nadbiskupa praškog i primasa češkog.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maja

pre 2 godine

Dok su drugi bili na vlasti nisu se ni setili da nam se izvine,a sad posle toliko godina se setili i to xa vreme vucica.

Sofija

pre 2 godine

Vučić je svojim delima i rezultatima zaslužio poštovanje i sad se još i izvinjavaju Srbiji za svoja zlodela, a za vreme bivšeg režima svi pamtimo da je Srbija morala za sve da se izvinjava.

Jovana1

pre 2 godine

Подршка председнику Вучићу!Као и увек са пуно оптимизма, очекујемо обраћање , верујемо да има позитивних исхода по Србију и њен народ!

Pera Savic

pre 2 godine

Jedna dobra i prijateljska zemlja koja ceni borbu Srbije za svoju teritoriju.

Petar

pre 2 godine

Retki su ti koji su se nekada izvinjavali Srbiji. Svaka cast predsedniku Vucicu, koji je pomogao da Srbija stvori ogroman ugled i bude jedna od boljih zemalja.

Ivana

pre 2 godine

Aleksandar Vučić je jedini koji danas ekonomski želi da razvija našu državu i njene građane. Srbiaj se danas cela razvijai gradi, hvala predsedniče na svemu.

Ivana

pre 2 godine

Verujem da je ovo velika čast našeg predsednika Vučića. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče an svemu što činite za našu državu. Srbija će se danas će se ekonomski potpuno ojačati.

Brankić

pre 2 godine

Ljudski je priznati da se kajes za neka nedela

Brankić

pre 2 godine

Neka se samo nikada vise ne ponove te strahote.Neka se samo nikada vise ne ponove te strahote.

Brankić

pre 2 godine

Nikada nije kasno za pokajanje. On se bar pokajao za razliku od drugih.

Tanjica

pre 2 godine

Dok su Tadic , Jeremic i Djilas bili na vlasti Srbiji se niko nije izvinjavao.

latinka22

pre 2 godine

Verujem da Srbija i Ceska imaju svetlu zajednicku buducnost.

Petrosijan

pre 2 godine

Ovo je sjajna vest i bice jos zemalja koje ce se osloboditi i priznati krivicu za bombardovanje nase zemlje.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17