• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.05.2021

13:07

Bečić: Napadi na sina predsednika Vučića sve bizarniji i brutalniji!

Politika

Bečić: Napadi na sina predsednika Vučića sve bizarniji i brutalniji!

Podeli vest

Napadi na Danila Vučića postaju sve gnusniji i bizarniji. Ono šo je činjenica je da ovi napadi dolaze od ljudi sumnjivog morala i poštenja, izjavio je poslanik SNS Igor Bečić

 

- Primetno je i da su napadi na predsednikovog sina postali učestaliji i brutalniji posle hapšenja Belivukove grupe, a naročito se pojačavaju svaki put kada Vučić izjavi da ga ništa neće sprečiti da ovaj kriminalni klan razbije do kraja. Međutim, ovi napadi nisu ni malo naivni, naprotiv veoma je opasno na ovakav način crtati metu na čelu predsednikovom sinu, uvlačiti ga u razne afere samo zbog toga ko mu je otac i samo da bi se njegov otac sprečio u obračunu sa kriminalcima. Aleksandar Vučića ima punu podršku svih članova Srpske napredne stranke i svih poštenih građana Srbije da se obračuna sa svim kriminalnim grupama u našoj zemlji. Nikada kriminal neće biti jači od Srbije dok je na njenom čelu Aleksandar Vučić - rekao je Bečić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Bečić: Razumljiva je Đilasova politička nemoć, ali napadi na Vučićevu porodicu predstavljaju najniže moguće udarce
Politika

Bečić: Razumljiva je Đilasova politička nemoć, ali napadi na Vučićevu porodicu predstavljaju najniže moguće udarce

Meni je potpuno razumljiva nemoć Dragana Đilasa i njegovih sledbenika pred rezultatima koje postiže predsednik Vučić. Međutim, napadi na porodicu i po ko zna koji put pokušaji povezivanja predsednikovog sina sa kriminalnim klanovima nisu politička borba, već predstavljaju najniže moguće udarce u političkoj borbi, izjavio je poslanik SNS Igor Bečić

13.05.2021

12:56

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija