• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.06.2021

15:40

ĐILASE, TO SU BOŠKO I JEREMIĆEV ALEKSIĆ, A NE GRAĐANI! Đilasovski sajt opet obmanjuje javnost!

Tanjug

Politika

ĐILASE, TO SU BOŠKO I JEREMIĆEV ALEKSIĆ, A NE GRAĐANI! Đilasovski sajt opet obmanjuje javnost!

Podeli vest

Predstavnici više opozicionih stranaka i pokreta negodovali su danas ispred Predsedništva Srbije zbog jučerašnjeg sastanka predsednika Aleksandra Vučića sa predstavnicima kompanije Rio Tinto u vezi sa istraživanjem i ekspolatacijom ruda u Srbiji, uz poruku da taj projekat mora biti obustavljen. Ovaj događaj đilasovski mediji iskoristili su da još jednom obmanu srpsku javnost, pričom da su se tamo okupili građani



Na Andrićev venac došli su Boško Obradović, koji svaki dan pljuje ekologe jer hoće da im uzme glasove, Jeremićev Miroslav Aleksić i nekoliko članova Đilasove i stranke njegovog kuma Mlađana Đorđevića, za kojeg je agencija AFP utvrdila da je lažov, da teraju strane investitore i lažno se bore za zaštitu životne sredine, a đilasovski sajt masno laže da su se okupili građani. Pametnom dosta.

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade R

pre 2 godine

Dali ovi "čistunci", Boško, Đilas i kompanija, voze automobile! Dali ti njihovi automobili možda "slučajno" zagađuju vazduh i životnu sredinu!? Kakvi licemeri odvratni! Najbolje da se mi u Srbiji vratimo, tamo negde u srednji vek, da se vozimo volovskim kolima, oremo ralom i volovima, a ostali u svetu neka se "truju" u luksuznim automobilima, lete avionima, neka proizvode struju, voze se električnim automobilima i neka "pocrkaju" a mi ćemo lepo da uživamo u "čistoj" vodi i na "čistom" vazduhu! Kreteni! Skupi se dvadeset budala i misle oni su pametni a narod je glup!

Sava

pre 2 godine

Šta drugo očekivati od bagre osim da obmanjuje narod sakupljajuci jeftine poene.

Mica Haubica

pre 2 godine

fazoni za malu decu, nego šta je s lovom i računima?

Milan

pre 2 godine

20 ljudi dodje, a oni pišu nekoliko desetina, Cirkus Dragana Djilasa ponovo u našem gradu.

zozonbg

pre 2 godine

Opet Jovo nanovo. Ista ekipa, ista pesma. Naravno,bezuspesno.

Ivana

pre 2 godine

Dragan Đilas je zaista čovek koji je okupiran banditima, i vreme je da svaki njegov saradnik odgovara za svoje postupke. Hvala anšem predsedniku Vučiću na svemu što radi za interes naroda i države.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17