• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.06.2021

10:05

VUČIĆ POKVARIO ŽURKU SRBOMRSCIMA, PRE NJEGA NIJE BILO NIJEDNOG LIDERA KOJI BI SE USUDIO DA IZNESE BOLNU ISTINU O STRADANJU SRPSKOG NARODA!

Informer.rs

Politika

VUČIĆ POKVARIO ŽURKU SRBOMRSCIMA, PRE NJEGA NIJE BILO NIJEDNOG LIDERA KOJI BI SE USUDIO DA IZNESE BOLNU ISTINU O STRADANJU SRPSKOG NARODA!

Podeli vest

Ekipa u Ujedinjenim nacijama sinoć je htela da slavi presudu Ratku Mladiću, plan je bio da se u seriji istupa priča isključivo o srpskim zločinima, da se Srbi jos jednom, finalno, predstave kao jedini krivci za sve u svim ratovima na tlu bivše Jugoslavije. A onda se oglasio predsednik Vučić i "pokvario žurku"!

 

U izuzetno pripremljenom obraćanju, koje je sa svojim timom studiozno spremao nedeljama, znajući da je u pitanju odlućujuća bitka u kojoj se mora skinuti krst kolektivne krivice sa našeg naroda, predsednik Vuč uspeo je gotovo potpuno nemoguće!

Biranim rečima, odlučnim stavom i nizom neoborivih dokaza Aleksandar Vučić uspeo je da sve optužbe protiv našeg naroda vrati kao bumerang onima koji su ih iznosili. Vučić je insistirao i nije dozvolio da se ćuti o žrtvama masakra u Jasenovcu, o tom najgnusnijem zločinu protiv srpskog i drugih naroda, Vučić je odlučno govorio o toj najvećoj i najsramotnijoj krvavoj mrlji u istoriji hravtskog naroda. Nijedan Srbin pre Vučića nije tako snažno govorio o tom pokolju, toj klanici u kojoj su divljački mučene i ubijane stotine hiljada Srba. 

Vučić nije dozvolio ni da se ćuti o Gotovini, zato je Hrvatima najteže palo, jer se time ruše čistunski temelji njihove sadašnje države, zbog čega hrvatska država grčevito želi da se o toj prevari u Hagu zauvek zaćuti. Poštujući sve sagovornike, govoreći s uvažavanjem o svim tuđim žrtvama, Vučić je briljantno uspeo da baci na sto prljavi veš svih onih koji su se borili za to da se sinoć u UN ne govori ama baš ni o čemu drugom, osim o zločinima koje su počinili Srbi.

Ali, tu žurku im je, jasno je po reakcijama, ali i po natpisima u medijima u regionu, koji ne kukuju jutros kao juče, već odmereno pišu, dakle tu žurku im je pokvario upravo Aleksandar Vučić, a Srbija treba da se zapita zašto pre Vučića nije bilo nijednog našeg lidera, nikoga ko bi se usudio da na najvišem svetskom nivou, u Ujedinjenim nacijama, ili bilo gde drugo, govori na ovakav način i da izmese svu bolnu istinu o stradanjima srpskog naroda i nepravdi koju je počinio haški teibunal oslobađajući one koji su mučki ubijali Srbe!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jelisaveta

pre 2 godine

Srbija nece dozvoliti da nas vise sile koce tamo gde smo stali, da razvijamo nasu zemlju, gradimo buducnost i budemo mala ali jaka Srbija koja je svim trn u oku zbog postignutih rezultata. Nastavljamo jos snaznije i jace, jer predaja nikada nije bila i nece biti opcija.

Jana

pre 2 godine

Srbija je navikla na dvostruke arsine, ali nepravda nas samo ojaca i da nam snage da se jos vise i jace borimo za Srbiju, za svu nasu desu i srpski narod, za bolju, lepsu i sigurniju buducnost.

Ana

pre 2 godine

Znala sam da ce pedsednik Vučić predstaviti Srbiju i srpki narod pred UN dobro i da ce stvari prikazati takvim kakve zaista jesu!

Milica

pre 2 godine

Nepravdu od Haskog tribunala nikada necemo zaboraviti, ostace kao trag secanja na nase nevine zrtve. Pamtimo i idemo napred. Sbija se zalaze za bolje sutra, bolji zivot gradjana Srbije, ekonomski napredak, a pre svega za mir i stabilnost u regionu.

Marko

pre 2 godine

Predsednik je jezikom cinjenica i pravnom argumentacijom zacepio usta svetskim mocnicima!

Zeka

pre 2 godine

Srpski narod je stradalni narod kojije uprkos svemu sačuvao čojstvo i junaštvo!

Gagi

pre 2 godine

Srbija i srpski narod nikada ne mogu zaboraviti Jasenovac,Jadovno i druga stratišta gde su stradali kao nevine žrtve.

Jeca

pre 2 godine

Hvala predsednice sto skidate ljagu i etiketu zlocinaca sa srpskog naroda!

Filip

pre 2 godine

Veoma smo ponosni na naseg predsednika sto je Srbiju predstavio kao jaku zemlju koja vise nece dozvoliti da nas bilo ko ponizava.

Mislim da gresite

pre 2 godine

Mladic i ostali su KOMUNISTI, a ne SRBI. Ipak, cinjenica je da ekstrmni komunisti proglasavaju sebe za "patriote" i "srbe". Za svaki slucaj, 2011 na popisu sam se izjasnio kao nista - nemam naciju, jer su je privatizovali crveni izrodi. Ne zelim sa Vama imati nista zajednicko. Dok pocinioci genocida i njihovi fanovi svojataju srpstvo, ja ne zelim biti "srbin".

Markoni

pre 2 godine

Recena je istina i to je sve, pravda i istina bole toga smo svi svesni.

Vlajko77

pre 2 godine

Predsednik Vucic je odlicno predstavio Srbiju i nas narod pred UN ! Zivela Srbija !

Ana

pre 2 godine

Konacno da neko prikaze celu istinu i isprica sve onako kako zapravo jeste. Istina uvek pobedjuje.

Milaa

pre 2 godine

Uložićemo više truda u stvaranje perspektivnih uslova za život i rad građana Srbije. Haski Tribunal nije bio pravedan prema Srbiji.

Milaan

pre 2 godine

Zajedno možemo sve. Moramo da zaboravimo prošlost kako bi imali sigurnu budućnost.

Aca

pre 2 godine

Uz odgovornu politiku, sve ide lakše: otvaraju se fabrike, grade se putevi, Srbija jaca. Necemo klecati pred drugim zemljama, to je upravo Vucic govorom pokazao.

Aca

pre 2 godine

Ponosim se našom zemljom i svakodnevnim uspesima. Vucic je pokazao da niko ne moze gaziti Srbiju.

Petar

pre 2 godine

Posle duzeg vremena neko i vise realan i vise iskren.

Maja

pre 2 godine

Kao što mi poštujemo tudje žrtve, tako očekujemo i od drugih da poštuju naše. Pre svega to očekujemo od medjunarodne zajednice da Hrvati, Albanci, Bošnjaci koji su učinili užasne zločine nad Srbima konačno odgovaraju i da naši susedi priznaju svoje zločine.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija