• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.06.2021

17:22

SANDRA BOŽIĆ: Aleksić da građanima podnese račun za lopovluk!

Politika

SANDRA BOŽIĆ: Aleksić da građanima podnese račun za lopovluk!

Podeli vest

Kada niste u stanju da se poklonite srpskim žrtvama i odate poštovanje za date živote palih boraca, kada niste u stanju ni stid da osetite jer ih pre dolaska Aleksandra Vučića, decenijama, niste ni spomenuli, jasno je da pripadate redovima lopova i kriminalaca koji nisu dostojni ni ime da im se na ovaj dan pomene, rekla je član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Sandra Božić

- U danima napada na Košare neprijatelj je imao saveznike spolja, a u godinama koje su dolazile posle, politika koju su vodili Vuk Jeremić, Boris Tadić i Dragan Đilas nije bila dostojna palih žrtava.

I javljaju se baš danas upravo oni koji bi na ovu temu trebalo zauvek da ćute!

Pa umesto što Miroslav Aleksić postavlja besmislena pitanja, bilo bi bolje da građanima podnese račun za javašluk, nepotizam i lopovluk po kojem je ostao zapamćen dok je bio na čelu opštine Trstenik.

Da pojasni sve malverzacije oko gasifikacije Trstenika, ali i reketiranje pojedinih investitora koji su mu za dobre usluge davanja povlastica u kupovini zemljišta na atraktivnim lokacijama, ostavljali stotine metara kvadratnih stanova.

A ako ne želi o sebi, onda može o onome za čiji žeton radi, Vuku Jeremiću, kojem su se javno na naslovnim stranama zahvaljivali upravo oni koji su živote naših heroja sa Košara odneli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vesna3112

pre 2 godine

Aleksic kao i svi ostali bi imao mnogo toga za objasniti

Vesna3112

pre 2 godine

Treba svu tu olos opozicijsku, pohapsiti i sve na jedno dobro prevaspitavanje poslati

Vesna3112

pre 2 godine

Sve je to banda lopovska i sve ih treba pohapsiti

Rada

pre 2 godine

Daleko bilo! Ovi iz opozicije se samo bore ko će više da pokrade od ovog naroda! Sramota! I oni posle prosipaju neke priče da žele da rade za interese gradjana! Stvarno su jadni!

MILE

pre 2 godine

banda i samo banda koja sada pljuje po onima koji rade i trude se da isprave krive Drne koju su lopovi ostavili za sobom

BOŽIĆ: KRAO SI I OD DECE ĐILASE!
Politika

BOŽIĆ: KRAO SI I OD DECE ĐILASE!

Ima li šta licemernije nego da Đilasov najplaćeniji uposlenik Marinika Tepić govori na temu zaštite osetljivih grupa, posebno dece? Verovali ili ne, ima, izjavila je član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, Sandra Božić

01.06.2021

15:09

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija