• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.06.2021

11:18

Vučić još jednom pokazao da je izuzetno obavešten, da zna stanje stvari na terenu i da precizno tumači sve poteze Kurtija i prištinske strane! Foto

printscreen RTV Pink

Politika

Vučić još jednom pokazao da je izuzetno obavešten, da zna stanje stvari na terenu i da precizno tumači sve poteze Kurtija i prištinske strane! Foto

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić još jednom je pokazao da je izuzetno obavešten, da zna stanje stvari na terenu i da precizno tumači sve poteze Kurtija i prištinske strane

Glavni urednik Kohe ditore Agron Bajrami je upravo saopštio:

- Lokalni izbori na KiM biće 17.oktobra i treba da pokažu da li se nastavlja Kurtijev pobednički trend! - napisao je Bajrami.

Foto: printscreen Twitter

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć je iz Brisela, uoči razgovora delegacija Beograda i Prištine u Briselu, rekao:

- Važni su razgovori za nas. Nikada nisam bio pristalica tzv. zamrznutog konflikta. S druge strane postoje hiljadu i hiljade laži da ćemo mi da uradimo nešto protiv našeg interesa, a to rade oni koji su razorili naše instrese. Ja mogu da kažem šta će unapred da se desi. Svi najavljuju raspisivanje njihovih izbora za oktobar, njih jedino zanima pobeda na tim njihovim izborima i ponašaće se kao da dijalog nije ni postojao. Tražiće da to budu kako oni kažu dve ravnopravne strane, kao da smo različite države, što je nemoguće. Postoje neke teme koje su od nas od izuzetnog značaja i koje ćemo da pokrenemo sutra. Jedna od tih tema su nestale osobe i želim da po prvi put uđem u detalje onoga što je suština tog problema - rekao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Boris

pre 2 godine

Svaki put ce se Vucic odazvati na razgovor i dijalog ali nece dozvoliti pritiske i ucene od strane posrednika u dijalogu ali i Kurtija koji nije spreman ni za jedan vid kompromisa!

Una

pre 2 godine

Priština neće doveka uživati zaštitu velikih sila što pre shvate pre će se postići dogovor.

Ivanka

pre 2 godine

I jeste najvaznije biti upucen u sve da bi znao kako reagovati u odredjenim situacijama, Albanci su jako nepredvidivi.

Piroska

pre 2 godine

Nadamo se veoma brzom i uspešnom nastavku dijaloga između Beograda i Prištine,jer je Srbija uvek spremna za mirne razgovore i pregovore.

Vesa

pre 2 godine

Angažovanost vlasti u borbi za integritet i suverenitet naše zemlje je za svaku pohvalu.

Nik

pre 2 godine

Nije Vučić tek onako otišo u Brisel to mi znamo.

Jovica

pre 2 godine

Naše obaštajne službe rade fenomenalno svoj posao a Vučić odlično zna svaki budući korak Kurtija. Tako da pretnje koje dolaze iz Prištine i ne mogu da iznenade.

Ninoslav

pre 2 godine

Svi zanmo da Vučić neće ustrgnuti pred Kurtijem i posrednicima al znamo da dobro promišlja svaki budući potez. Jednom rečju igra šah.

Jovana

pre 2 godine

Predsednik Vučić uspešno tumači sve poteze gospodina Kurtija, u skladu sa stanjem na terenu ,o kome je odlično iniformisan!

Petar

pre 2 godine

Vucic je itekako pametan covek i bori se onoliko koliko je u njegovoj moci.

Merima

pre 2 godine

Pristina nije ispostovala rezoluciju 1244, kao ni sve do sada dogovoreno između ostalog formiranje ZSO.

Milica

pre 2 godine

Srbija nikada više neće dozvoliti da je iko ponižava niti pak sa njom razgovara jezikom ucene ili ultimatuma.

Dragan

pre 2 godine

Na provokacije Albanaca treba ostati hladne glave.

Taki

pre 2 godine

Vučić odgovorno radi svoj posao i ne dozvokjava da gs nešto iznenadi. Zato je uvek dobro informisan o svemu.

Tara

pre 2 godine

Kada je u pitanju Priština, njihovo odsustvo saradnje sa Srbijom ih skupo može koštsti jer će stabilnost u regionu biti narušena.

Sanja

pre 2 godine

Vučić pametno lovlači svaki potez kada je Priština u pitanju jer želi da postigne napredak u pregovorima, a da se ne naruši stabilnost u regionu.

Tasa

pre 2 godine

Nadam se da ćemo imati uspeha u pregovorima sa Prištinom jer je to od presudnog značaja za napredak Srbije.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija