• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net

16.06.2021

14:39

OGLASIO SE ČEDOMIR JOVANOVIĆ POSLE KRIVIČNE PRIJAVE! Zna se ko ubija po Novom Beogradu!

printscreen TV Prva

Politika

OGLASIO SE ČEDOMIR JOVANOVIĆ POSLE KRIVIČNE PRIJAVE! Zna se ko ubija po Novom Beogradu!

Podeli vest

Lider LDP Čedomir Jovanović kaže za B92.net da nije dobio krivičnu prijavu Trećeg javnog tužilaštva zbog slučaja ispred restorana brze hrane na Novom Beogradu

- Nisam dobio nikakvu prijavu, ali ne sumnjam da je vest po pravilu tačna, pošto tužilaštvo u Srbiji funkcioniše na takav način - kazao je Jovanović.

- Mogu 100 prijava da podnesu, ali nikada neću žrtvovati mir svoje porodice. A njima je mnogo lakše da budu sluge crnogorskih klanova, nego da se isprave na noge i poštuju zakone ove zemlje - poručio je on.

Kako dodaje, kao što nije do sada pravio kompromise, neće ni po pitanju ovog slučaja.

- Kad sam pročitao krivičnu prijavu po srpskim medijima, pomislio sam da sam ja gori od Belivuka i Saleta Mutavog - navodi on.

Jovanović je napomenuo da ne želi da prećuti svoju odgovornost za događaj koji se desio ispred restorana brze hrane na Novom Beogradu, u blizini zgrade u kojoj stanuje.

- Te sedmice sam tri puta zvao policiju, ja sa "Hijenama" ne želim da živim ni da se pravim lud. Zna se ko ubija po Novom Beogradu - dodao je Jovanović.

Kako je napomenuo, tek će se pričati i tek će se boriti.

- Reći ću sve što imam pred Trećim javnim tužilaštvom, a pitaću i ko je odgovoran za atentate na mene, za napade na moju ćerku, za postavljanje bombe pod moj automobil... - naveo je Jovanović.

Zaključuje i da će proces povodom slučaja biti "katarzičan".

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je, nakon svih izvršenih provera, naložilo policiji da protiv lidera LDP-a Čedomira Jovanovića podnese krivičnu prijavu.

Podsetimo, Jovanović je 2. juna napravio incident posle kog je priveden u stanicu policije. On je, kako se sumnja, posle kraće svađe u jednom lokalu ciglom razbio izlog drugog, a potom napao i vređao policajce koji su došli da intervenišu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
marko

pre 3 godine

Previse paznje dajete ovom "coveku". Ne znam zasto je problem coveku da prizna da se napio i da ga je to malo ponelo, desava se to. Plati izlog koji si razbio i zavrsi pricu. Ovako se samo vuce po raznim televizijama i zavlaci sve dublje i dublje. Izlgeda da je poprimio mentalitet glumljenja zrtve od ovih raznih nevladinih sa kojima je blizak

Dragan

pre 3 godine

Toga Cedu narkomana u mafijiza treba procesuirati jer opasan po normale ljude. Tko stiti tu stetocinu?

Amater

pre 3 godine

OCIGLEDNO DA PRIPISANA TERAPIJA NE DAJE REZULTATE....DOKTORI REAUGUJTE.

DraGan

pre 3 godine

za admina. bio bih jako srecan kad biste mi objasnili zasto niste objavili moj juceresnji komentar? cisto da se znam ravnati. niti je bio uvredljiv niti nepristojan niti podstice na "diskriminaciju, mržnju ili nasilje". srdacno ja

sledeća vest

TV

Jezivi zločini Nasera Orića 32 godine ostali nekažnjeni! Republika Srpska nije poklonjena, ona je zarađena hiljadama srpskih žrtava!
Live TV

Jezivi zločini Nasera Orića 32 godine ostali nekažnjeni! Republika Srpska nije poklonjena, ona je zarađena hiljadama srpskih žrtava!

Danas se navršava 32 godine od stradanja Srba u srednjem podrinju. Najmlađa žrtva bio je dečak od samo četiri godine. Za ove zločine niko nikada nije odgovarao. Naši zvaničnici iz Srbije i Republike Srpske otišli su danas da odaju počast srpskim žrtvama. Na ovu temu u "Info večeri" govorili su novinar "Politike" Marko Lakić, član predstavništva SNS-a Vladimir Marinković i Stefan Krkobabić, potpredsednik PUPS-a. Uživo u program uključio se i Brano Vučetić iz Bratunca koji je ispričao svoja svedočenja o zverstvima Nasera Orića, kao i Radojka Filipović iz Bratunca koja je ispričala svoja svedočenja.

06.07.2024

22:30

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku! (VIDEO)
Live TV

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku! (VIDEO)

Ruska vojska je u prethodna 24 sata oborila više raketa i dronova! Premijer Slovačke Robert Fico prvi put se pojavio nakon ranjavanja. Njegova poruka bila je da bi otišao sa Orbanom u Moskvu, samo da je mogao. Na ove, ali i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Mile Pršić i general Vinko Pandurević. Uživo u program javio se i Dževad Galijašević koji je komentarisao rezultate predsedničkih izbora u Iranu, kao i Nenad Bumbić, dopisnik iz Čikaga koji je komentarisao izbore u Americi.

06.07.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Podatak za nevericu! Englezi su ovo uradili prvi put u istoriji!
EURO 2024

Podatak za nevericu! Englezi su ovo uradili prvi put u istoriji!

Fudbalska reprezentacija Engleske plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva, pošto je nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca eliminisala Švajcarsku (1:1, 5:3)! Puleni Gereta Sautgejta precizno su izveli svih pet udaraca u penal seriji, što im se prvi put dogodilo u istoriji na nekom velikom takmičenju!

07.07.2024

00:31

Holandija je u polufinalu! Turci pakuju kofere! (FOTO/VIDEO)
EURO 2024

Holandija je u polufinalu! Turci pakuju kofere! (FOTO/VIDEO)

Reprezentacija Holandije poslednji je polufinalista na Evropskom šampionatu u Nemačkoj, pošto je na "Olimpijskom stadionu" u Berlinu savladala selekciju Turske sa 2:1 nakon preokreta! Za svoj drugi plasman u finale EP u istoriji, popularno "oranje" igraće protiv Engleske 10. jula (21.00) u Dortmundu!

06.07.2024

22:55

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija