• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.06.2021

11:52

ZAMISLIMO DA NAS JE PANDEMIJA POGODILA U VREME ĐILASA... NA ŽALOST, NE MORAMO DA ZAMIŠLJAMO, RANE IZ NJIHOVOG VREMENA SU JOŠ SVEŽE I DUBOKE!

Politika

ZAMISLIMO DA NAS JE PANDEMIJA POGODILA U VREME ĐILASA... NA ŽALOST, NE MORAMO DA ZAMIŠLJAMO, RANE IZ NJIHOVOG VREMENA SU JOŠ SVEŽE I DUBOKE!

Podeli vest

Zamislimo da je Covid pandemija pogodila Srbiju u vreme gazdovanja Dragana Đilasa i njegovih satrapa. Zamislimo da svi kovid pacijenti dolaze u bolnice u kojima je najveci uspeh kad se renovira lift, nose sa sobom posteljinu, gaze, konce, sve što je tada bilo normalno, prevoze se imaginarnim sanitetima, koji su 100% avansno plaćeni, a nikada isporučeni, dočekuju ih lekari bez specijalizacija i oni koji su morali da plate zaposlenje po cenovniku, dok tadašnji ministar zdravlja ima tolilo poverenje u sistem kojim rukovodi da se leči u inostranstvu, rekao je ministar zdravlja Zlatibor Lončar, čije saopštenje vam prenosimo u celosti:

 

"Zamislimo kako mašinski mozak računa procente koje će zgrnuti na nabavci vakcina i medicinske opreme bar preko šest posrednika, kao nekada kada su kupovane vakcine protiv svinjskog gripa...

Na žalost, ne moramo sve to da zamišljamo, jer su rane i sećanja na godine kada je građanima Srbije putem "20+20%" medija objašnjavano da je normalno da se tako živi, dok tajkunske imperije mogu i moraju da rastu, i dalje veoma sveže i dovoljno bolne.

To su isti oni ljudi koji danas u krugu svojih istomišljenika, tako mnogobrojnih da ih je taman toliko da stanu u jedan gradski autobus, neka bude i zglobni (a da, i na tome su krali...) "traže i zahtevaju" nešto. Ako oni zaboravljaju, mi nećemo i ne smemo - da im je isto tako 'principijelno' smetao aplauz za zdravstvene radnike, da su tako srčano i odlučno tvrdili da vakcine koje smo prvi imali u Evropi nemaju potrebne dozvole i sertifikate, da su tražili podršku među antivakserima, a onda prvi stali u red za vakcinaciju, da su lagali o posrednicima za kinesku vakcinu...

Istinoljubivi i pravdoljubivi građanima Srbije su ostavili devastirane bolnice i urušeni zdravstveni sistem spreman za privatizaciju, preko posrednika, naravno. Bar za 20%.

Srećom po građane Srbije od takvih, poput Đilasa i Marinike, više ništa ne zavisi, a o rezultatima borbe rukovodstva naše držzave sa ovom pandemijom najbolje govore ocene direktora SZO za Evropu i ostalih ministara zdravlja Evrope".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 2 godine

Срамотна изјава због које црвенимо ми чланови СНС!

Primus

pre 2 godine

Sve koji NEĆE da se vakcinišu - KAZNITI NOVČANO SA 100 EVRA !

Đilase, koliko košta PCR test za ulazak na Mauricijus?
Politika

Đilase, koliko košta PCR test za ulazak na Mauricijus?

Kad u nekoj zemlji tajkuni počnu da se „brinu“ za narod i obične građane, da analiziraju kako će „obični“ građani da putuju, ili da letuju, to je obično znak da ta država ide u dobrom pravcu, da je narodu i građanima iz dana u dan sve bolje, a da se tajkunima koji su uz pomoć državne funkcije stekli milijarde, drma tlo pod nogama. Tako je danas i u Srbiji, izjavio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar u odgovoru lideru SSP Draganu Đilasu koji prenosimo u celosti:

17.06.2021

15:52

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija