• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.06.2021

15:53

Srpska lista: Zahvalni predsedniku Vučiću na svemu što je rekao na sednici Skupštine i za sve što radi za srpski narod na Kosovu i Metohiji

Politika

Srpska lista: Zahvalni predsedniku Vučiću na svemu što je rekao na sednici Skupštine i za sve što radi za srpski narod na Kosovu i Metohiji

Podeli vest

Srpska lista danas je izrazila zahvalnost predsedniku Aleksandru Vučiću na svemu što je rekao na sednici Skupštine Srbije, kao i za sve što radi svakoga dana za srpski narod na Kosovu i Metohiji, kao i na bespoštednoj borbi, u nemogućim uslovima, za bolji život naših građana

- Svi koji živimo na ovim prostorima svesni smo da je podrška naše države od životnog značaja za svakog našeg čoveka, za sve naše institucije, za sadašnjost i budućnost srpskog naroda, i što je predsednik Vučić uvek uz srpski narod, kao i čitava Vlada Srbije, posebno Kancelarija za Kosovo i Metohiju, kako za vreme kada je direktor bio Marko Ðurić, tako i sada kada je na njenom čelu gospodin Petar Petković - navodi se u saopštenju Srpske liste.

Oni ističu i da je srpski narod neizmerno zahvalan na politici mira koju zagovara naša država, što gradi, otvara radna mesta, pomaže svakom našem čoveku, i što je sprovođenjem politike predsednika Vučića, kako se navodi, po prvi put ikada izgrađeno političko jedinstvo srpskog naroda oličenog u Srpskoj listi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Saradžogla

pre 2 godine

Вучевићуу,брате по чланству,у твоме Новем Саду (историјски Бистрица) клуб за старије особе са посебним потребама је пред гашењем ЈЕР НЕМА СЕ ПАРА А ДОНАТОРИ СУ У НОВЧАНИМ ПРОБЛЕМИМА.Шта ти је морање гос''н Градоначелниче?Да замолиш Председника Вучића да обустави део нашег новца спреман за поклон његовима у Босни и поклони поменутом клубу?По речима поменутих особа затварање клуба због недостатка новца би био грех!

Hris

pre 2 godine

Hvala nasem predsedniku sto brani nas narod na Kosovu!

Tica

pre 2 godine

Vucic nece nikada potpisati priznanje Kosova i hvala mu na tome

Nina

pre 2 godine

Borba ne prestaje, nadajmo se da cemo doci do nekog kompromisnog resenja.

marija jovanović

pre 2 godine

Predsednik Srbije sve više počinje da lićčo na Predsednika Rusije, Putina! Samo napred!

Aca

pre 2 godine

Vučić na najbolji način brani Srbe sa Kosmeta.

Ilija

pre 2 godine

Ono sto pricam vec godinama, narod ume da prepozna ko se iskreno i izistinski bori za njega, a mislim da ce Vucic sve uraditi kako bi pomogao nasem narodu na Kosovu!

Kris

pre 2 godine

Narod na KiM je poštovan od strane vlasti i uvek će tako biti. Srbija će se boriti da svakog svog građanina.

Tina

pre 2 godine

Svaki čovek na KiM će biti zaštićen od strane svoje države.

Zvezdica

pre 2 godine

Uvek ćemo biti uz Srbe na Ksoovu i to neka svi znaju

Zvezdica

pre 2 godine

Kosovo je vekovima deo Srbije i to se neće promeniti

kontesanera

pre 2 godine

Srbija nastoji da pomogne našim građanimna koji žive na KiM.

Čiča Avalski

pre 2 godine

Kad ste takvi - PROPADNITE, BRE !!! Nego mi žao naroda, a ova kamarila što drma i otima pare će se snaći kao i odalović, drecun ... i ostali 'narodni predstavnici sa Kosova'...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17