• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.06.2021

13:09

TAKO SE IZLAZI NA CRTU! Vesić o hrabrom potezu predsednika: Državni i stranački funkcioneri da uče od Vučića!

Politika

TAKO SE IZLAZI NA CRTU! Vesić o hrabrom potezu predsednika: Državni i stranački funkcioneri da uče od Vučića!

Podeli vest

Predsednik Vučić danas je ponovo pokazao kako se huliganima i neradnicima, koji veruju da Srbiji treba da bude gore da bi njima bilo bolje, staje na crtu, napisao je na svom Fejsbuk profilu član Predsedništva SNS Goran Vesić

- Mnogi državni, ali i stranački funkcioneri mogu da nauče na Vučićevom primeru kako se lično bori za svoje ideje, Srbiju i politiku koja nas od 2012. godine vodi put napretka.


Ne moraju da budu toliko hrabri kao Vučić. Samo da izađu na crtu i da ne kalkulišu koliko će priloga i naručenih emisija dobiti u tajkunskim medijima dobiti zbog toga - napisao je Vesić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ilija

pre 2 godine

Ma ponasanje Vuka Jeremica ne prilici jednoj politickoj figuri. Pozivao je linc i sada kada je dobio poziv da to uradi on se uplasio.

Jelena

pre 2 godine

Besna glista - Vuk Jeremic u akciji. Bolje da se sakrio u misiju rupu

Sundjer Bob

pre 2 godine

Posle ove posete, mali kockasti se sakrio u svoj ananas na dnu mora. Sledeći je Lignjoslav na potezu, da vidimo sta ce sad on i njegova radnica Marinika da izmisle, posto im Sundjer oteo medijsku paznju u opozicionom medijskom smecu.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15