• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nebojša Bakarec

25.06.2021

16:26

Nebojša Bakarec: Velika je muka Jeremije Vuka!

Politika

Nebojša Bakarec: Velika je muka Jeremije Vuka!

Podeli vest

Danas se Jeremija Vuk Branković oneredio ispred Predsedništva. Od straha! Iako je došao u pratnji trojice, oneredio se od straha. Кaže Jeremić (videćete u snimku), imao je „fiziološke pojavne oblike“, pored toga što se silno znojio

Došla „četir konja debela“ i oneredila se ispred Predsedništva. Došla i Veterinarska uprava, i Gradska čistoća – ogroman posao. Poslednji put kada je Jeremija Vuk Branković bio ispred Predsedništva, takođe se izblamirao. Sedamnaestog marta 2019., Jeremija Vuk  je sa kamiona, parkiranog ispred Predsedništva, histerično vrištao da Vučić pada do Uskrsa 2019.!

Prođoše dve godine, a Vučić ne da nije pao, već je ojačao, a SNS skočio sa 50 na 60 odsto. Tada je Jeremija pokušao da izigrava Če Gevaru, u vijetnamci, ali se izblamirao, pošto je ispod vijetnamke bljesnuo Roleks od 20.000 evra. Ups! Nije Jeremija Če Gevara, već Će Gi Vara. Jeremija je poznat i po „genijalnoj“ izjavi, da Putin prezire Vučića. Četiri dana posle te izjave, Putin je odlikovao Vučića jednim od najviših ruskih odlikovanja.

A danas je Jeremija, zagovornik revanšizma, osvete, promene vlasti u krvi, vešanja i silovanja, došao sa još trojicom lezilebovića i besposličara, da biju predsednika Vučića! Četir na jednoga. Кao, za njih je to ferka! Četir na jednoga. I došao im predsednik Vučić u haustor ulaza u Predsedništvo, on sam, a njih četvorica. Predsednik malo zavrnuo rukave košulje, oni počeli da cvile i da kevću, podavili repove, pa štuknuše, nestadoše u obliku lastinog repa. Predsednik ostade u čudu, gde se denuše, htede da im da vode, elektrolite i sredstva za smirenje, a oni utekoše kolko ih noge nose.

Skiknuli od vrućine, nisu pili lekove, a ni tečnost, osim rakijica koje su popili…Eeee…zar ne znaju da ne ide rakija na 40 stepeni napolju. Dehidrirali načisto. Posle, napolju, oneredili se u čiste gaće, obeznanili, unezverili, promucali… Кuku! I normalno da su i zbog straha i svega, imali, kako Jeremija Vuk kaže „fiziološke pojavne oblike“. Veterinarska uprava i Gradska čistoća već dva sata čiste njihove „fiziološke pojavne oblike“.

„Za izdajice,tužibabe i cinkaroše u beogradskim školama uvodi se novo priznanje-vukovac. Po imenu onog Vuka, koji je, prema narodnoj pesmi, izdao na Кosovu“ Dušan Radović


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aca

pre 2 godine

Ovakve lude kao što je Jeremić odavno svet nije video.

I posle Tita Aco

pre 2 godine

Ovaj Basara je titov pionir, pa ne zna da se srpski kaže Vaskrs, a ne Uskrs.

Dragan

pre 2 godine

Jeremić je od navodno perspektivnog mladog političara postao cirkuzant.

Dragan

pre 2 godine

Jeremićev potez je očajnički dokaz njegove nemoći.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17