• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.07.2021

09:19

DOK SE VUČIĆ BORI ZA BOLJU I JAČU SRBIJU, MARINIKI JE VAŽNO SAMO DA NAPUNI SVOJE DŽEPOVE!

Tanjug/Zoran Žestić

Politika

DOK SE VUČIĆ BORI ZA BOLJU I JAČU SRBIJU, MARINIKI JE VAŽNO SAMO DA NAPUNI SVOJE DŽEPOVE!

Podeli vest

Za razliku od Marinike Tepić, za koju su Srbi genocidni narod, Aleksandru Vučiću su Srbija i građani Srbije na prvom mestu, napisala je poslanica SNS Biljana Pantić Pilja na svom Instagram profilu

 

"Dok se Aleksandar Vučić bori za bolju i jaču Srbiju, Marinika se bori da naplati svaki tvit od svog gazde Đilasa.

Jasno je svima da je Mariniki bitno samo da napuni svoje džepove, pa ne preza ni kriminalce da brani ni da izmišlja lažne afere.

Vide sve građani Srbije i zato predsednik Aleksandar Vučić ima podršku naroda dok Marinika Tepić ima podrsku tajkuna i narkodilera", završila je Pilja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 2 godine

Marinika Tepić je već provaljena i odavno je narodu jasno ko je ona zapravo i šta joj je glavni cilj! Nikada nije volela Srbiju i srpski narod to je poznato!

TEA

pre 2 godine

Pa zna se ko je učitelj ove dotične osobe. Najveći lopov - Dragan Đilas! Ona je njegova škola.

ZORIJA

pre 2 godine

Mariniki Tepić je glavni motiv da pokrade ovaj narod kao što je nekada a i dalje pokušava da uradi njen mentor Dragan Đilas. Samo, narod više nije naivan da dva puta nasedne na njihove prljave igre!

Ljuba

pre 2 godine

A sta drugo zanima Mariniku i Đilasa sem da uzmu sve sto im je pod ruku!

Dusan

pre 2 godine

Djilas gura Marinku u prvi plan jel je uvideo da ga narod ne voli ,ali i ovu njegovu narod ne podrzava tako da su oboje propali .

vlajko

pre 2 godine

Ona voli samo pare i bori se za sopstvene interese !

Katarina

pre 2 godine

Mariniku jedino zanima da ima pun rezervoar u najnovijem porseu!

Iva

pre 2 godine

U tome i jeste razlika između sadašnje vlasti koja se bori za svoj narod i Mariniku koju taj isti narod ne zanima.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17