• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: TV Happy

22.07.2021

12:27

DOŠLI SMO DO SNIMAKA KOJI SVE OBJAŠNJAVAJU! KADA IH VEČERAS BUDEMO OBJAVILI SVE ĆE BITI MNOGO JASNIJE! SRBIJA ĆE BITI ŠOKIRANA!

Printscreen/TV happy

Politika

DOŠLI SMO DO SNIMAKA KOJI SVE OBJAŠNJAVAJU! KADA IH VEČERAS BUDEMO OBJAVILI SVE ĆE BITI MNOGO JASNIJE! SRBIJA ĆE BITI ŠOKIRANA!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević bio je specijalni gost na TV Happy u emisiji "Dobro jutro Srbijo" gde je govorio o eksluzivnim saznanjima o klanu Veljka Belivuka do kojih je Informer došao

 

Kako je sinoć objavljeno, Informer je došao do ekskluzivnog snimka iz koga se jasno vidi ko, kako i po čijem nalogu pokušava da lažno optuži predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

MEGAEKSKLUZIVA! OTKRIVAMO ko je i kako nagovarao Belivuka i Miljkovića da lažno optuže predsednika Vučića

- Mi smo došli do snimaka koji mnogo toga objašnjavaju i kada oni budu objavljenji mnogo toga će biti jasnije i o ovoj priči oko klana Belivuk ali i delovanju pojedinih medija koji čine sve da da ovi ne odgovaraju adekvatno, te spominju da su im ugrožena prava, kako to što se objavljuju dokazi iz istrage krši njihova prava... A to su mediji koju su objavljivali mrtve članove zemuskog klana i mrtvog Stambolića kad su ga iskopali i tada nas ubeđivali da je to bogougodno, a sada kada se objavljuju dokazi iz istrage o najmonstruoznijem narko-klanu koji je ova zemlja imala, sada je to kršnje prava. Zašto oni to rade biće jasno kada danas na portalu Informer objavimo snimke - objasnio je Dragan J. Vučićević.

Foto: Printscreen/TV happy

- To su snimci na kojima se tačno čuje kao se Belivuk i Miljković sa određenim posrednicima dogovaraju po nalogu određenih moćnika iz tajkunskih struktura kako da lažno optuže predsedika Vučića. 

- Na jednom portalu su danas izneli tekst gde govore o tome šta je navodno Belivuk rekao na saslušanju. Suština je u tome da ti kriminalci koji su ljudima sekli glave žele da se proglase za "nevine žrtve režima", moćnici preko svojih ljudi u državnom i pravosudnom sistemu pokušavaju da lažno optuže šefa države i ljude iz vrha policije - rekao je Vučićević. 

Srbija će biti šokirana kada sazna ko, kako i preko koga pokušava da instruira Belivuka, Miljkovića i druge mafijaše da lažno optuže šefa države.

Detalje eksluzivno saznajte večeras od 20h na portalu Informer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sara

pre 2 godine

Nije teško pogoditi ko stoji iza svega, ali pitanje je koliko Đilasovci i drugi opozicionari vole ovu zemlju i stalo im je da napreduje Srbija!!!. Po svemu sudeći samo im je bitna fotelja, puni džepovi i ništa više, jer u teškim situacijama za zemlju svi pametni se ujedinjuju, da pomognu da se izađe iz krize, a ovde je obrnuto!!!!.

Milenko

pre 2 godine

Kakve sve gadosti o Srbiji i Srbima, čovek može da pročita na komentarima na N1. Kome se oni obraćaju, mrziteljima Srbije.

Nina

pre 2 godine

Videli smo i danas koliko su spremni da učine sve kako bi upropastili sve što se može upropastiti, a ko zna šta ćemo tek videti

Petar

pre 2 godine

Zbog ovakvih bljuvotina i lazi na racun predsednika Vucica, sve treba da bude i objavljeno.

Lela

pre 2 godine

Takvi su na sve spremni, još imaju podršku da učine sve kako bi uneli nemire. Čak su i na počinjene zločine zaboravili, kao da ih nije ni bilo

Jeka

pre 2 godine

Od pocetka je jasno kao dan da neko stoji iza ovoga

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija