• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.07.2021

10:19

ANA, ČEKAMO TE NA NAJLEPŠOJ BEOGRADSKOJ TERASI! Da uz slatko donesemo nove sjajne mere za Srbiju!

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

ANA, ČEKAMO TE NA NAJLEPŠOJ BEOGRADSKOJ TERASI! Da uz slatko donesemo nove sjajne mere za Srbiju!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić popručio je da građane Srbije očekuju nove sjajne vesti. On je na Instagram stranici buducnostsrbijeav poručio da sa Suzanom Vasiljević, Markom Đurićem i Sinišom Malim iščekuje dolazak premijerke Ane Brnabić

- Čekajući Anu! Radni sastanak sa Suzanom, Markom i Sinišom, a čekamo Anu kako bismo dogovorili sledeće spoljnopolitičke poteze, analizirali ekonomske rezultate i doneli nove mere, za koje verujem da će obradovati građane. Sve to na jednoj od najlepših terasa u Beogradu, u Predsedništvu Srbije, uz slatko koje smo dobili u Gruži i Paraćinu. Hvala mojim domaćinima na divnim poklonima, a uz ovo slatko donosimo odluke koje ćemo sutra saopštiti - napisao je Vučić na Instagramu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ja

pre 2 godine

Sta ce koordinator za medije na sastanku ministara? Da li to najveci bednik u istoriji Srbije priznaje da sve sto radi je samo medijska fasada, ili je Suzi jedna od novih ljubavnica, je l to presao sa voditeljki i novinarki na sta god da je Suzi razbojnica? Dzaba vam svi spinovi, dzaba sve, mozete samo da lazete manjinu i da ucenjujete one koje od vas zavise, svi sada vide da je porodica Vucic najveca kriminalna porodica u Evropi.

Kosta

pre 2 godine

Manjina? Pa, sigurno je da nismo manjina, a još manje nismo mizogene seljačine kao ti koji ovako vređaš žene. Ne zavisim ni od koga, osim od sebe i svog rada,a slep nisam da ne vidim šta je sve urađeno i koliko je Srbija napredovala od dolaska Vučića na vlast. Zato i podržavam ovu vlast, a ne one izdajnike i profitere, lažne demokrate.

Vlajko77

pre 2 godine

Ocekujemo dobre vesti uskoro od naseg predsednika ! Zivela Srbija !

aleks

pre 2 godine

I tako su komunisti oslobodili Srbe od četnika i Hrvate od ustaša, podelili republike i pokrajine zaslužnim narodima, i nacionalističkim majninama, uveli bratstvo i jedinstvo i proglasili terorističku organizaciju za avangardu radničke klase. Zemlja je oduzimana srpskim seljacima, fabrike su preseljavane u bratske republike a radnici naterani na privremeni ( prinudni ) rad u Nemačku. KO DRUKČIJE KAŽE, KLEVEĆE I LAŽE, NAŠU ĆE OSETIT' PEST ! ( sad se to radi palicom za bezbol, pendrekom i belim vukom )

Emina

pre 2 godine

Simbolično uz slatko, da Srbija progresivno krene putem uspeha i prosperiteta.

Nina

pre 2 godine

Borba za bolju budućnost se nastavlja, nema stajanja

Nena

pre 2 godine

Cekiamo lepe vesti a predsednik nas uvek obraduje i odusevi spontanoscu

Biserka

pre 2 godine

Добре вести ће гарантовано бити.

Kosta

pre 2 godine

Nestrpljivi smo da čujemo kakve nove mere očekuju građane Srbije.

Ivana

pre 2 godine

Radno uz domaće slatko, domaći proizvod vrednih srpskih ruku. Ne sumnjam da će donete odluke biti od koristi za sve građane Srbije.

Petar

pre 2 godine

Terasa je prelepa, kao i pogled na nas ceo grad, koji je takodje prelep. A siguran sam i novi planovi za buducnost, ce biti nesto lepo, za sve nas, gradjane Srbije.

Ivana

pre 2 godine

Radi sve da bi građani Srbije živeli bolje, hvala našem predsedniku Vučiću na svemu. Srbija se danas cela razvija i grai, hvala predsedniku na svemu.

Sava

pre 2 godine

Iskreno i jesu napravili nesto najlepse,kafa bi svakom prijala da je tu popije

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija