• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

29.07.2021

15:38

Imam problema s facijalisom od kad sam ugledao Žaklinu kako se doterala za moju inauguraciju, TAJ GRČ JE OSTAO DO DANA DANAŠNJEG! /video/

printscreen

Politika

Imam problema s facijalisom od kad sam ugledao Žaklinu kako se doterala za moju inauguraciju, TAJ GRČ JE OSTAO DO DANA DANAŠNJEG! /video/

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da nije znao da se FBI bavi njegovom neverbalnom komunikacijom prema novinarki N1



Vučić je, na pitanje da prokomentariše da se njegovom ponašanjem i neverbalnom komunikacijom bavio navodno bavio i FBI-a, a vezano za rekciju na pitanje novinarke N1 Žakline Tatalović, rekao:

- Ako pogledate snimak nikakav loš izraz lica nisam imao. Moram da priznam nisam lep čovek, nikada nisam ni pomislio da jesam, a kamoli sam to i izgovorio. Imam problem sa facijalisom od trenutka kada sam ugledao Žaklinnu Tatalović i Suzanu Vasiljević kada su došle doterane na moju inauguraciji gde je ona bila najradosnija, i taj grč je ostao do dana današnjeg.

Kazao je da će pokušati to da ispravi u budućnosti.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nebojsa van Beograda

pre 2 godine

Bog humora bio i ostao,jos od Kursadzija se nije pojavio tako neko da me nasmeje

Slava

pre 2 godine

Previše značaja se daje takvoj jednoj osobi kao što je Žaklina!

Zaharova

pre 2 godine

Psihijatri sirom sveta tebe ce da izucavaju

Nebojsa iz Beograda

pre 2 godine

Uvek mozes da se vadis na bolest ili da su ti ovo napisali Krstic ili Bler

Žaki

pre 2 godine

Kad hoces da budes zabavan u drustvu a ispadnes smesan i glup

Predragm

pre 2 godine

Imas ti problema i sa impotencijom od lekova za pritisak. A ni vijagru ne mozes da uzimas jer je kontraidiktovan sa lekovima za pritisak. Moze dr. Milosevic o kome je Vucicevic pisao da je strucnjak za male penise da ti ugradi protezu za 500 e.

miloš

pre 2 godine

Kakv bilmez od čoveka, moralna nakaza, bez osećaja.

Majstor

pre 2 godine

Pa iskreno, takvi novinari rade za lobije koji vam nisu prijatelji, stoga ona ce da iritira do kraja

Zekan

pre 2 godine

Uh kako je opasna njihova televizija i kvazi novinarka , hoce li vas tuziti svjetskom sud u?

Gde ste komsije

pre 2 godine

Bgt jeb* kojeg vi pacijenta imate za predsjednika!

Petar

pre 2 godine

Totalno Vas razumemo predsednice. Imamo je svi kada ugledamo, doticnu, Zaklinu.

Slavko

pre 2 godine

Tatalovicka je obican protovkator. Na nju uopste ne treba obracati paznju.

Nešo N

pre 2 godine

Ne mogu da verujem da neko i ovakva pitanja postavlja predsedniku Vučiću.Vučić se prema svim novinarima odnosi potpuno isto. Svima odgovara na njihova postavljena pitanja.

Saradžogla

pre 2 godine

Ја јавно пишем и говорим да је наш србин из Србије Тома Николић најпре био слуга бахатом босанском ,,доктору на фашизам'' и када је основао СНС мисли смо : - Ево прилике да Србију извади из чељусти босанских срба који владају Србијом.А онда шок! Позвао је Вучића да му се придружи на огорчење нас чланова СНС.И десило се оно што смо очајно упозоравали да ће Вучић бити аматер председник.ПИТАМ ВУЧИЋЕВИЋА: - Човек каже ДА ВУЧИЋ НИЈЕ БИО НАЈБОЉИ СТУДЕНТ!Да му је просек био 9,2!Да је студирао ШЕСТ ГОДИНА а дипломирао је на Шешељеву иницијативу!Када је смањио пензије СЕЛЕКТИВНО ја као члан СНС данима од срамоте нисам излазио на улицу ...

Jovana

pre 2 godine

Bolje da razmisli koliko ima pameti nego što se doteruje.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija