• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.08.2021

12:09

Đilasov Lutovac preti Vučiću:  Ko si ti da donosiš odluke u Srbiji bez stranaca?! /FOTO/

Politika

Đilasov Lutovac preti Vučiću: Ko si ti da donosiš odluke u Srbiji bez stranaca?! /FOTO/

Podeli vest

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac izrazio je nezadovoljstvo je zbog pomoći najstarijim građanima Srbije koju je predsednik Vučić obećao, pa je postavio pitanje kako to sme da radi bez odobrenja stranaca

- Odakle pare SNS- u da "daruju najstarije sugrađane"? Nisu njihove, naše su? Obmanjuju građane? Krše Ustav uzurpirajući vlast i naše pare i razgovaraju o izbornim uslovima "bez stranaca" i opozicije. Neće moći. Građanski otpor! - napisao je Lutovac na Tviteru. 

Foto: printscreen

Tvit

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Fikus

pre 2 godine

Odakle vama g. Lutovac pravo da bilo šta pitate i postavljate pitanja sa manje 2% podrške građana Srbije? Odakle vam legitimitet da bilo šta tražite kad niste izašli na izbore godinama. To što vas stranci plaćaju da rušite sopstvenu državu obiće vam se ponovo o glavu a očekivanje da na vlast dođete bez izbora su toliko budalasta da ne zaslužuju komentar.

Amater

pre 2 godine

ON BAREM DAJE NESTO NARODU A PRE STE VI UZIMALI SAMO ZA SEBE POGOTOVO DS.MENE OVA VLAST NERVIRA ZATO STO VASE KRADJE I AFERE NECE DA PROCESUIRA.

laki

pre 2 godine

Lutovac, bolje bi ti bilo da cutis. Cim progovoris; vidi se koliko si glup. Nisam Vucicev glasac, ali vas (mislim na sve stranke nastale od DS- ovih ) ko jos slusa. Pptrosili ste sve kredite koje vam je obezbedio Djindjic, koji je ubijen kad je shvatio sa kakvim usranim kadrom je krenuo u promenu Stbije. Pokrijte se usima i mars u misiju rupu.

zozonbg

pre 2 godine

A, zasto vas muci njegov tvit. On vam je enklantan primer podguzne muve.

Rale

pre 2 godine

Što se nisi bunio kad su penzioneri nekoliko godina finansirali državu da bi mogla da opstane posle vaših "finansijskih mahinacija".

muškatla

pre 2 godine

Demokratska stranka.... Jao jao, žutaći... Manite se! Imali ste priliku, sklonite se i pustite ljude da rade.

pera rogonja

pre 2 godine

Tako je to kada ste svesni da nikada ndecete doci na vlas jer vas ni stranci nece.U cije ime pricate/

Fedja

pre 2 godine

Iako je susa, rodile bunike kao nikad do sada a opozicionari ih ,po svemu sudeci, svakodnevno i u neogranicenim kolicinama konzumiraju.Neka svrate do suma , ima i ludara u izobilju. U stvari , ludare im ne trbaju kao sto se moze videti.Vec su se prejeli.

Penzionerj

pre 2 godine

Vi ste krali i otimali od Naroda Srbije i nkako nemozete se pomiriti sa tim da vise nema kradje i otimanja. Nizasta niste sposobni sem u kradji jedino se nadate u strance koji isto kao i vi mrzite ovu Drzavu. Svi vi ste proslost, jos malo se koprcajte i na kraju svako dobija po zaslizenju.

djordje anunaki

pre 2 godine

Lutovac,kada ti neki stranac nag..i zenu ti mu lepo cestitaj.

sombor

pre 2 godine

Lutovac naj pametniji si kada cutis jer ispadas jako glup

Sneža

pre 2 godine

Ništa novo i neobično kad se radi o opoziciji ,služe se pretnjama!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija