• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. G.

06.08.2021

12:09

HRABROJ SRPSKINJI OBNOVLJEN DOM U ĐAKOVICI! Dragica Gašić dobila pomoć Kancelarije za KiM

Kancelarija za Kosovo i Metohiju

Politika

HRABROJ SRPSKINJI OBNOVLJEN DOM U ĐAKOVICI! Dragica Gašić dobila pomoć Kancelarije za KiM

Podeli vest

Kancelarija za KIM u potpunosti je opremila stan jedine srpske povratnice u Đakovici Dragice Gašić

Namešaj koji sve do sada Dragica nije imala, stigao je prethodnih dana i namontiran je, pa ova hrabra žena sada ima uslove za komforniji život.

Foto: Kancelarija za Kosovo i Metohiju

- Kao što smo obećali, Kancelarija za Kosovo i Metohiju kompletno je opremila stan naše jedine povratnice u Đakovici, Dragice Gašić. Prethodnih dana majstori su doneli i montirali nameštaj koji je odabrala, da bi stan u koji se vratila nakon 22 godine bio komforniji za život - naveo je na Fejsbuku direktor Kancelarije za KIM Petar Petković.

On je dodao da je ova povratnica rešena da ostane i opstane na svome, a da je Kancelarija za KIM  tu da joj pomogne i pruži podršku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija