• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.08.2021

10:30

ĐILAS I MARINIKA NAREDILI! Napadnite iz svih oružja "Ne davimo Beograd", Ćutu i Zelenovića!

Politika

ĐILAS I MARINIKA NAREDILI! Napadnite iz svih oružja "Ne davimo Beograd", Ćutu i Zelenovića!

Podeli vest

Mlađan Đorđević, jedan od najbližih saradnika i kum Dragana Đilasa na Tviteru je napao Nebojšu Zelenovića i predstavnike pokreta "Ne davimo Beograd", optužujući ih za saradnju sa Sorošem aludirajući da su strani plaćenici

Da se naslutiti da su ovi napadi posledica Đilasove i Marinikine paranoje i straha, jer se izbori približavaju a gore pomenuti izgleda da mnogo bolje stoje od njihove stranke Slobode i pravde...

Ko sa ovom dvojicom miljenika Soroša i zapadnih ambasada iz opozicije tikve sadi obiće mu se o glavu - napisao je Đorđević.

Đilasov kum Đorđević rekao je da su Zelenović, Veselinović, Lazović i Ćuta miljenici Soroša i zapadnih ambasada, čime je hteo da kaže da ih oni finansiraju i da ispunjavaju njihove zahteve zauzvrat.

Jasno je da Đorđevića za udar na deo opozicije odabrao Đilas, koji u poslednje vreme želi sebe da pozicionira kao jedinog lidera opozicije u Srbiji i koji preko svojih zaposlenih u firmi i poslovnih partnera poput Mlađe Đorđevića udara na sve ostale kako bi ih eliminisao iz političke igre.

 

Foto: printscreen

Đorđevićev tvit

Poslanica Evropskog parlamenta Viola fon Kramon posetila je nedavno Beograd i održala sastanke sa predsedavajućim platforme "Akcija" Nebojšom Zelenovićem i predstavnicima pokreta "Ne davimo Beograd".

Tokom susreta se razgovaralo o ekološkoj situaciji i problemima unutar opozicije i njenom rasulu.

Foto: printscreen

Đorđevićev tvit

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 2 godine

Pod hitno vratiti cenzus na 5% kako su ga ovi bili uveli, pa da ih više ne gledamo, imaju dinarske krševe pa neka tamo divljaju.

Samomir

pre 2 godine

Koga više da ne gledamo, ne razumem. Misliš na opoziciju? A gde ih to pa gledamo?

deda Raša

pre 2 godine

A kako bi onda znali koliko glupih ljudi želi da vodi državu? Bolje je ovako, sneg pada a ludaci pokazuju svoj trag.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija