• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

14.08.2021

18:50

SRPSKA LISTA PREDALA SPISAK KANDIDATA UZ PROVOKACIJE! Iz okolnih lokala grmela muzika na albanskom, vlasnici pokazivali rukama dvoglavog orla!

Politika

SRPSKA LISTA PREDALA SPISAK KANDIDATA UZ PROVOKACIJE! Iz okolnih lokala grmela muzika na albanskom, vlasnici pokazivali rukama dvoglavog orla!

Podeli vest

Predstavnici Srpske liste predali su Centaralnoj izbornoj komisiji u Prištini spisak kandidata za predsednike 11 opština na Kosovu i Metohiji i spisak svojih kandidata za odbornike u 22 opštine

Među kandidatima su Zoran Todić u Opštini Leposavić, Milan Radojević u Kosovskoj Mitrovici, Dragiša Milović u Zvečanu, Srđan Vulović u Zubinom Potoku, Goran Dančetović u Obiliću, Ljiljana Šubarić u Gračanici, Saša Milošević u Novom Brdu.

Kandidat za predsednika opštine u Ranilugu je Katarina Ristić Ilić, u Klokotu Božidar Dejanović, u Partešu Dragan Petković a u Štrpcu Dalibor Jevtić.

Preko 400 osoba su kandidati Srpske liste za odbornike skupštine u 22 opštine. Pored Navedenih opština, Srpska lista imaće odborničke kandidate još u Gnjilanu, Istoku, Kamenici, Klini, Kosovom Polju, Lipljanu, Orahovcu, Peći, Prištini, Vučitrnu i Srbici.

Predsednik Srpske liste Goran Rakić izjavio je nakon predaje lista kandidata, da na lokalnim izborima 17. oktobra nastupaju sa šest novih kandidata za gradonačelnike.

- Sa novim ljudima i novom energijom želimo da nastavimo borbu za bolji život naših građana bez obzira na prepreke koju su pred nama. Najava albanskih partija da ujedinjeni idu protiv Srpske liste treba da bude jasan signal svim našim građanima da nema mesta opuštanju, da je svaki glas od izuzetnog značaja kako bi nastavili borbu za naš narod - rekao je Rakić.

Tokom izjave medijima nakon predaje liste sa kandidatima u blizini ulaza u zgardu Centralne izborne komisije iz obližnjih lokala puštana je primetno glasnija muzika na albanskom, a predstavnici Srpske liste kažu da su videli da im je vlasnik lokala pokazivao rukama i dvoglavog orla.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija