• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.09.2021

14:35

Mizerno i bedno je politički okršaj voditi na leđima Danila Vučića!

Politika

Mizerno i bedno je politički okršaj voditi na leđima Danila Vučića!

Podeli vest

Članica Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodna poslanica Sandra Božić zgrožena je napadima tajkunskih medija na sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji u nedostatku svojih programa kao metod političke borbe biraju napade na decu

- Ovo je jedinstven slučaj u svetu politike, neviđen u svetskim razmerama, da je tajkunu, lopovu i secikesi koji sebe naziva opozicijom jedno dete megdan političke borbe! - napisala je Sandra Božić na Instagram nalogu zgrožena poslednjim ludilom Marinike i Đilasa, dodajući da razume potpunu inferiornost i nemoć u kojoj se Dragan Đilas našao.
- Razumem da je i potpuno politički bezidejan, netalentovan perač prozora, neprocesuirani zlostavljač koji nema petlju da se suoči sa svojim politickim protivnicima već sav svoj gnev i frustracije besramno sipa po detetu predsednika Vučića, običnom mladiću koji nije deo javne sfere i političkog života! - naglašava Božić.

 

 

Ona dodaje da je ovo je klasičan progon jednog najobicnijeg siledžije koji nažalost u rukama drži veliki broj medija, truje javni prostor svojim sizofrenim napadima i tajkunskim novcem plasira javnosti svoje ludilo! Pita se i do kada će ovakvi napadi da se dešavaju.
- Do kada će se običan ološ na ovaj beskrupulozan način obračunavati sa Aleksandrom Vučićem, ugrožavajući integritet, ali i bezbednost njegove dece? - ističe Božić dodajući da je sve ovo poznato od ranije.
- Kada je mogao da otima od dece i obračunava se preko trudnica, ne čudi da u borbi za nastavak pljačke Srbije koristi i decu politickih protivnika! - poručuje Božić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Markan

pre 2 godine

Podlo i sramno napadanje clanova porodice bilo koga posebno predsednika drzave.

Dragan

pre 2 godine

Došlo je vreme da Đilas snosi odgovornost za svoje postupke i laži.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija