• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.09.2021

12:21

Marinikina smpatizerka Vesna Pešić napala sve što je srpsko: Srbi, Srbija i Vučić su zlo, varvari, nosioci sukoba i mržnje!

Politika

Marinikina smpatizerka Vesna Pešić napala sve što je srpsko: Srbi, Srbija i Vučić su zlo, varvari, nosioci sukoba i mržnje!

Podeli vest

Marinikina smpatizerka Vesna Pešić napala je Srbiju i sav srpski narod i kaže da su "Srbi, Srbija i Vučić zlo, varvari, nosioci sukoba i mržnje, a sprska zastava u Novom Sadu je osveta onima koji su uz Mariniku"

Srbi, Srbija i Vučić su zlo, varvari, nosioci sukoba i mržnje, a sprska zastava u Novom Sadu je osveta nama koji smo uz Mariniku!

- Hajde da se ne zavaravamo, Srbija, Vučić i Srbi su nosioci mržnje, sukoba i ratova u našem regionu. Stalno buše gde god mogu da udenu sukob. Hoćemo li postati svesni toga? Vidi šta se dešava na Limanu, osveta građanima farbanjem kuća srpskom zastavom. Varvari! - napisala je Pešić na Tviteru.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sneza

pre 2 godine

Ma dzabe vam je sve NECETE VISE NIKADA DOCI NA VLAST, VAMA JE ODAVNO DOSAO KRAJ. VI STE ZLO SRPSKOG NARODA IZDAJICE!!!!!

Milan

pre 2 godine

Ja kao Hrvat iz Bosne duboko podržavam gos. Vučića u svemu što radi za narod u Bosni, a ovakve osobe kao što je gosp. Pešić su toliko bijedne da samo lažima mogu dobiti 1 milligram publiciteta u dnevnim novinama.

Fikus

pre 2 godine

Ovoj babi je alkohol načisto pojeo i ono malo mozga što je imala. Budalo jedna, šta ti piše u krštenici? Da nisi možda amerikanka, britanka, nemica? Znamo mi šta tebe svrbi, kod ove vlasti nema lagodnog života bez rada i drpanja iz državne kase kao što ste vi žuti navikli 12 godina - šipak izlapela babo, nema više.

Dragoljub Mandic

pre 2 godine

Pošto nadobudnoj sociološkinji smeta sve što je srpsko, što se ne preseli tamo gde joj više prija. A nije joj smetalo dok je bila ambasadorka tog istog naroda. Zar ona misli da vredi više od bilo kog građanina te toliko omrznute države!!!!!!!!!!!!!!!!

tale sanjin

pre 2 godine

Pa zašto ne vratiš ambasadorsku penziju koju dobijaš od tih varvara i primitivaca?

Grada

pre 2 godine

Meni nisu jasni ovi ljudi. Kako mogu da pljuju državu u kojoj žive, gde primaju dobru platu....

Milena

pre 2 godine

Vesna je pokazala svoje pravo lice mnogo pre nego ovoga.... Odvratno.

Sara

pre 2 godine

Ne znam ko može ovu ženu da ceni posle ovakvih reči.

Nina

pre 2 godine

Ocigledno je da opozicija i njihove pristalice ne vole Srbe.

Ljuba

pre 2 godine

S kim si takav si, Marinika je ista kao i ostali iz opozicije koji samo napadaju Vučića

Pera

pre 2 godine

Neka se Vesna Pešić seli tamo gde po njoj su ljudi školski primer kulture a Srbiju da ostavi na miru. Uostalom "ničija puška nije pucala dovijeka". I njoj se približava kraj. Neka kaže za koje se pare prodaje domovina i neka plaća porez, što je prvi znak kulture koju ona svakako i nema. Svi brane ono što nemaju - a to je obraz.

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija