• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.09.2021

18:17

/FOTO/ NEKA ŽIVI PRIJATELJSTVO SRBIJE I EMIRATA! Vučić uz fotografiju sa Kaldunom Al-Mubarakom na Instagramu poslao snažnu poruku!

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

/FOTO/ NEKA ŽIVI PRIJATELJSTVO SRBIJE I EMIRATA! Vučić uz fotografiju sa Kaldunom Al-Mubarakom na Instagramu poslao snažnu poruku!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram profilu fotografije sa Kaldunom Al-Mubarakom i ministrom Sinišom Malim, koji su danas posetili Beograd na vodi

- Srećan sam što je naš dragi prijatelj Khaldoon Al Mubarak danas mogao da vidi rezultat rada naše dve zemlje. Beograd na vodi je nastao kao zajednički projekat Srbije i Emirata, važan i veliki za oba naroda!

Hvala što ste uvek bili sa nama. I kada je trebalo da gradimo, da spašavamo živote ili snažimo naš zdravstveni sistem. Neka živi prijateljstvo Srbije i Emirata! - stoji u objavi predsednika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
žare

pre 2 godine

Hvala Emiratima na mnogim poslovima koji rade za Srbiju.

žare

pre 2 godine

Zahvaljujući obroj saradnji sa Emiratima Srbija se jako brzo razvija.

žare

pre 2 godine

Hvala Emiratima što su odabrali da ulažu baš u našu zemlju.

ĆORKA BATO

pre 2 godine

Svi Arapi zivi bili i dobili sina Arapine, brate mili samo daj benzina Najlepše mesto u Beogradu smo prodali crnom Arapinu i fantomu iz Savamale.

Nebojsa iz Beograda

pre 2 godine

Kula je gotova jos 2017 godine,ko ne veruje neka nadje emisiju Teska rec.

Petar

pre 2 godine

Srbija ce uvek sa svima gajiti dobro prijateljstvo pa tako i sa Emiratima.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija