• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

11.09.2021

15:26

VULIN DOKUSURIO MILA: Ðukanovicu je Vučić jedina tema, opsesija i frustracija!

printscreen

Politika

VULIN DOKUSURIO MILA: Ðukanovicu je Vučić jedina tema, opsesija i frustracija!

Podeli vest

Kada Milo Ðukanović kaže da neko pokušava gurnuti Crnu Goru u sukobe, a povede u napad na policiju i sveštenike Srpske pravoslavne crkve 1.000 huligana, onda ne može da vam bude žao što Ðukanović više nije Srbin - izjavio je ministar policije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, oštro reagujući na novi ustaški napad predsednika Crne Gore preko hrvatskih medija

- Ðukanoviću nije tema droga, organizovani kriminal, ekonomski kolaps Crne Gore, njemu suštinski nije tema ni SPC, pa ni Srbija ili srpski svet, njegova jedina tema, opsesija i frustracija je Aleksandar Vučić - izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odgovarajući na nove napade Ðukanovića na predsednika Srbije.

- Strah, mržnja i kompleksi prema Aleksandru Vučiću vode Mila Ðukanovića. Ðukanović ne shvata da je na spisku prioriteta Aleksandra Vučića veoma nisko i da on za Aleksandra Vučića nije ni takmac ni predmet interesovanja. Milo Ðukanović se pojavi u našoj politici samo kada ugrozi stabilnost Crne Gore i počne da preti Srbima, osim toga, on Aleksandru Vučiću nije ni po čemu važan - kaže Vulin i naglašava da je Aleksandar Vučić jedini lider na Balkanu koji iskreno želi mir, uprkos Ðukanoviću i ostalima koji svoj dan počinju i završavaju sa Aleksandrom Vučićem.

- Crna Gora može da bude spokojna kada je u pitanju politika Aleksandra Vučića, ali Crna Gora ima razloga da bude veoma zabrinuta zbog politike Mila Ðukanovića - poručio je ministar i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milankukic

pre 2 godine

bravo ministre ali ta fukara se sama dokusurila jer više nema mozga pošto zna da ide na dugogodišnju robiju sad se setim jednog vica dok su bili zajedno on i Sveto Marović u vezi SPUŽA da treba poboljšati uslove jer će i oni (letovati )u spužu

Nebojsa iz Beograda

pre 2 godine

Vulinov svet je najveca misterija.

Gojko

pre 2 godine

Vulin nije Milu ni do koljena. Njegova opsesija i frustracija su Crna Gora i Crnogorci. Moze svim Crnogorcima k.rac popusiti

Pitate me za sukobe Bošnjaka i Hrvata? Vulinov hit odgovor!
Politika

Pitate me za sukobe Bošnjaka i Hrvata? Vulinov hit odgovor!

- Kako sam postao predmet rasprave Komšića i Grlić Radmana ne znam, ali znam da me sukobi između bošnjačko-hrvatskih političara ni malo ne zanimaju - poručio je danas ministar unutrašnjih poslova Srbije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odgovarajući Željku Komšiću koji je uporedio hrvatskog ministra Grlić Radmana sa njim

10.09.2021

16:01

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17